Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Speed (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk tangentbord med sköna, snabba och tysta brytare.
  Inget högt klickande när man skriver.
  Många inställningsmöjligheter och coolt med rgb :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Ett prisvärt och hållbart tangentbord för många år framöver.

  Använder den tidigare varianten av K95 från 2014 i nu snart 6 år. Tangentbordet är fortfarande i utmärkt skick, knapparna har inga tecken på slitage, fastnar aldrig och lyset fungerar som alltid gjort. Enda slitaget är sladdens tyg som på senare tid börjat flagna i änden, detta påverkar enbart utseende och inte funktion.

  Knapparna fungerar väldigt bra för både spel och skrivande. Mediaknapparna är användbara för musik, men G-knapparna har jag inte haft mycket användning för.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Använt denna produkt i 2 år nu. Supernöjd, fungerar felfritt inget strul.
  - Gillar den extra längden på handledsstödet som ges av G-knapparna på sidan
  - Braided kabel är ett +
  - USB uttaget i tangentbordet är prima för min trådlösa mus
  -Vilar du fingrarna på tagenterna så händer de att man råkar aktivera knappen. Nackdelen med MX speed
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Snygg design och bra knapp respons
  Prislappen är det som talar emot
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  10/10 Dock lite stort. Om man har plats så är det perfekt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastiskt tangentbord!

  +skönt klick ljud
  +snygg design

  Dock är programvaran svår att använda.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skönt tangentbord.
  Dålig hårdvara. Har haft en hel del bekymmer med låsningar och tangenter som hänger. Löses genom att dra ur och sätta i USB-sladden.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte detta i Webhallens popup-shop på Dreamhack Winter -17. Det är riktigt skönt att skriva på. Snabb respons från tangenterna och många inställningsmöjligheter för ljus.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  bra
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Lite stora men otroligt bra omkopplare.

  Älskar hastighetsbrytare, tror inte att jag kan byta till någon annan igen.

  Tangentbordet är lite stort och klumpigt, och jag önskar verkligen att det stödde flyttbar USB-C (vilket tangentbord som helst över 2000, - borde stödja det IMO).
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket bra tangentbord! Mycket bra kvalitet och hållbarhet. Mycket avancerad programvara tar lite tid att lära sig (har inte ens lärt mig allt ännu).
  Belysningen är stark och bra, och många coola inställningar är redo i ICue.
  Ljusremsan på toppen ser både bra ut och ger ljus framåt.
  En liten negativ sak är att mellanslagstangenten har hängit på ibland, vilket kan vara väldigt irriterande vid rätt tidpunkt.
  Men Sammantaget är detta ett fantastiskt tangentbord för spel och allmän surfning och skrivning. Är fortfarande mycket dyrt och kan vara värt priset på ljus och makron, men det finns ganska samma alternativ från Corsair till en billigare pengar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Ett mycket bra fabriks-tangentbord med många användbara funktioner.

  Detta tangentbord är ett ganska högkvalitativt tangentbord med en robust aluminiumskiva som gör att hela byggnaden känns av hög kvalitet, men resten av tangentbordshöljet är tillverkat av plast, men det kan förväntas från ett massproducerat tangentbord.

  Omkopplarna på denna version är Cherry MX Speed-omkopplare som är mycket snabba svarande switchar med en aktiveringspunkt på 1,2 mm, användbar för FPS-spel, men kan vara irriterande när du skriver. Brytarna själva känner sig lite hårda jämfört med Gateron-omkopplare eller andra bättre omkopplare, men det är ingenstans nära dåligt. Förutom att kunna använda dessa switchar i många, många år.

  Nyckelkåporna är PBT-knappsatser med dubbelt skott, som är ganska mycket de bästa nyckelknapparna du kan få, men teckensnittet är verkligen min kopp te; det sticker ut för mycket.

  Med detta tangentbord saknar du definitivt RGB, det är utrustat med individuellt adresserbar RGB på varje tangent och en mycket trevlig RGB-remsa ovanpå för att belysa det omgivande skrivbordet. RGB kan anpassas via iCue-programvaran, men själva programvaran är mycket tunn och värdelös enligt min åsikt, varför jag började använda sådana från tredje part.

  Handledsbrottningen är väldigt trevlig att ha och lindrar mycket stress från handleden, den är något svår och mycket svår att rengöra på grund av hålen.

  Den borstade aluminiumplattan fångar lätt damm och död hud, så rengöring är oundviklig. Jag rengör personligen det ungefär varannan månad.

  Det värsta med detta tangentbord är stabilisatorerna, de skramlar och skakar som galen, till den punkt där jag var tvungen att fylla hålen med tejp för att dämpa ljudet lite, så att jag blev arg. De är också mycket lösa, särskilt på mellanslagstangenten.

  Själva kabeln är dock mycket tjock, vilket kan förväntas eftersom det inkluderar ett mycket praktiskt USB-genomslag.

  Och den sista delen av denna recension är kundsupporten: den är mycket bra. Svarstiderna är cirka 2-3 dagar per svar och slutar alltid med att kunden måste betala frakt trots att artikeln var defekt från början.

  Sammantaget skulle jag ge detta tangentbord en 4/5 eftersom det är ett mycket bra massproducerat tangentbord, men jag kommer för evigt att rekommendera alla att prova att bygga sina egna eller köpa ett specialanpassat ett tangentbord.