Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED65B7V

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (336)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering 25/9: Får dra ner betyget lite eftersom mitt exemplar har en gul tint på vänstersidan som är ca 7-8 cm bred, funderar på att få den utbytt. Hade samma fenomen på min gamla B6 men mer påtagligt där. Kan vara lite störande om man till exempel kollar på fotboll eller hockey eller något annat som har en enfärgad bakgrund. Banding däremot är nästan helt borta på TVn efter drygt 200h, mycket bättre än när den var ny och går inte att se i material ens om man kollar efter det så mycket bra där.

  Originalomdöme: Bytte från en 65B6V till 65B7V och det är svårt att se några direkta svagheter på den här TVn, framför allt så är problemet med vignetting från B6 löst (eller så hade jag tur med min) och ljusstyrkan är bättre, vitt ser vitt ut.

  Fortfarande svag banding på alla 2017-års OLED oavsett märke då alla använder sig av LGs paneler men det syns i stort sett endast på testmaterial nära svart, inget jag reagerar på vid vanlig användning. Youtube-appen har nu stöd för HDR, funkade inte på B6. WebOS ser i stort sett likadant ut. Ska numera stöda pass through av Dolby Atmos från TV till receiver men har inte testat, behöver en nyare receiver först.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter ha fått skicka tillbaka en 65b6 pga banding så valde jag att köpa en b7 istället. Skillnaderna mellan dessa är inte så jättestor. Mitt nya ex lider fortfarande av banding i mörka scener, men linjerna är mycket ”mjukare” än på min förra b6. Det bör påpekas att det är högst individuellt oavsett modell.

  B7 har bättre hantering av ljusa partier tycker jag. Man ser detaljer i ljusa partier, något som b6 inte var så bra på.

  Annars så är bilden löjligt bra. Total svärta och extrema detaljer. Mata den med 4K HDR så är det en fröjd för ögat.

  Första du bör göra är att stänga av alla så kallade ”förbättringar”. TrueMotion är det första man stänger av, resten är tycke och smak.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tramsigt bra bild.
  SD-material är såklart inte så imponerande, men faktum är att den lyckas snygga till det bättre än min gamla Panasonic led trots 10” större bild.
  HD-kanalerna via min parabol har aldrig varit bättre.
  4K streamat från Netflix är riktigt snyggt, HDR material är också riktigt imponerande, dock det lilla Dolby vision jag testat imponerar inte.
  ”Lånade” kalibrerade inställningar från avforums.com där dom kalibrerat lillebror 55”
  Ger en i princip helt perfekt bild i mitt mörka rum. Väldigt naturlig utan färgstick och sanslös detaljrikedom i mörka partier.
  Vad gäller appar och funktioner, funkar allt klanderfritt, men använder en Nvidia Shield till allt sånt, den känns betydligt modernare.
  Då panelen är exakt samma i alla modeller känns det helt fel att köpa en högre modell, ljudet blir väldigt dyrt då, det har jag andra prylar till....., denna bilden är värd ordentligt ljud.

