Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED65E7V

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (331)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk tv på alla plan.
  Med sin kontrast och bottenlösa svarta får man gnugga sig i ögonen både två och tre gånger för denna tv:n är verkligen helt magisk!
  Sexig design. OLED-panelen är limmad ovanpå en tunn glasplatta. Det ger ett elegant, ramlöst uttryck. LG visar ännu en gång var skåpet ska stå+++++
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den bästa tv jag haft men också den sämsta tv jag haft. Så tillslut efter att jag bevakat oledutvecklingen i över tio år blev priset äntligen det rätta för att slå till. Vilken tv! Fantastisk bild och otrolig, närmast osannorlikt bra svärta. Gladeligen tuggade jag mig igenom netflix stora bibliotek.

  Sen kom söndagen. Första dagen med soligt och fint väder ute. Fönstren hade persiennerna nere men de var inte vinklade. Barnen satt och tittade på tv och sen tittade solen in genom fönstren och bländade även tvbilden en aning. Jag vinklade persiennerna så barnen ostört kunde fortsätta titta.

  Dagen gick och kvällen kom. Vi satte på tvn igen. Barnen började åter titta på tv, men nu såg jag ett randigt mönster på tvns hela vänstra panelsida. Det var mycket tydligt och jag kunde inte sluta titta på det. Tog lite foton på ränderna. Tittade runt i forumgrupper och fick tipset att göra en pixel refresh. Tvn stängde av sig och efter en timma startade den igen. Ränderna var borta. Skönt.

  Kunde dock inte släppa det så jag forsatte titta på mina bilder. Jag hade fotat mot en helt grå bakgrund för att få dem tydliga. Jag kunde se ett mönster i ränderna. Kunde det vara mina persienner jag såg och siluetten av en av blommorna i fönstret. Ja! Den korta tid solen lyst på skärmen hade orsakat temporära inbränningar i panelen! Helt oacceptabelt. Googlar på detta fenomen och hittar en hel del youtubevideos som visar att jag inte är ensam om detta. Alla olika oled-modeller. Oled borde inte lämnat labbet. Hur kan man släppa en sådan produkt på marknaden? Denna teknik känns inte mogen för konsumentbruk ännu. Köpte en qled-tv istället och hoppas på att den överlever nästa soliga dag.

  Kan endast rekommendera denna tv om du använder den i ett rum utan direkt solljus mot tvn. Se upp för inbränning av kanalloggor och nyhetstickers.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ok om vi börjar med bilden (som oundvikligen och rimligtvis är den viktigaste funktionen på en TV) så kan man inte bli annat än imponerad. Att denna TV plockar hem 10 stjärnor för bildkvalitet är faktiskt en självklarhet!

  ...men det finns andra delar som jag inte är lika imponerad av...

  Ljudet... visst, det är inte dåligt utan bättre än det ljud som den absoluta majoriteten av TV-apparater kan prestera men jag är inte tokimponerad - framför allt inte av basen. Ganska snart efter inköp började jag fundera på hur man komplettera med en subwoofer. Trodde att detta skulle vara lätt (borde vara enkelt eftersom LG säljer soundbars med tillhörande trådlös woofer) och att man bara skulle köpa en LG subwoofer som kunde ansluta till TVn så skulle allt vara fixat. Har letat runt på nätet och i manualen men kan inte se hur man skulle kunna få detta att fungera (om DU vet hur: skicka mig gärna ett meddeande)

  webOS... Mycket är ok men jag som kommer från HTPC-världen blir inte direkt imponerad av möjligheterna. Några exempel på saker som jag stör mig på:
  - Varför kan jag inte pausa ett program bara för att jag spelar in ett annat (TVn har två tuners)?
  - Varför kan jag inte ställa in att standard på ALLA inspelningar skall vara att påbörja inspelning 1 minut innan och avsluta 2 minuter efter schemalagd tid - nu måste jag lägga in detta varje gång.
  - Varför kan jag inte enkelt välja "spela in serie" och låta TVn kolla när programmen sänds?
  - Varför kan jag inte byta skärmsläckare (jag vet - detta är inte någon direkt avgörande funktion men det stör mig att jag inte kan ändra detta)?
  - Varför kan man inte få upp omslagsbilder på ägda filmer direkt i webOS (detta kan man dock fixa genom att sätta upp en Plex-server och använda lämplig klient (jag kör Xplay)). Hur svårt skulle det vara för LG att kunna åstadkomma detta direkt i webOS???
  - plus massor av ytterligare småsaker....

  Manualen, på riktigt... vet inte var jag skall börja men sämre manual får man leta efter (tror att jag stannar där...)

  Totalt ger jag TVn 9 av 10 eftersom bilden är så grymt bra... drar dock av en stjärna för ljudet (eller snarare bristen på möjlighet att enkelt ansluta Subwoofer) och operativsystemets tillkortakommande. OBS - om någon av er där ute har svar på någon av mina frågor så välkomnar jag er att skicka mig ett meddelande så skall jag uppdatera mitt omdöme.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra bild, svart blir verkligen svart. Väldigt enkelt att koppla upp olika typer av enheter så som mobil, pc för att visa innehållet på tvn. Röst styrningen funkar väldigt bra. Ljudet är helt ok från så pass tunna högtalare.