Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thule Chariot Cab 2 (Dubbelvagn)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thule Cykelvagnar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Då får jag väl skriva ett omdöme nu när jag haft den ett tag :)

  Detta är vår första cykelvagn och vi är nöjda. Thule gör genomtänkta grejer med tidsenlig kvalitet (dvs helt ok, kunde varit bättre). Vi har använt den 2 månader i bland annat snö och regn utan problem.
  Vi valde en cab för att vi ofta har mycket saker med oss. Du kan tex ha både barn och återvinningen.
  Vagnen är väldigt tung att lyfta tex in och ur bilen, men rullar väldigt lätt. Vid blåst känner man stor effekt av att ha den med. Skall tilläggas att vi bara kört med ett barn.

  + Gott om utrymme.
  + Snygg och funktionell.
  + Lätt att torka av smuts (hoppas behandlingen av materialet håller i länge).
  + Fastsättningen i cykeln känns säker och har extra säkerhetsremmar om något skulle lossa.
  - Promenadhjulen är av hård plast och ger en billig känsla. Att dom ramlar av om man inte är jättenoggrann med att montera dom är också dumt. Barn är ju ofta inte som tålmodigast när det dags att gå ur och där med blir också risken för slarv stor.
  - Regnskyddet skall spännas över som ett korvskinn. Det kommer garanterat gå sönder. Hade även önskat att det kunde integrerats lite bättre. Man använder det ju även som vindskydd.
  - Vi köpte även till ”jogging wheel”. Ett tredje luftfyllt hjul istället för promenadhjulen. Det borde varit standard. Thule har även missat att det inte går att förvara på utsidan enligt instruktion på cab2. Fick ”oj, förlåt” från en trevlig kundtjänst.
  - Vi köpte även 2 extra cykelfästen. På en av cyklarna så verkar färgen vara för glatt. För det vrider sig bakåt om man inte dragit åt för kung och fosterland. Lite konstig konstruktion.

  Det blev några minus, men detta är en dyr vagn som vi hade höga förhoppningar på. Men den gör det den skall och betyget ligger mellan ”bra” och ”mycket bra”. För detta priset så accepterar vi inget annat.

  Tillägg1: Något som jag vill nämna är att ”varningsflaggan” som sätts bak är vinklad med 45˚ (för att det skall vara snyggt?). Detta gör att den tar ytterligare 0,5 m mer plats på längden. Vagnens storlek är något som redan är besvärande om man skall förvara den inomhus. Det är många gånger jag fått flaggan i ansiktet när jag försöker passera den inomhus. Den går att ta loss men då har vi märkt att risken för att glömma den hemma är överhängande. Tips till Thule: Det finns ju 2 hål för flagga. Gör ett av hålen 45 häftiga grader och ett 90 grader.

  Köptes i februari 2018 för 8900kr på outnorth.

  Tillägg 2021-02-10: Efter ett reklamationsärende när dragkedjan bak gick sönder, där den är som mest spänd, så höjer jag till 5 stjärnor och kommer köpa mer från Thule när tillfälle ges. Både Outnorth och Thule skall ha en eloge hur professionellt de skötte reklamationen. Samt att jag fick reservdelar så att jag kunde reparera vagnen istället för att byta. Tummen upp på det.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Toppen rejält byggd och många smarta detaljer
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fantastisk mångsidig vagn som inte bra cykelvagn.