Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen BeoPlay M5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Mobilhögtalare (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  M5 tappar ständigt kontakten med nätverket, man får dra ur ström sladden och sedan ansluta den igen för att högtalaren ska koppla upp sig igen mot nätverket! Denna högtalare har krånglat från första dagen, går inte att spela i en grupp (Google Home) faller ur nätverket. KÖP INTE DENNA PRODUKT!? Man får heller ingen hjälp av B&Os support.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Ljudet är fantastiskt och den är en fröjd att titta på. Jag hade tänkt ha den som ljudkälla till min nya TV (LG C8 55") och det var tyvärr minst 1 sek fördöjning, både via AppleTvns airplay och via TVns egna Bluetooth. Detta drar ner betyget.

  I den här prisklassen hade jag också gärna sett en mikrofon också så att den kan användas som en smart högtalare, se t.ex. Harman Kardon Citation 300 (som dessvärre har sämre ljud och inte är lika snygg).
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Grymt bra ljud. Tycker inte alls det är för mycket bas. Super att den spelar rundstrålande. Setup var lite meckig och tog lite omstarter men när den sedan var uppe så fungerade allt som det skall.

  Snygg och superskön känsla, såklart.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte hem på Black friday men fick panik över den överdrivna basen. Även om man skar i basen så var det för mycket. Annars väldigt snygg men vad hjälper det?