  Köpte först 55”, men bytte upp mig efter en vecka....., intressant att den första var kalibrerad av Elgiganten, vilket dom tar 995:- för...., dock prutade jag det till mig.
  Den bilden var riktigt usel...., standard direkt ur kartong är faktiskt mycket bättre.
  Vad som gick fel där vet jag inte........
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Toppen fint skick och levererar kanonbild
 • Perfekt
  1 år sedan
  Nice
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket fin tv men se upp för inbränningar och andra märken som förekommer efter 2 års tid, butiken tar inte emot sånna fel på garantin! Kontakta LG!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag har klarat mig från avvikelser helt på mitt ex och är således helnöjd. Köpte denna tv i kombo med SJ9-limpan och sneglar inte på nya prylar än, allt inhandlades på black Friday 2017, lär nog stå några år till utan jag känner behov av nytt. Nvidia Shield TV och Ps4 kompletterar gällande spel och film och det bara funkar. Jag känner inga behov av att beskriva bild etc, det finns gott om sådan info ändå.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bilden är grym och i mina ögon bäst på marknaden. Dock så är uttag för nätverk, HDMI och optisk ut riktade rakt bakåt. Efter att ha ägt TVn i 5 dagar knäcktes uttaget för optisk out när jag försökte hänga upp den på väggen. Riktigt dåligt konstruerat, att köpa en platt TV är ju till för att hängas på väggen. Visst, jag gjorde säkert fel men det är väldigt lätt att begå det här misstaget. Jag är normalt mycket rädd om mina grejer var väldigt försiktig när jag skulle se om det funkade. Det gjorde det alltså INTE. Köp gärna, men var försiktig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fantastisk bild, mycket smidigt gränssnitt och smart fjärrkontroll.
  Enda lilla negativa är lite klent och burkigt ljud i de inbyggda högtalarna men duger gott till nyheter och liknande ändå.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sjukt bra, gick från en Panasonic Plasma 50"! Jag var lite orolig att 65" skulle bli för stort men icke. Enda problemet är lip sync mellan min Viasatbox och tv men det är knappast tv:ns fel. Med Apple tv 4k blir det galet bra. J-vligt bra bild, tom frun ser skillnad. Mycket nöjd som ni kanske förstår. jag tycker även ljudet från tvn är helt ok. Vill jag ha extremt bra ljud går jag ner till min Ino Bio.
 • Perfekt
  2 år sedan
  GRYM !
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Så grymt nöjd med bilden. Köpte först en LG65SJ800 men den var rena skämtet för dom pengarna. Har bara superlativ att säga om denna Oled TV, förutom en sak. Judder, eller mera svenskt, hackande bild på visst bildmaterial. LG är inte duktiga på att hantera detta.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt bra bild med ISF-lägen inställda. Kräver något lite justering bara.
  Mitt exemplar har lite tint (annorlunda färgnyans i övre vänstra hörnet), men det är inget som stör en vid vanlig användning.

  +Makalösa färger!
  +Otrolig svärta, men behåller trots det ändå bra detaljer i mörka områden.
  +Slimmad
  +Bra programvara
  +Snabbt gränssnitt
  +Bra Magic Remote
  +Bra uppskalning till 4K, men inte lika bra som Sonys, som är snäppet skarpare.

  -Fortfarande väldigt dyr teknik
  -svajig skärm (tunn och plastig konstruktion)
  -utstickande & reflekterande fot i silverfärg (jag satte mattsvart möbelfolie på den)
  -inget bra app-alternativ att spela upp/kategorisera lokal/nätverks-media på.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick över från Samsung 7serien led till LG oled och det är att bli uppgraderad från economi klass på kaukasus air till Emirates first class.

  Svärtan, skärpan och färgerna är oslagbara. Gränssnitt och användarvänligheten hos LG är fenomenal. Magick remote fungerar tipptopp. Jag ser varken clouding, banding eller annat konstigt på min, o andra sidan så är jag ingen freak med x-ray syn.

  Tittar bara på HD material och det är en ren fröjd. Nöjd som fan...
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sjukt bra bild överlag. Fixar inte LED då de ser förjävliga ut oavsett pris, märke och modell. Upplever lite banding ibland men detta upplever jag som ett betydligt mindre problem jämfört med problemen LED lider av. Man ska ha klart för sig att den kompletta och perfekta tekniken inte finns i nuläget. I detta fall får man leva med lite banding, dock ser jag det definitivt inte ofta och jämför man då med Blooming, clouding m.m. på LED så är det inte ens ett problem. Det som dock är helt fantastiskt är svärtan och kontrasten, inget gråblask. Ingen av Sonys eller Samsungs toppmodeller på LED-sidan kommer inte ens i närheten av vad denna kan prestera anser jag. Då det var dessa jag jämförde med innan köp. Ångrar definitivt inte mitt köp efter tre månader med OLED.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ger man tv:n förutsättningar, så levererar den en underbar bild. Dolby vision och total svärta för under 20tkr för en 65". Drar av en stjärna för bandingen man kan se med känt material..!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bytte upp mig från en Sony Bravia ca 7år.

  Ok, "vanlig" SD tv inte mycket att hurra för.
  Men kommer du upp till 720 och över....då är denna tv grym!
  4K med HDR..jisses!

  Har inte gjort så mycket med inställningarna, var faktiskt riktigt bra out of the box!
  Gillar fjärrkontrollen (använder den och endast för att byta bildläge, har logitech som sköter maskineriet med fjärrarna).

  Har inte sett någon banding alls...
  Ljudet......kör från stärkare, men testade ljudet från TVn och jag blev faktiskt imponerad vad den kunde trycka ut.

