Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arrogant Bastard Frostbite Wireless Gamepad (PC/PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arrogant Bastard Handkontroller (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Bra och bekväm handkontroll. Något mindre än vanlig PS3 handkontroll i jämförelse. Dock för mig med lite mindre händer känns den väldigt bekväm. Byggkvalitén i sig är god och känns inte som ”plasta-skit”.

  En nackdel är att du inte kan använda handkontrollen med kabel, den går enbart att köra via bluetooth-adaptern du får med. Kabeln är enbart till för att laddas, inget annat.

  Ett problem som vissa nämnt och som jag själv upplevt med Rocket League, som jag även funnit en lösning på. Handkontrollen får för sig att tappa connection och det kan förstöra en hel del när man spelar. Min lösning till det var att bara koppla in kabeln i datorn så att handkontrollen konstant laddas. Efter det har den aldrig tappat connection igen.

  Förövrigt är den billig och smidig, fungerar bra i sig. Känns bra och har spelat Zelda på min TV:n utan några större problem. Den känns bra därför behåller jag den och för att jag tycker den är värd för det priset. Koppla in och sen är det bara att ställa in inställningar och spela! 😊
 • Dålig
  8 mån sedan
  Köpte denna trådlösa gamepad för att nyttja till Mibox4 Android TV-box. Den kopplar upp men uppkopplingen är inte helt bra. När man spelar och håller inne 1 knapp kontinuerligt så tappar kontrollern kontakt. Då går det tyvärr inte att spela.

  Den funkar bättre med sladden i, men fortfarande inte helt perfekt. Dessutom är sladden jöttekort.

  Vi provade även den billigare trådade versionen, men den kopplar inte alls upp till Android TV (Mibox4).

  Återköp.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Helt okej handkontroll med tanke på priset. Den är ganska lätt men känns ändå robust byggd. Knapparna är xbox-liknande och är väldigt trevliga bortsett från d-pad:en som är lätt att klicka fel med.

  Största problemet jag har är räckvidden, specielt vid låg batterinivå. Sätter du mottagaren på baksidan av din enhet så kan den tappa uppkopplingen även om du sitter bara några meter bort. Men placeras mottagaren synligt från handkontrollen bör du inte ha några problem alls.

  Väldigt nöjd med köpet men letar du efter något med god kvalité och som funkar på vägen till badrummet får du nog leta vidare.
 • Dålig
  2 år sedan
  Under 20 timmars användning och den har redan fel i systemetet. Spelat fifa endast och ibland så gör kontrollen tvärt emot vad jag erfaller den att göra. Helt värdelöst, spendera inte dina pengar på detta! Du kommer ångra dig.