Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Inov-8 X-Talon 212 SS17 (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Inov-8 Löparskor (116)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Precis som tidigare recensent så är skon hal mot underlag så som träskivor. Hade själv inga problem med dragon's back men gjorde en rejäl vurpa och blev blåslagen på ninja steps. Däremot älskar jag skon i övrigt när jag springer i terräng. Greppet är fantastisk och passformen likaså. Jag har ganska breda fötter men har faktiskt den smala varianten av denna sko. Skulle inte trivas i det om det inte var för att det är en trailsko och därmed i behov av tight fit för att få grepp i kurvor och branter. Men nu sitter de perfekt.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag vet att jag säkert säger emot de flesta nu men dessa skor var inte särskilt bra för OCR. Säkert jättebra för tex orientering, men inte på hinderbana.
  Dobbarna och vikten gör dessa skor fantastiska att springa i terräng, de fäster bra och är lätta. Men tyvärr gör dobbarna att kontaktytan mot hårt underlag blir minimal och därmed 0 grepp. när man dessutom sprungit i vatten eller lera och ska upp på ett hinder som består av träskiva (ex Dragons Back eller en ramp) så blir de hala som tvål. Måste säga att jag blev lite besviken på dräneringen också. Kändes som att man sprang runt med en hel pöl kvar i skon. Sorry, jag letar vidare.