Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Demon's Souls (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (8/10): Demon's Souls är ett beroendeframkallande actionrollspel som kräver mycket av spelaren. Den svåra, men belönande svårighetsgraden, kan verka skrämmande vid första ögonkasten, men utmaningen och känslan av att ens egen skicklighet är det som faktiskt spelar roll, gör detta till en mycket spännande upplevelse olik det mesta i genren. Gillar man rollspel finns det egentligen ingen ursäkt att inte prova detta otroligt atmosfäriska äventyr. Stäng
Slutsats (8/10): Demon's Souls är ett beroendeframkallande actionrollspel som kräver mycket av spelaren. Den svåra, men belönande svårighetsgraden, kan verka skrämmande vid första... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag har nu spelat 100 timmar på spelet och måste säga några ord:

  Svårt? Nja...Första nivå är som en "rite of passage". Du blir inte släpt igenom tills du får grep på kontrollern och hur man dödar alla demons. Det kan ta ett tag, kanske flera timmar, men efter det är du fri att spela hur svårt (d.v.s hög tempo) som du vill. Tar du det lugnt, blir spelet mindre svårt. Och hela tiden blir din gubbe starkare genom att tjäna souls. Även om du inte blir riktigt vass själv, kan din gubbe ändå ta mycket stryk efter ett tag. Allvarligt, dog jag inte lika många gånger som jag hade trott.

  Det som får mig till att fortsätta spela är det fantastiska online samarbete/motarbete. Det känns SÅ bra att döda en invaderande spelare, och SÅ hemskt när man blir dödad av dem.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har spelat i 25 timmar och det är nog det mest spännande spelet jag har spelat på flera år. Det är inte så svårt som jag trodde, men spelet straffar dig hårt om du försöker spela det som om det vore God of War...
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gillar du Dark Souls? Köp och spela detta spel.
  Aldrig spelat Dark Souls? Köp och spela detta spel.. och Dark Souls.
  Gillar du inte Dark Souls? Köp detta spel, och ge bort det till någon.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det här spelet röstades fram som det tredje svåraste spelet någonsin! Only for Playstation3 gav Sonys muskelkonsol ett ansiktslyft iom denna release. Storyn är lättförstådd men väldigt fängslande. Man vet varför man vill ta sig igenom detta fantastiskt svåra spel. Karaktärerna är skitbra, vissa röstskådisar (USA versionen) är dåliga (kråkan tex) men det kan inte sänka betyget.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  (Import från Kina, Engelsk och Kinesisk text)
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  + Fantastiskt stridssystem.
  + svårt, man måste lära sig att attackera/blocka/ducka taktiskt, att facerolla kontrollen slutar med ond bråd död.
  + Det är fortfarande ett snyggt spel.
  + Finns många sätt att spela på och man kan välja vraka och blanda som man vill.
  + multiplayer delen är mycket intressant.
  + Spelvärlden är en riktig dungeoncrawler

  - Det är jättesvårt att spela med en polare i multiplayer.
  - Det finns några små buggar.

  Trotts de två små minusen får det full pott pga att det som är bra i spelet är nästan allt jag längtat efter.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fanatiskt svårt men väldigt belönande. Dödligt frustrerande från och till då man tenderar att dö gång på gång MEN trots detta är det något som gör att man ändå försöker och försöker om igen tills man förhoppningsvis lyckas. Som sagt är det inte ett spel för alla men för en utmaningssökare är det ett givet köp!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ett unikt spel som måste upplevas. Spelet är mycket utmanande, spännande och underhållande. Finns en del olika spelstilar som gör spelet kul att spela om och om igen. Jag är just nu på min andra omgång (new game +) och ser fram emot att samla items för att erhålla dem bästa vapen, rustning och magi.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Oerhört spektakulärt spel det här. Är man en riktigt hardcore gamer som älskar de svåraste av utmaningar: Här har ni ert spel.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grymt spel. Härlig känsla. Något kort.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Kanonspel! Håller med övriga kommentarer =)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Extremt bra spel, MEN detta spelet är INTE för alla, det krävs att du har tålamod och gillar utmaningar. Vissa går in i väggen direkt och kommer ingenstans i spelet medans vissa totalt älskar det (mig inkluderat)

  Kortfattat, gillar du utmanande spel så är detta en 10:a men om du är lite mer casual gamer och kanske inte har tiden att investera så är det nog inte för dig. Alla seriösa gamers bör spela detta tycker jag, för mig är det bästa spelet de senaste åren utan problem.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Detta spel är allt jag någonsin väntat på. Härliga miljöer, riktigt svårt, bra kontroll.

  Tyvärr är manualen lite knapphändig och man är tvungen att leta sig in på hemsidor och forum för att få allt klart för sig.
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Spelet är bra, men aldeles för tids krävande för mig. Därför säljer jag spelet.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grymmt bra spel. Var länge sedan man spela ett spel man var tvungen att lära sig att spela i stället för att bara facerolla kontrollen och save/load sig fram hela spelet. Dör du på en banna här respawnar du i början av bannan och du tappar all erfarenhet i en pöl på makren så du får ta dig tillbacka till den om du inte vill gå miste av den om du dör igen så förlorar du den för alltid. Så de gäller att trada in dina souls så du inte förlorar dom. Multiplayer är lite jobbit att man inte kan invite en vänn från en friends list de går att gå runt men de är en hel del jobb.