Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus Universal Dock

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Dockningsstationer för datorer (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fungerar mycket väl för det den är tänkt för, dvs. i första hand ett stöd för Asus Zenbooks med USB C ingångar. En liten behändig dockstation som man kan ta med sig vid behov, eller bara få flera ut och ingångar vid skrivbordet samt ethernet ingång.
  Dockan kommer med kraftigare laddare som är något större och bara lite tyngre laddare. Inga problem att ta med om man måste. Väger mindre än mina laddare till äldre laptops. Det är kanon eftersom man kan driva både datorn och perifiera saker med dockan. Vill man ha flera skärmar (upp till 3 med datorn skärm) så använder man datorns usb eller hdmi utgång. Denna fungerar bättre än Asus större docka (och äldre) som dessutom har en för svag laddare trots att den är icke flyttbar dockningsstation.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Jag har haft den i snart två år och den fungerar perfekt med min macbook. I motsats till recensionen nedan tycker jag att det är perfekt med nätaggregat-klumpen. Jag kan alltid låta den ligga inkopplad på skrivbordet utan att krångla med fler kablar. När jag reser har jag en mindre dock med mig. Hade gett pott ifall vga-porten byttes mot dp. Hade även varit trevligt med 4k ur hdmi-porten.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det som inte framgår när man köper denna dockningsstation, är att den för att fungera måste kopplas in i en stor, tjock och tung strömadapter (som medföljer). När jag reser måste jag alltså ta med min dator (En Asus Zenbook som jag köpte för att kunna resa lätt när jag håller föreläsningar), datorns strömadapter, dockningsstationen och dockningsstationens strömadapter. Jag hade lika gärna kunnat köpa en tyngre dator, för sammantaget blir detta lika tungt som om jag hade haft en dator med inbyggda VGA- och USB-portar. Eftersom Asus Mini Dock, som medföljer datorn, fungerar utan egen strömförsörjning, känns det snudd på lurendrejeri att marknadsföra den här dockningsstationen som en mer mångsidig version av den utan att nämna den tunga strömkabeln.