Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Bäst kvalité
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den är Perfa! Köp den!, du kommer inte ångra dig!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Skönt och trevligt tangentbord, klickar en hel del men det får man ju vara medveten om med Razers gröna switchar. En dröm att skriva på, riktigt bra och interaktiva funktioner i en hel del spel per automatik utan att behöva göra inställningar.
  Dessutom är handledsmattan den första jag någonsin använt, det är löjligt skönt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt otroligt tangentbord! Älskar RGB-belysningen, ljudet/klickandet, mjukvaran (Razer Synapse), handledsstödet och makro-knapparna. Ett av de bästa tangentbord jag testat. Det enda negativa med den är mellanslagets ljud. Kan låta lite för högt enligt vissa.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Skönt att skriva på.
  + Mycket ergonomiskt handledsstöd.
  + Bra RGB.
  - Ibland blinkar vissa tangenter till, det förekommer främst på siffertangenterna. Vid en snabb Google-sökning ser man att det är betydligt fler än jag som upplever samma problem. Razer's kundservice verkar inte ha några lösningar på problemet, utan hänvisar mig bara till butiken. Jag har bytt ut tangentbordet, och installerat om mjukvaran, utan framgång.
  - Visserligen väldigt subjektivt, men tangentbordet är lite väl långt. Musen hamnar så långt bort ifrån tangentbordet (p.g.a. dess längd) att jag börjat uppleva värk i axlarna.
  - Sladdarna, främst hörlurskabeln, är av riktigt dålig kvalitet - trots sin tjocklek. På mindre än 1 månad har jag redan vart tvungen att byta tangentbord två gånger.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Som det vanliga Chroma fast nu med ljuse på Space och FN-knappen och ett förbannat skönt handledsstöd som enkelt sitter på plats tack vare magnet. Uppdaterad panel för Num lock, Caps lock m.m i ett mer glossigt/reflekterande material och inte "integrerat" i samma material som själv bordet som tidigare. På tal om material så är V2 gjord i mycket mer smutsavstötande material som gör att t.ex. fingeravtryck inte bildas lika lätt. Att notera är att uttaget för Mic är borta så enbart hörlursingång och usb finns på sidan.

  Uppgraderade mig från ett Blackwidow 2014 utan ljuse så detta var en skön upgrade, mestadels för handledsstödet men också för att få lite ljuse och matcha de roterande färgerna på Deathaddermusen. De gröna brytarna låter en hel del men stör mig sig på sånt köper man inte gröna utan de orangea istället ;-)