Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nokia 150 Dual SIM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nokia Mobiltelefoner (121)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Provade i några veckor att gå tillbaka till en 'dumbphone' från en Android smartphone... För detta ändamål använde jag just denna Nokia 150 Dual SIM.

  Batteritiden är helt fantastisk (behövde ladda den ca 1 gång i veckan) - vilken frihetskänsla i jämförelse med dagens smartphones!
  Använde dubbla SIM-kort - det funkar fint.
  Kameran är, precis som förväntat - ett skämt med dagens mått.
  Knapparna är på gränsen till för små så är man äldre och behöver stora knappar som på Doro-mobilerna, undvik denna!
  Det största negativa med Nokia 150 var dock det låga samtalsljudet. Trots att jag har bra hörsel och hade skruvat upp ljudet till max så upplevde jag ljudet i luren på gränsen till för låg. (Återigen något att undvika om man är äldre.)
  Även ringsignalerna hade låg volym på max och kan lätt missas i bullrig miljö. Men det kompenserades av en ordentlig vibrator istället. Extremt begränsat antal ringsignaler fanns det på den att välja mellan, det minns jag. Inte som Nokias gamla mobiler utan bara ett fåtal ringsignaler.
  Många fler funktioner än röstsamtal, SMS och en VGA-kamera finns inte på denna mobil att testa... Den har Bluetooth men det hann jag tyvärr inte testa.

  Detta är en liten och enkel mobil för SMS och röstsamtal, inget mer. Passar perfekt som en billig extra mobil på resor utomlands t ex... Rekommenderas ej till äldre som ser eller hör dåligt eller som extra mobil i bullriga miljöer såsom disco, fester, osv...