Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Synology RT2600ac

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Synology Routrar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en RT2600ac till min far. Jag blev mäkta imponerad av hur enkel den var att installera.
  Vi test-kopplade in den till en DSL ansluten router innan det blev Fiber och då uppmanade Routern oss att göra vissa åtgärder för att allt skulle flyta på optimalt. Nästan magiskt enkelt ????
  Den medföljande appen var kanske inte 100% tydlig men helt ok ändå.
  Hann inte testa hastighet osv. men av det lilla jag hann testa av var räckvidden betydligt bättre och vi upplevde inga hastighetsproblem.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har nu haft den några månader och skriver om mitt omdöme.
  Jag gillar fortfarande routern skarpt. Jag är inte sugen på att byta trotts ett antal större problem, se nedan.
  Användar- och funktionsmässigt är den oslagbar! Otroligt lätt att fixa med inställningar.
  Klart bättre Wifi än många andra, men NetGear X10 är fortfarande den bästa wifi-routern jag testat.
  Den fungerar som repeater om man vill, det är långt ifrån alla routerar som gör detta har jag insett! NetGear X10, Linksys EA9500 gör det t.ex. inte. Asus AC88U ska göra det men jag fick aldrig det att fungera bra under de veckor jag provade den. Synology RT2600AC fungerade direkt, utan knussel!

  När det kommer till byggkvaliteten lämnar denna router mycket att önska! Jag har fått byta ut 3st totalt nu! Två brann upp första dagen när jag kopplade in en USB-disk. Måste varit något knas med den batchen! En annan brann upp efter ett strömavbrott (den var då ca 6mån gammal). Detta är inte OK!

  VARNING!
  Om bra wifi är viktigt för dig, uppdatera ALDRIG programvaran i routern till v1.2! Då minskar räckvidden på wifi drastiskt! 15-20dB sämre i Wifi Analyzer. Synology erkände efter lite påtryckningar att de skruvat ner effekten i Europa i version 1.2. De har dock varit så pass medgörliga att de släppt en fix för detta som ska återställa just den biten till de användare som kontaktat supporten. Min erfarenhet är att den blir bättre men inte blir så bra som den var från början med denna fix. Så uppgradera inte! Till saken hör också att det är omöjligt att backa en uppgradering av firmwaret.
  Om man uppgraderat så är det bästa man kan göra enl. min erfarenhet (och detta gäller nog alla routrar oavsett märke) att ange i inställningarna att man är i USA och inte i Europa. Räckvidden på wifi blir då extremt mycket bättre!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Designen är ju vad det är på de flesta av dessa produkter, få tillverkare som kan skapa något vacket. I övrigt en riktigt gedigen router. Skulle tom påstå att det är den bästa konsumentroutern på marknaden. Vill du ha bättre än detta får du gå över till proffs-prylar.
 • Bra
  6 mån sedan
  Ja allt är ju supersnyggt prydligt förpackad, det är så här det ska se ut. Attraktivt UI och ganska lättanvänt.
  Men jag är skeptisk till priset , i skrivande stund, nästan 3000:-. Det är inte prisvärt. Nått som "bekymrade" mig lite är hur jag såg att CPU:n på routern lätt hamnade på 30-40% utan att utsättas för nån speciell nämnvärd belastning, det kändes lite märkligt.
  Annars funkar den bra, men jag tycker inte den är värd pengarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt fantastisk!
  Kändes lite för dyr när jag beställde den men nu när jag installerat den känns den värd varenda krona då den är både snabb och tokstabil. Bra räckvidd, mkt bra gränssnitt. Mycket trevliga inställningar.
  Kanonprodukt, köööp! =)

  Har nu två stycken, har aldrig någonsin haft så klanderfritt internet som det är nu ????

  Bra jobbat av synology ????