Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Benq PD3200Q

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Benq Datorskärmar (162)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Köpte en sådan här för att få en större skärm. Har en Beng 27" med samma upplösning men det bli i minsta laget när man ska läsa tycker jag. Kör bland annat FL Studio och där är en del detaljer verkligen små . ..

  Var annars nöjd med Benq 27", enda saken jag irriterade mig på var knapparna som är touch och som slutar fungera om man inte rengör dom då och då med en trasa. Inget stort men ändå . . .

  Är helt nöjd med den här nya 32" skärmen. Nu är skärmen så stor att man läser utan problem, den är tyst och känns inte varm. Den står stadigt men känns inte klumpig.

  Och den har en äkta knapp för att stänga på och av! Och vill man inte använda touchknapparna för inställningarna så kan man använda en liten "puck" med knappar som kom med. Med den navigerar man smidigt när man vill ställa in.

  Har haft den en månad nu och är mycket mycket nöjd med den här skärmen. Så det blir - peppar peppar - ett peffekt betyg på den.

  Jo, en sak till. Den har en SD läsare i skärmen, det saknade jag på 27" tums varianten. Helt perfekt alltså med den nya skärmen!

  Har haft den ett par år nu och den har fortsatt fungera bra. Min son köpte också en sådan här för något år sedan och han har samma goda erfarenheter - så hoppas det fortsätter så.