Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Edwin Jagger Beard Oil Limes & Pomegranate 50ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Edwin Jagger Skäggvård (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Undvik denna!
  Som andra skriver så har den fått fina recensioner så därför köpte jag den. Tog två droppar och masserade in i skägget. Får direkt kraftigt allergipåslag och får tvätta bort skiten så gott det går. Skall tilläggas att jag inte är superallergisk. Första och sista köpet från den tillverkaren.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Köpte pga av alla bra betyg den fått i tester. Ok olja som torkar in ganska snabbt. Den luktar gott till en början men övergår till något som jag närmast kan beskriva som lätt mögligt. Jag stod inte ut med det efter ett par dagars användning tyvärr.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Har aldrig varit så uppspelt över att få hem en skäggolja efter ha läst flera recensioner och att den varit nr ett på en lista över 2019 års bästa oljor. Så till min förtvivlan när jag öppnade den så va det inte riktigt av en skön doft av lime utan ren stark Apelsindoft som träffade mig. Som några andra har påpekat så börjar den lukta lite konstigt efter några timmar inte förfärligt skulle jag säga men något konstigt och inte så gott. Så kanske för en annan typ av person än mig tyvärr.

  Oljan i sig var bra och flaskan var väldigt bra och skägget blev väldigt mjukt.

  Jag kommer att testa andra produkter från EDWIN JAGGER