Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Synology RT2600ac

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Synology Routrar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en RT2600ac till min far. Jag blev mäkta imponerad av hur enkel den var att installera.
  Vi test-kopplade in den till en DSL ansluten router innan det blev Fiber och då uppmanade Routern oss att göra vissa åtgärder för att allt skulle flyta på optimalt. Nästan magiskt enkelt ????
  Den medföljande appen var kanske inte 100% tydlig men helt ok ändå.
  Hann inte testa hastighet osv. men av det lilla jag hann testa av var räckvidden betydligt bättre och vi upplevde inga hastighetsproblem.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  En bra, stabil och lättanvänd Router. Har man även en Synology Nas så är det ett självklart val
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har idag haft sönder min 5:e RT2600AC router! 2st gick sönder direkt när jag kom hem med dem och kopplade in en USB-enhet (måste varit en dålig batch) och 3st har gått sönder vid strömavbrott. Dessa tål verkligen inte att det blir strömavbrott! Så om du inte har en UPS så köp en annan router! Jag beställde en UPS för några dagar sedan, men det hjälper inte när det blev strömavbrott i morse...
  Med det sagt, jag har provat många routrar de senaste 1,5 åren och detta är min överlägsna favorit! Framförallt, räckvidden på wifi är i det närmaste ofattbart bra! Detta under förutsättning att du inte uppgraderar firmware i den till v1.2 eller senare, Synology har erkänt att de sänkt effekten i denna version. Bör också nämnas att du inte kan nedgradera firmwaret, så har du en gång uppgraderat så är du fast!
  Ställ sedan in den på att du är i USA så får du en räckvidd på wifi som få matchar. Vem behöver "mesh"!?

  Sen är gränssnittet i den överlägset det bästa på marknaden. Snyggt och relativt enkelt att förstå sig på. Du kan installera tillägg så som t.ex. VPN eller Torrent-klient om du vill.

  Den hanterar min USB3 hårddisk som NAS extremt bra. Ingen annan router jag provat har kunnat matcha den svarstiden på disken! Den stödjer dessutom EXT3 och 4-filformat.

  Den går att använda som repeater. Ytterst få routrar kan det. Bra när fibern går ner hemma och jag vill använda 4G hotspoten som modem.

  Om det inte vore för att du aldrig vet när den kommer att gå sönder så skulle jag säga utan att tveka att detta är den bästa routern på marknaden. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Designen är ju vad det är på de flesta av dessa produkter, få tillverkare som kan skapa något vacket. I övrigt en riktigt gedigen router. Skulle tom påstå att det är den bästa konsumentroutern på marknaden. Vill du ha bättre än detta får du gå över till proffs-prylar.
 • Bra
  1 år sedan
  Ja allt är ju supersnyggt prydligt förpackad, det är så här det ska se ut. Attraktivt UI och ganska lättanvänt.
  Men jag är skeptisk till priset , i skrivande stund, nästan 3000:-. Det är inte prisvärt. Nått som "bekymrade" mig lite är hur jag såg att CPU:n på routern lätt hamnade på 30-40% utan att utsättas för nån speciell nämnvärd belastning, det kändes lite märkligt.
  Annars funkar den bra, men jag tycker inte den är värd pengarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt fantastisk!
  Kändes lite för dyr när jag beställde den men nu när jag installerat den känns den värd varenda krona då den är både snabb och tokstabil. Bra räckvidd, mkt bra gränssnitt. Mycket trevliga inställningar.
  Kanonprodukt, köööp! =)

  Har nu två stycken, har aldrig någonsin haft så klanderfritt internet som det är nu ????

  Bra jobbat av synology ????