  Slutsats: En tv som är grymt bra! Köpte för 19900 och jag ångrar mig inte en sekund.
  Oled är det som gäller.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt bra TV. Med god marginal den bästa jag haft.
  Gott om inställningar och mängder att läsa på nätet om hur man kan ställa in allt.
  Kan se väldigt lite tint och banding på testbilder för detta men ingenting annars.
  Det enda som kunde blivit bättre var om den var ännu större!
  Mycket nöjd!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så otroligt bra men även så otroligt dålig. Fantastiska färger, helt underbar svärta.
  Så gräsligt mkt banding och röd/rosa tint.
  Hade hemma 4 olika 65 b7or hemma. Alla hade banding o röd/rosa tint i olika grad. Vi är alla olika känsliga och vissa ser vaken banding eller tinten.

  Hoppas kvalitets kontrollen blir bättre om något år, då försöker jag med oled igen
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kalasfin tv snabb och snygg är jättenöjd
  Grym bild vid bra signal ifrån 720p och uppåt
  Efter många veckors trixande med bildinställningarna kom jag fram till följande som blev riktigt bra bild med bra flyt i. Tv'n används i vardagsrum med dämpad belysning med följande inställning
  Isf dark room
  Inställning av bildformat orginal
  Energisparläge av
  Eye comfort läge av
  Oledljus 46
  Kontrast 88
  Ljusstyrka 49
  H skärpa 12
  V skärpa 12
  Färg 50
  Nyanser 0

  Expertkontroller
  Dynamisk kontrast av
  Superupplösning medel
  Färgskala auto
  Kantförbättring av
  Färgfilter av
  Gamma 2.2

  Vitbalans
  Varm2
  Metod 2 poäng
  Mönster yttre
  Punkt låg
  Röd 0
  Grön 0
  Blå 0
  Gäller för alla inmatningar

  Färghantering
  Färg grön
  Färgmättnad 0
  Nyanser 0
  Luminans -1
  Gäller för alla inmatningar

  Bildalternativ
  Brusreducering av
  Mpeg brusreducering av
  Svartnivå låg
  Biosalong på
  Betraktarvänlig av
  Trumotion användare
  De-judder 3
  De-blur 3

  Gäller för alla inmatningar

  För mig så blir detta en väldigt naturlig bild med få störningar och bra flyt utan ryck i bilden
  Inbyggda Ljudet är okej fast jag införskaffade en jbl soundbar 3.1 som är så smidig att den får plats bakom tv'n och strålar ljudet imellan tv'n och bänken den står på makalöst bra lösning det här låter kanonbra
  Jag har ingen bandning på mitt ex
  Vid helvit bild finns det en en liten färgskifting på vänster sida som går åt gult
  Men är otroligt lite och diffust frun ser det inte
  Fjärren är jättebra med pekfunktion som är guld värd jättesmidigt
  Hdmi arc fungerar till 100%
  Fick däremot justera lip sync något i hdmi menyn
  I 4k är bilden otrolig med hdr aktiverat
  Betyg 9 stjärnor det som hindrar en tia är plastig fjärr och den svaga gula tinten
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trots rea kan 21000 inte anses som ett bra pris. Därav 9/10. I övrigt helt fantastisk!
  Skulle gärna ha lite hjälp med sista finliret med kalibreringen av bild. Tips ?
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering 15/1:
  Efter att ha fått nya tv:n så får jag uppdatera betyget.
  Den nya tv:n är i princip helt rak, definitivt inga böjningar som första tv:n hade då min starrdrabbade mor kunde se krökningen utan att jag påpekade den.
  Ingen banding vid mörka scener och den gula tint som den förra hade ser jag inte alls lika tydligt på den här. Finns den där så är det extremt svagt.
  Så bildmässigt så är betyget 10 av 10.
  Kollar man på 4k HDR film så är bilden upphetsande bra.
  Det som drar ner totalbetyget är ljudet. Nu använder jag surroundanläggning så för mig är det inget som egentligen påverkar.

