Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Bravia KD-75XE9005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony TV (164)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt grym TV.
  Ville uppgradera ifrån min 5år gamla Panasonic LED och enda krav jag egentligen hade var bakgrundsbelysning. Googlade och läste många recensioner och tester där alla bara skrev lovord om denna TV. Android-TV var jag lite skeptisk till men det är jag inte längre. Hittade även sidor med information om inställningar efter kalibrering, dock för 55" men ger ett väldigt bra riktmärke. Power.se hade den för 29900:- inkl frakt till dörren. Svärtan är otrolig och clouding är som sig bör med bagrundsbelysning så gott som obefintlig. Inte stött på något negativt med denna gigant hittills. Startar snabbt. Bra menyer. Android-TV funkar kanon. Stabil i wifi. Väldigt enkelt att lära sej fjärren, känns logisk för mej om än inte perfekt. Saknar Belysning på fjärren. Appar funkar bra men saknar HBO som förhoppningsvis kommer.
  Designen är enastående och fotstödet är enkelt att montera om man är två. :D
  Kan inte göra annat än rekommendera.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte på black friday. Har scannat nätet i månader efter den bästa tv:n med storlek kontra bildkvalitet och pris som prio. Haft projektor på 90 tum i åratal och kom fram till att Oled på 65 tum var lite för stort steg ner i storlek.

  Efter mycket MYCKET jämförande i butiker och internationella sajter föll beslutet på denna Sony.
  Såg den bredvid LG Oled i en butik och tyckte den var snäppet bättre sjukt nog.
  Dock ska det sägas att detta kan stämma i ett upplyst rum vid tittning ganska rakt framifrån, då det stämmer att betraktningsvinkeln liksom på många lcd-paneler tappar kontrast vid skeva vinklar jämfört med Oled.

  Detta är dock det enda minuset, vilket de flesta inte kommer märka.

  Panelen är belyst med massa led-lampor bakom skärmen, inte runtom som de flesta LED, vilket liksom Oled ger en brutal svärta då den kan släcka delar av bilden helt.

  Tittar man i ett rum med mycket eller lite belysning upplever jag svärtan i Oled-klass. Solitt, bäcksvart, underbart mörker där det ska vara det, och bländande starkt ljus där det ska vara det. Jämför man i kolsvart rum ser en van bildnörd som jag själv att Oled är snäppet bättre i svärtan men det är marginellt.

  Köpte den i första hand för att spela och kolla på film. Ps4-spel i 4k ser brutalt bra ut. Uncharted lost legacy är det snyggaste jag någonsin sett med denna tv:s brutala mörker kombinerat med bländande ljus när spelet renderar neonskyltar och gatulampor i hdr. Input lagget i 4k ska ligga på 32 ms vilket är i den bättre skalan för tv-apparater.
  Funkar mycket bra med snabba online-fps.

  Hade inga förhoppningar på Android tv. Måste dock säga att det är riktigt användbart. Tvn agerar numera hub. Starta spotify i mobilen, spela upp genom tv:n och till högtalarna genom ett tryck. Detsamma med netflix, youtube och i stort sett alla streamingtjänster.
  Streama nedladdade filmen trådlöst från datorn. Riktigt bra!
  Inga problem att koppla bluetoothhörlurar direkt till tvn.

  Tips på inställningar finns på rtings.com
  Glöm inte att man måste aktivera hdr på hdmi-ingångarna om man ska använda detta.

  Mycket nöjd med köpet! Under 30k är det den bästa tv:n i 75 tum i dagsläget.