Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DiRT 4 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Inget höjdarspel direkt, bil-utbudet är bra, men svårt att uppfatta kartläsarens noter och en fysik som ständigt skickar in bilen i träd och buskar bredvid vägen lockar inte till någon spelglädje direkt. Dirt 3 var mycket roligare att spela och mycket mindre frusterande.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett absolut måste för WRC/Rally/Bilspels- älskare.

  Riktigt bra känsla
  Bra fartkänsla
  Bästa motorljuden jag hört i rallyspel
  Väldigt levande överlag

  Det är nedtonat från Dirt som var otroligt oförlåtande och i princip omöjligt med en vanlig spelkontroll.

  Det enda negativa med detta spelet är grafiken överlag som känns aningen torrt. Känner inte alls igen det jag sett från skärmdumpar och recensioner.

  Köp!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det bästa rallyspel som kommit såhär långt i ren körkänsla samt allt du kan göra runt om själva racingen! (Jag är level 40 vid recension samt har spenderat en hel del tid online) Detta rallyspel SKA upplevas med någon av kameravinklarna inifrån bilen! Då får du verkligen känslan av att du sitter i en rallybil och fartkänslan samt realismen stiger verkligen då regn, lort och snö kommer på rutan! Du får Rally, Rallycross och banracing i samma paket. Jag är en av de som inte gillade Dirt Rally på grund av dess extrema svårighetsgrad som endast gjorde att man blev frustrerad, i Dirt 4 däremot kan du ställa in exakt vilken svårighetsgrad du vill ha på en massa punkter och därmed få den svårighetsgrad som passar dig.

  Något som också är roligt med detta spel är att det finns en hel del att göra utanför själva racingen som att t.ex anställa personal (mekaniker mm.) skaffa sponsorer, köpa bilar (självklart måste du köpa större garage om du vill ha många bilar), uppgradera bilarna (här måste du också köpa bättre saker till dina mekaniker innan de kan uppgradera bilarna med de bästa delarna) samt en hel det annat.

  Online fungerar också mycket bra (finns dagliga, vecko samt månadsutmaningar mm.), det roliga med onlinedelen är att du får pengar (mer ju bättre du kör givetvis) som du sen kan spendera på bilar, personal och diverse andra förbättringar till ditt team.

  Ett stort minus med detta spel är dessvärre att det skulle varit mer länder att köra i för ännu mer variation, finns 5 länder nu, Australien, Spanien, USA, Wales och Sverige.
  Banorna blir enformiga och många liknar varandra så det känns mer eller mindre som samma bana om om och om igen, kurvor/sträckor på banorna ser likadana ut och man känner igen vissa som återkommer på bana efter bana (de ser exakt lika ut grafiskt med publik, träd mm.).

  Dirt 4 hade fått 10/10 om det fanns mer länder/banor samt roligare banor framförallt med lite mer hopp och variation som i WRC 7.

  Grafiken på Ps4 Pro är snygg (väldigt nära PC), bilarna är riktigt snygga men omgivningarna är lite sämre. På original Ps4 och Xbox One är det grafiska lite sämre såklart.

  //Spelat på PS4 PRO

  Uppdatering angående WRC 7!

  Efter att ha spelat WRC 7 så måste jag säga att det slår Dirt 4 enkelt med antalet länder/ banor du kan köra på, banorna är också mycket mer genomtänkta och bättre (roligare att köra på) helt enkelt i WRC 7! Banorna är verkligen WRC 7 starkaste sida till skillnad från Dirt 4 där banorna ganska snabbt blir enformiga och känns platta och tråkiga. Jag säger bara FINLAND i WRC 7, enbart här har banorna mer (stora) hopp och gupp än alla Dirt 4 banor tillsammans! En annan bra sak i WRC 7 är också att man för första gången i ett rallyspel känner varje gupp och avåkning av vägen rejält inne i bilen, den reagerar verkligen trovärdigt och det känns mycket bra! Betyg WRC 7 - 10/10 (läs min recension här på prisjakt)