Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Emmaljunga NXT90F (Duo/Kombi)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Emmaljunga Barnvagnar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Låt er inte luras som vi gjorde! Denna vagn har väldigt många brister. Vi har både sittdel och liggdel. Sittdelen är värst (grenbälte går inte att justera, ryggdelen har bara två lägen, suffletten går inte ner över hela vagnen i liggläge, låsfunktionen till ryggdelen kärvar). Man framförallt är det chassit som är kass.
  Låsfunktionen till hjulen är konstruerad så att vid upplåsning så måste man putta med ovansidan av skon, vilket lätt skadar skon. Handtaget glappar, särskilt i den första "leden". Jag jämförde med en rullstol som har samma konstruktion och den glappade inte alls, så visst går det att tillverka bättre. Vagnen har dålig gung och känns stötig. Vagnen är också mycket tung och svårt att få upp på kanter och liknande. Vi lät oss "luras" av en butikssäljare och hade önskat att vi läst på lite bättre innan köp. Undvik!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Vi valde just Emmaljunga på grund av kvalitetskänslan och för att flera andra tillverkare inte har flat i sin sittdel utan bara ergonomiskt vilket inte alls är normalt för barnet att benen åker upp om den fälls ned.
  Emmaljunga är väldigt stabila och vi använder den mycket utan problem. Testar man en Emmaljunga först och sedan från andra tillverkare så märken man stor skillnad på hur robust den är. Sen har inga andra tillverkare justerbara handtag på två ställen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köp inte Emmaljunga, de är dyra men kvaliten är skit!

  vi har haft vagnen i 9mån..

  Får byta bakdäck (slitna till slnagen)
  Handtaget (sönderslitet)
  Sufletten (går inte spänna längre)

  vi har inte använt den överdrivet mycket heller utan normalt.. vi hade en Brio med vårt förra barn och hade aldrig några som helst problem..

  Serva ovan kostar nåstan 4000:-.. Emmaljunga säger att det är "slitage" men en vagn för så mycket pengar ska hålla åtminstone ett år!