  Betyg på första panelen:
  Fick en panel som är böjd på ett ställe, så den får gå i retur.
  Lite gul tint på vänster sida, endast synligt vid helt vit bild.
  Ingen banding över huvud taget vad jag kan se.
  Annars väldigt trevlig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En bra tv men med vissa problem. Bildkvalitet med 4k och hdr är så klart fantastiskt. Men det finns vissa problem.
  Positivt:
  4k och Hdr och de bilder som produceras.
  Svärtan.
  Designen.
  Webos
  Magic remote
  Input lag i game mode

  Negativt:
  Vertikal banding, ffa vid panorering i grå miljöer tex vid användning av ps4 pro
  Rörelsehanteringen i sidled inte lika bra som tex sonys high end tv
  Dåliga detaljer i gråskalor

  Återkommer när jag använt tvn en längre period

  Update:
  Nu är jag inne på min tredje display. Första byttes på öppet köp. Andra efter kontakt med lg support. Äntligen har bandingen i grå miljöer i stort sett försvunnit.

  Men, jag tycker inte det är tillräckligt bra för en tv i detta segment som marknadsförs som perfekt svärta att endast 1 av 3 har tillräckligt bra gråskaleuniformitet. Det är också snudd på falsk marknadsföring att lg inte låter butikerna visa annat än lgs egna godkända material. Kan det vara så att lg vet om dessa svagheter i tekniken och därför inte vill visa material när svart som skulle kunna visa på svagheter i produktionstekniken? Det är min teori.

  Det jag råder folk att göra är att innan ni köper en oled undersöka i butiken vad ni tycker om en provscen, jag har använt mindhunter s01e08 timestamp 47min 19 sek som referens. Tycker ni att denna scen är ok så kommer ni antagligen att vara nöjda med oled och dess inbyggda brister!

  Ps. På hifiklubben vet jag att de visar annat material förutom just det som är cherrypicked av lg.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med min som jag köpte första veckan i januari. 20500kr för denna kändes iallafall OK. Hade en Panasonic tx p50vt60 innan och denna lyckades vara bättre på alla punkter. Fick den äldre såld för 7000kr på blocket så inte helt fy skam när man själv betala 12000kr för den 4 år sedan!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt fin tv på så många sätt men jag fick tyvärr skicka tillbaka min tv pågrund av banding. Banding är ett otroligt vanligt problem på i stort sett alla oled från 2017.

  Tack netonnet för att ni är underbara när det kommer till returer.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grym TV. Jag gick från en Panasonic Viera TH-46PZ85 som servat mig väl i 9 år.
  LCD har aldrig lockat mig bildmässigt. OLED är dock mer lik Plasma men många ggr bättre på det mesta. Svärtan är grym och ljusstyrkan duger gott. HDR-material är galet bra.
  Gillar tom LG:s OS.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  kör ihop med samsungs hw-k960 och det är fan inte dumt! mycket gnäll om vågiga paneler men det är minimalt på min iallafall o vem tittar på tv från sidan för den delen :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Herregud vilken bild! Visste folk att det ser så här bra ut skulle ingen köpa en LCD. Jag kommer från en top-of-the-line Samsung 2017.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Wow!
  Denna TV förtrollade hela familjen direkt när vi såg vår första 4K-film. Kontrasten och färgerna är magiska. HDR-bilden är bättre än något annat jag sett. Filmupplevelsen är mycket bättre på denna OLED-tv än på vår projektor (där vi ser på 140" bild), tack vare den helt otroliga bildkvalitén.

  Jag valde mellan denna och Sony 65XD9005, som tydligen ska hantera snabba rörelser bättre. Jag var orolig för att det skulle hacka och lagga när jag titta på fotboll, men OJ så fel jag hade! Även fotboll är en fröjd att se.

  Den sista stjärnan fattas pga lite, lite hack ibland vid panorering i vissa scener.

  Sammanfattning: jag älskar min nya TV orimligt mycket!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köp en OLED65C7V istället, den har en panel av stål, den andra är av plast och när jag fick den så såg den ut som havet stormar på panelen, krokig skärm, verkar vara fler än jag som fått det, speciellt på förra årets B6.
  Så den fick gå i retur, Idag har komplett sänkt priset på OLED65C7V med 10000 endast idag 22/11, och kostar 26900, billigare än OLED65B7V som kostar 28900.
  Så nu är den beställd.skulle man få tag på en B7 utan vågor på panelen så är den helt enkelt outstanding, kollade med vågor och såg att min gamla plasma panna 2012 kunde gå till tippen..
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För svagt ljus än. Är inte imponerad av oled än som jag var imponerad utav plasman för 10 år sedan.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga störningar ännu och bilden är perfekt :) Sitter på ca 2,5 -3m så sändningar i bara HD= DVD kvalitet är lite grynig. Tv:n är bara ca 10h så bilden borde bli bättre och bättre.
  Blue-ray och UHD är grymt bra, tycker dock att tv:ns inbyggda uppskalning är lite dålig så jag väntar nu spänt på min UHD spelare som ska vara grymt bra på detta, kanske till och med DVD filmerna får ett fortsatt liv genom denna, om någon undrar så är det en Panasonic DMP-UB700 som kommer.

