Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G203 Prodigy

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Testade i 3 minuter och insåg att den inte passar mig. Den påminner till formen av min fd go-to mus för fingertip grip så trodde den skulle funka. Sensorn är bra, MEN glidsen är på tok för hala för en vanlig tygmatta. Har ingen kontroll alls. Spelar bättre med tjejens trustmus från jula som kostade 100:- bara av den enkla anledningen att musen glider runt som om det vore på is. Vet inte om det går att kompensera med andra fötter eller en matta med mer kontroll, men i mitt fall blir det tyvärr skäl nog att lämna tillbaka. Annars gillar jag sensorn som tycks klara av snabba accelerationer, 1000Mhz pollingrate osv. Passar inte riktigt fingergrip i mitt fall då tummen hela tiden vilar mot höger "tummknapp" och att jag av misstag klickar ner höger musknapp när vid vänsterklick vilket gör att jag då och då råkar zooma.

  Update:
  Har gått tillbaka och jobbat med configen i Quake Champions och nu spelar jag bättre med musen. Första tumknappen är däremot fortfarande i vägen för claw/fingertip. Formen är "sådär"... Eftersom man med claw håller rätt långt bak normalt sett så hade handen vilat bättre om fronten på musen hade sluttat mer än den gör. Risken är att man råkar trycka av misstag. Meen det är lite av en vanesak. Har spelat en hel dag och presterar ungefär som min vanliga mus som har sämre sensor. Däremot känns den inte helt hundra ännu. Kanske känns bättre om en vecka. Att den kändes för hal mot musmattan har jag nästan vant mig vid. Fick ställa ner mus accel i configen och kompensera den vägen vilket funkar helt okey nu. Så jag har höjt betyget till "ganska bra". Hoppas på att den kommer fungera bättre när jag vant mig kanske efter en vecka eller så. Men är lite sugen på att pilla bort tumknapparna som bara är i vägen. Får se om jag orkar ge mig på det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Känns som den fina penseln målaren tar fram för att måla detaljerna på tavlan!

  Mycket prisvärd, fantastisk sensor och perfekt form för mitt grepp (claw/fingertip hybrid med stora händer). Bör även passa mindre händer.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket bra aningen mindre mus.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grym.
  Det enda som skiljer den här från G Pro förutom priset är sensorn, kabeln och DPI men skillnaden i prestanda är knappast märkbar (jag har båda). Behöver du inte 12k DPI är G203 ett lika bra men billigare alternativ.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har kört med Zowie-möss en längre tid men när G Pro släpptes var jag väldigt nära på att införskaffa en sådan, dock kändes den nog så dyr så jag avstod. Nu när G203 introducerades så slog jag dock till. Musen ska ha en något billigare sensor än G Pro och sladden är inte tygbeklädd så som på G Pro:n (vilket är ett plus i mina ögon). Utifrån vad jag har hört så är den billigare sensorn inte sämre än 3366:an utan placerar sig i toppskiktet bland sensorer.

  Knapparna känns helt fantastiska att klicka, mushjulet är gediget och har skön rullning och klick. Sidoknapparna är bra positionerade och känns inte svampiga och inte för hårda eller för mjuka.

  Gillar du något mindre möss (jag anser att mindre möss ger bättre kontroll) så tror jag det här är det bästa köpet du kan göra just nu.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Prisvärd, snygg, ergonomisk och en sensor som är helt fantastiskt bra. Köp denna istället för G Pro modellen. De ser nästan identiska ut. Den enda skillnaden är att kabeln på G Pro modellen är flätad samt att det sitter en annan sensor i den, 3366 sensor. Det sitter en inhouse Mercury sensor som Logitech själva utvecklat i G203 modellen. I flera tester på Youtube kan man se att prestandan på Mercury sensorn ej är långt ifrån 3366 sensorn.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Som den här musen, eftersom den stöds av Linux och libratbag-drivrutinerna som gör att du kan konfigurera den själv i Linux.

  Mer info här ...

  https://github.com/libratbag/libratbag
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dålig ergonomi, nästan trång efter ett tag. Finns för clawgrip användare.
  Vänster knapp är för låg, layouten på sidorna är fel, för tungt, rullhjulet är tätt och tungt att rulla och det har platt "fel" design etc. Likes mycket bättre min Logitech B100 till 100kr som har nära optimal ergonomi även om den har en sämre sensor och mindre funktioner. Razer Deathadder Elite har och mycket bättre ergonomi. Kan jag nämna att jag har om medelhänder.

  Annars har den en bra sensor och bra programvara med många inställningar, men hjälper lite när det är dåligt att använda.

  Anbeafales inte.