Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Skullcandy Crusher Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Skullcandy Hörlurar (71)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Tycker dessa hörlurar är värda ett gott betyg trots allt. Har inte haft mina så länge ännu så jag har inte koll på om plastfästena för kåporna är dåliga eller inte. Får vara extra försiktig helt enkelt.

  Men ljudmässigt tror jag att dessa hörlurar är lite missförstådda, precis som en annan recensent redan sagt så kan man inte maxa basreglaget på vänstra hörluren eller ens försöka sig på mer än 30% då det helt enkelt kommer låta förbaskat illa. Man kan kanske tycka att tillverkaren kunde satt gränsen tidigare som standard men vet man om det så har detta ingen betydelse egentligen.

  Har man insett detta, och vid behov kan tänkas dra ner bas frekvenserna något i telefonens egen EQ eller annan källa.. så är det baske mig en ljud upplevelse utöver det vanliga att lyssna på dom här enligt min mening :)

  Har haft många hörlurar genom åren och testat desto fler, dom här klår allt när det kommer till riktigt skön och mäktig bas, ljudbilden i övrigt är mer än bara okej dessutom. Förstår inte de dåliga recensionerna när det kommer till ljudet faktiskt.

  Ställ in framför allt basen på rätt sätt och njut!
  Du kommer bli glatt överraskad..

  5/5 utan tvekan..
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdatering 2020-02-27
  Nu har fästningen vid vänstra sidans gångjärn stressats sönder och gått av, så den vänstra luren hänger och dinglar i sladden. Det är verkligen inte mycket som håller lurarna fast i bygeln. Kunde inte palla trycket i längden. Känns som en tidsfråga innan plasten ger sig, beroende på hur ofta man använder dom, och kanske hur tjock skalle man har/hur mycket tryck de utsätts för. För mig höll det drygt ett år. Kommer väl temporärt köra med eltejp tills jag förhoppningsvis kan få dom ersatta.

  Sänker från 7/10 till 4/10.
  -----

  Uppdatering: Antingen har de töjt ut sig med tiden eller så har de krossat ihop min skalle, men jag kan inte längre minnas när de senast kändes obekväma. Men det var ju fortfarande ett problem initialt, så jag höjer inte betyget för det.
  -----

  Kanske specifikt för mina öron, men det är svårt att få dom att sitta på ett sätt som inte känns obekvämt efter ett tag. Pratar väl då kanske 1+ timmar. Så småningom börjar man sitta och lirka fram och tillbaks och upp och ner och kanske lyckas få det att sluta kännas illa, åtminstone ett tag.

  2+ timmar så kan det bli att de känns olidliga på riktigt. Var tvungen att ta av mig dom en gång. Ploppade på mina Sennheiser 555 och det kändes som att sväva iväg på sidenfluff och bli nedsänkt i vispgrädde. bwoooofsshhh

  Synd. Annars är de bra. Se nedanstående omdömen.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Skulle inte rekommendera dessa för priset. Ljudet är i allmänhet bra, men där slutar de stora fördelarna. För det första så är basen totalt hemsk. Känns inte alls naturlig och låter bara som ett brusigt muller som överröstar resten av ljudet. Dessa hörlurar har också en väldigt grov audio bleeding. Jag rekommenderar inte att använda dessa bland andra människor. Bekvämligheten är inte heller i topp. Mot öronen sitter dem suveränt, men uppe på huvudet gör det redan ont efter några minuter...
  Definitivt ett par fungerande hörlurar, men skulle aldrig rekommendera att någon köper dessa för priset dem säljs på. Mina ligger nu för tiden och tar åt sig damm
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra bas, laddar dem i ca 1 timme och de håller i 1 vecka. Riktigt bra ljud, då man kan höra saker som man inte har märkt förut i låtarna.

  Även riktigt bra till filmer!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Kraftig bas, kan vara för kraftig ibland. Dessa hörlurar är inte till för att lyssna på hov1 direkt.

  Har haft dem nu i något år, funkar frf skit bra.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Kvalitén brister på att vikfunktionen hålls på plats genom en fragil plastanordning. Dessa har för mig brustit på BÅDA sidor vilket gör hörlurarna obrukbara då de bara hänger i sladdarna.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa idag för att ha till jobbet. lyssnar mycket på hiphop/rap/rnb men även mycket annat blandat. köpte dessa då jag tycker att många lurar jag haft tidigare haft för dåligt tryck i basen.

