Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic Viera TX-P37X10Y

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic TV (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt klart en av de mest prisvärda burkarna på marknaden. Perfekt för film och helt ok ljud för att vara en "platt-tv". Skalar upp SD och analoga signaler klanderfritt och innehar rikligt med ingångar. rekomederas
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Riktigt nöjd, även jag. Ibland känns en vanlig SVT (widescreen)-mellanbild som rena rama HD-bilden med denna TV, trots att det alltså är 576i! Har inte kört den med någon riktig HD-källa ännu (provade med datorn men bilden blev inte riktigt bra, via HDMI), typ Bluray eller HD-tvspel.

  Min DVD-spelare ger på denna TV en rätt brusig bild om man kollar på den ordentligt, men då är det med SCART. Barnen störs dock inte av detta och jag har en annan DVD-spelare som förhoppningsvis ger bättre bild (HDMI-utgång på den).

  För 4995:- är den ett riktigt bra köp. Lita inte på folk som säger att plasma inte är bra. Plasma är bäst! :-)
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket nöjd.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Väntat, väntat och väntat på att en platt-TV skall bli riktigt prisvärd och nu blev det av. Har alltid föredragit plasmatekniken framför LCD då den ger en mjukare bild och jag har inte ångrat mig en sekund hittills. TV-n matas med alla typer av källor via SCART, HDMI, COMPONENT utan problem. Funkar förvånansvärt bra med analog tv-signal via Comhem, dock lite problem med textning som läggs ovanpå bilden, den blir lite flimrig.
 • Ganska dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Kräver Alldeles för hög antennsignal än mina 84% genom Boxer, tappade text-tv ofta, sämre skärpa än min gamla PV500 modell trots 100Hz. Gick i retur efter 4 dagar. Bytte till en sharp LCD 2009 års modell istället.