  Det första jag gjorde vara att ta bort Eco för att öka ljus styrkan men på kvällen blir skärmen nästan för ljus i mitt mörka vardagsrum så har bytt tillbaka, och detta ska ju vara Oled:s akilleshäl, dock har ju detta förbättrats kraftigt från förra modellen :)
  Tv:n är riktigt snabb i menyerna och jag älskar dosan!
  Är riktigt nöjd så här långt.

  Mitt enda problem hittills är att tv:n svävar så lågt över tv bordet att min center högtalare blockerar signalen när jag vill stänga av tv:n.

  Rekommenderar varmt denna produkt! :)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Löjligt bra bild. Har provat 4k streaming, 1080p, ps4/wii U (1080p/720p), SD.
  Det enda jag kan klaga på är möjligen att menysystemet tillsammans med medföljande fjärrkontroll inte har en helt intuitiv layout.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Äg inte själv den här. Men var i kompletta pickup-punkter i Oslo och de hade en på väggen med den märkta dolby-logotypen (den svarta delen av logotypen).

  Hade planer att shoppa innan jag såg det här. Antag att tven kan vara länge utan att bränna in om du inte spelar samma klipp om och om igen. Men varför ta chansen?
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra TV. Jag studerade länge och det här är den bästa oled-TV som kan köpas för under 20 000 tror jag.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag bestämde mig för att köpa en tv som jag kunde ha länge och föll på detta efter många recensioner och sökningar.
  Jag använder det mycket att spela på Xbox One X med optimerade spel och jag måste säga att det är riktigt imponerande!
  Det blir också vanlig tv att se bättre ut.
  Kör 4K med HDR som verkligen gör bilden till verklighet!
  Denna tven stöder alla tre typer av HDR vilket inte är vanligt om du inte har en OLED-panel! (HDR10 HLG OCH DOLBY VISION)
 • Dålig
  3 år sedan
  FYI, jag försökte lägga följande kommentar på LG: s officiella hemsida, men jag var censurerad ...

  Bilden är vacker ...

  Ja, men TV: n kan inte spela en enda fil MKV full HD (H264) och ännu mindre HDR (H265). Så det har inget intresse eftersom en AVI-fil bara är "diskret" på en 65-tums TV!

  För att inte tala om ljudet! Utsignalen från TV: n är enkel stereo. På ett hemmabio varumärke FOCAL 7.1 ... Vilken besvikelse!

  När jag tror att jag sålde min gamla TV Samsung 65 "FullHD för det ... jag biter på mina fingrar eftersom allt fungerade perfekt på den här TV-apparaten, som dock var 5 år gammal.

  Jag försökte nå LGs service. Det enda svaret som erhållits är ett mail för den minst koncisa: "Återställ de ursprungliga parametrarna" ... TV: n är ny och ingen justering gjordes ännu ...

  Utöver att vara ljus, verkar detta svar nästan oärligt. Ja, tvungen och tvungen började jag leta efter en lösning på mitt problem. Och där, vad var inte min förvåning. Dussintals, vad säger jag, hundratals kunder stöter på samma bekymmer! Problemet är faktiskt allmänt känt ...

  LG-tv verkar alltså ha stora problem med läsning på grund av codecs (förmodligen ljud och video).

  Som ett resultat liknar faktumet att presentera sin TV som HDR, dess DOLBY, enligt min mening, falsk reklam eftersom TV: n inte läser någon fil som stöder dessa egenskaper (som en påminnelse finns det väldigt få HDR-spelare eftersom tiden är för dematerialisering av media).

  Jag hoppas att detta meddelande kommer att läsas av LG-tjänstemän och ett allvarligt svar kommer att ges.

  En besviken kund