  Kommer lämna tillbaka dessa imorgon efter jobbet. Lurarna sitter på tok för hårt mot huvudet och då har jag mindre skalle än genomsnittet. funktionerna på lurarna är kanon dock tar det lång tid att byta låt och pausa. tar ett par sekunder efter du kickar på pausknappen innan det pausar. kanske är min mobil det vet jag inte..

  ljudet har dem i stort sett skitit fullständigt i och koncentrerat sig på ren basstyrka. basen håller dock inte kvalitémåttet och låter skitdumt. diskanten låter väldigt dov och det låter mer som att grannen spelar för hög musik och basen skakar i väggarna.

  så funktionerna är kanon och dem är snygga. att dem sitter åt är väl en smaksak helt enkelt. byggkvalitén är kanon. Det som ger betyget är att dem är helt värdelösa att lyssna på musik med. är mer en showoffgrej som du kan visa dina polare att basen skakar, vilket är kul i 5 minuter av ditt liv.

  kanske låter hård mot dessa stackars hörlurar. visst fungerar dem. Hade bara förväntat mig mycket mer ljud med tanke på prislappen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Basen i dessa lurar är helt sinnessjuk! De kan få ditt huvud att skaka.

  Med det sagt vill jag ge en något djupare recension än att bara säga att basen är bra.

  Det är ett klart och fint ljud i hörlurarna som levererar bra balans mellan diskant och bas på de lägre nivåerna på basreglaget. Är det ljudbok du ska lyssna på med en uppläsare som har basröst, ja då är inte det här hörlurarna för dig. Ska du däremot kolla på film, lyssna på musik och även lyssna på radio så är dessa hörlurar mycket trevliga.

  Basreglaget sitter smidigt till för att ändra på om man skiftar från musik till röstsamtal eller film. Vid normalt lyssnande på populärmusik så kommer basreglaget troligtvis hamna inställt på nånstans 0-30% för att det inte ska skallra och låta illa i hörlurarna. Själva knappen för att justera basen känns plastig och sitter lite löst. Av erfarenhet vet jag att det är så på denna modellen och jag har testat fler lurar av samma modell med samma känsla i knappen.

  Samtalskvaliten är bra rent ljudmässigt och mikrofonen gör ett bra jobb. Den i andra änden hör inte att du har hörlurar på dig utan mikrofonen tar upp din röst mycket bra. Det sitter både mikrofon på den medföljande sladden, men även om du kör trådlöst finns mikrofon inbyggt i kåpan.

  40 timmars batteritid... 40 TIMMAR! Galet!

  Byggkvaliten känns rejäl och gedigen. Ordentliga kåpor, bra knappar, metallband i bygeln, ordentlig vaddering i kåporna, bra ljudisolerade och välbalanserade i vikt.

  Det enda jag saknar är aktiv brusreducering, men kåporna är så bra isolerade att de stänger ute mycket av omgivningsljudet ändå.

  +Batteritiden
  +Basen samt reglagets funktion
  +Byggkvaliten
  +Sitter bekvämt även efter en timmes lyssning

  -Basreglaget byggkvalite
  -Något små om du har stort huvud
 • Perfekt
  1 år sedan
  40 timmars batteritid, bra kvalitet och 10/10 bas
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mitt första par jag köpte glappade rejält när det gällde bas-regleringen. Kunde bara välja att ligga på antingen 0 eller 100%. Bytte dessa och fick ett par som fungerade toppen.
  Väldigt bra batteritid, sitter bekvämt och bra ljud. Har inte haft något krångel alls när det gäller bluetooth. Basen är ju nästan till överdrift när man maxar den.
  Det jag inte gillar med dem är att man inte kan springa med dem på. Detta på grund av de i höger öra ger ifrån sig ett klickande ljud i varje löpsteg man tar. Kan ju vara så att det bara är mina som spökar sådär. Men jag skulle där med säga att de inte är gjorda för sportbruk som det står i "Egenskaper".
 • Perfekt
  1 år sedan
  Basen är sjuk, ljudkvalitet är bra, batteritiden är absolut galen, sköna. Lite krångel med bluetooth ibland men det är inte super farligt. Lite tajta i början med det blir bättre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudkvalitén är bra, batteritiden helt otrolig och bassen är orimligt hög, dom är även väldigt bekväma
  Det ända som skulle vara negativt är att det kan krångla lite med Bluetooth
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Grymt är. Hörlurar för 10-16 åringar som vill ha lite skit att skryta. Helt värdelös för musik.