Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nishiki Pro Eight 2017

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nishiki Cyklar (240)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Man har bytt ut kedjeskyddet på cykel till modellåret 2017/2018 (vanlig plastring på framnavet). Är supernöjd med cykeln. Köpte cykel då jag ville ha en åretrunt cykel med inbyggda växlar och skivbromsar.

  Det här är min första cykel med inbyggda växlar. Är nöjd med Alfie8 fungerar bra med tanke på att jag har en besvärlig backe hem. Man märker ibland av att det är lite glesare mellan växlarna jämfört med en ex 24vxl system, men det är inget jag retar mig på.

  Har även köpt till nishiki's skärmpaket vilket rekommenderas ifall man vill få till en snygg passning och slippa bli blött.

  Vet inte ifall man ska hänga upp sig på Nishiki's storleksguide. Min förra cykel hade en ramstorlek på 48cm. Nishiki rekommenderade ramstorlek S (46cm) för min längd. Nu råkade jag få tag på en utgående modell med ramstorlek L (56cm). Har nu haft cykel i flera veckor och har inte märkt av nga problem trots min längd. Sitt positionen är komfortabel pendlar ca 10-12 km/dag till jobbet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kedjeskyddet i plast vilar direkt på kedjan, vilket innebär att kedjan skrapar emot skyddet och ger upphov till ett raspande ljud under gång. Jag lyckades inte heller att hitta något sätt att justera höjden på styret trots idogt sökande i manualen på Nishikis hemsida. Returnerade cykeln efter en provtur runt kvarteret, då jag inte tycker det är ok att köra omkring på en cykel som låter som ett tröskverk under gång.