Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iFi Micro iDSD BL

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iFi DAC & hörlursförstärkare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta måste vara en av dem snyggaste Dac/amp combot som jag någonsin har provat som verkligen får sin uppsättning att se fräsig ut. Med andra ord. Superb byggkvalité!

  Måste nog även också vara en av dem kraftfullaste på marknaden när de kommer till portabelt ljud (med inbyggt batteri). Du kan mer eller mindre använda denna med majoriteten av hörlurar som finns och existerar utan problem.
  Sennheiser HD 800? inga problem. Audeze LCD-2? Absolut inga problem. Airpods? Lycka till och dem skulle säkert sprängas direkt

  ni fattar, den kan ge ofantligt med ström utan problem. 4W vid 16 ohm för att vara objektiv.

  Den stödjer både USB, Coaxial/optisk som ingång. även en 3,5mm ingång om man bara vill använda den som en förstärkare.
  DACen är en dual burr brown som jag tidigare inte har någon erfarenhet av, men den levererade bra kvalité

  Batteritiden är runt 12 timmar med "Eco mode". vilket egentligen är Low gain. sen har du standard och turbo mode, vilket säger för sig själv. Mid gain och high gain med andra ord. vilket uppenbarligen drar mer batteri.
  Ansluter du till en PC så kan du köra USB power utan att batteriet laddas ur vid drift

  Skulle dock inte kalla denna "portabel". Kan väl säga att denna kan jämföras som en tjock gaming laptop på 5 Kg portabel. visst den är portabel men att använda den med mobilen ute är inget att rekommendera. Men som en förstärkare till din laptop eller dylikt så gör den ett bra jobb som en semi/portabel dac/amp. Eller som iFI själva säger...den är "transportabel"

  Ljudbilden är neutral nog, med en hint av ljushet i diskanten. Du får reglera gainen efter vad du har för hörlurar dock. annars kommer det låta alldeles för ljust om du har på high gain med ett par 34 ohms hörlurar. Xbass switchen ger djupare bas vilket kan vara en lättnad för bassnåla hörlurar. 3D switchen gör soundstaget snäppet bredare men vissa layers av musiken kommer låta väldigt annorlunda jämfört med utan, så viss musik kan stärkas av det men andra inte. 3D läget ger även högre diskant och utökar ljusheten på ljudet vilket inte är jättebekvämt med viss musik åter igen

  Finns även olika digitala filter som rör om ljudet lite, dock inget som märks jättemycket men om du har falköron så kommer du antagligen försöka hitta det mest bekvämaste filtret för dig. Enligt iFi så har den ett filter för vanligt lyssnande och ett annat för att mäta ljudet med, om du ska göra tester.

  Finns även en polarity switch som jag fick göra lite research på om vad det var. Men det är något som användes mycket förr, och som ändrar hur elementen i hörlurarna beter sig på. Hörde personligen ingen skillnad på det men någon kanske ansåg att det var en nödvändig funktion (är ändå iFi vi pratar om, dem älskar knappar, funktioner och finesser)

  En USB-A port finns på sidan vilket kan ladda din mobil eller dylikt om du vill använda den som en powerbank om det krisar sig. Dock kan du inte ladda din mobil och använda dac/ampen samtidigt.

  Allt som allt. får 8/10 av mig. fullt fungerande Dac/amp som gör väldigt stor skillnad till ljudet. Slår alla interna kretsar i laptops, stationära datorer och billigare DACs med ljusår. Dock så har den ett dyrt pris, finns många dac/amps som jag personligen skulle lagt mer intresse på för ett mindre pris. Men om pengen finns och om du känner dig övertygad av denna...Köp vettja! du kommer inte bli missnöjd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fungerar som förväntat, personligen kan jag säga att om man har ett par dyrare hörlurar som man enbart haft kopplade till din dators ljudkretsar, med DAC eller utan, så slår iFi Micro iDSD Black Label det med hästlängder. Spelar ingen roll om det handlar om djup, volym eller ljudkvalité, att ha allt detta i ett portabelt paket är makalöst befriande, då det möjliggör en att kunna ta med sig den under en längre resa utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut allt för ofta. Räkna med 6-8h med måttligt svårdrivna lurar.