Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

B&W P7 Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla B&W Hörlurar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jättefina hörlurar som är engagerande och har en väl avstämd frekvenskurva, lite samma energi som i många av B&Ws högtalare. Enda minuset är rätt mycket brus vid låg volym vilket får mig att hellre använda de kablade än trådlösa tyvärr..
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt fantastiska hörlurar, tror inte man kan få bättre ljud i ett par hörlurar som DESSUTOM är trådlösa.

  Har ägt p7 Wired och även PX.

  Tycker dessa är det absolut bästa köpet mellan dessa och antagligen överlag också i denna prisklassen. Jag köpte mina för 2200kr nya hos Hifiklubben på BlackFriday dagarna.

  Grym djup bas och fin detaljrikedom. Är man inget proffs på ljud osv så är dessa absolut tillräckligt och MER än vad du någonsin kommer behöva. Vill man ha noise cancelling får man antagligen kolla på Sonys modeller men dessa stänger ute ljud tillräckligt bra för dagligt bruk.

  föredrar dessa över PX då jag tycker dom är mer bekväma,snyggare och jag upplever faktiskt att ljudet är snäppet bättre men det kan vara som jag inbillar mig. De är ju identiska ljudmässigt och tekniskt sett förutom lite extra finesser.

  Finns absolut inget jag kan klaga på för detta priset. Extremt prisvärt och du får dessutom 3 års garanti via Hifikllubben.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt underbara lurar köpte dom för 2198kr
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lite bättre än gamla P7. Ersätter dem, skall användas för spel, film och musik ibland.

  Var på jakt efter ett par trådlösa, hade bestämt mig för Sony mdr 1000x eller P7. Lyssnade i lugn och ro med egen utvald musik. I mitt tyckte så är Sony lurarna endast bättre i basen där P7 är lite för slapp, lite bumliga. Diskanten och mellanregistret är betydligt mer naturligt och upplöst i P7. Och bra mycket snyggare och bättre byggkvalité.

  Sony luren är ett bra alternativ om du behöver aktiv brusreducering, om inte ta dessa.

  Sitter bra på huvudet för mig, kan ha dem under längre stunder utan problem. Tillhör dock inte de bästa när det gäller passsform men jag har inga större problem, haft betydligt tyngre och obekväma lurar på skallen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Av alla hörlurar jag köpt genom åren, och det är en hel del, står dessa i särklass.

  + Ljudet är det bästa jag någonsin hört med en suverän balans mellan bas, mellanregister och diskant. Håller inte alls med de som tycker basen är för klen.
  + Enkla att handskas med. Kopplingen mot iphonen fungerar klockrent.
  + Bra batteritid.
  + Bra ljudisolering, även om det inte är aktiv brusreducering. Peltorklass som någon skrev nedan.
  + Bra och tydliga knappar som du styr volymen och låtbyte/paus med. (du kan dock inte trippelklicka eller aktivera Siri, jag har i alla fall inte lyckas)
  + Suveräna att prata i telefon med. Ljudet blir hur bra som helst.
  + Kvalitetskänslan är fantastisk.

  - Lurarna kan bli lite tunga efter några timmars lyssnande. Går dock att kompensera genom att flytta bågen.
  - Om du cyklar med lurarna susar det väl mycket.
  - Innan jag gjorde firmware-uppdateringen var en lägsta ljudnivån för hög. Men det löste sig med uppdateringen.
  - Kostar en rejäl slant men jag skulle slå till direkt om jag hittade dem till nedsatt pris.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt ljud, grym kvalite och designen är utomordentlig.
  Men det är ett svagt brus om du har på till exempel youtube utan att sätta på video och ett pop ljud efter en stund om du går ur appen som är högtalarna i hörlurarna som stängs av.
  Slutsats: Grymma hörlurar, bättre än Sony mdr1000x som jag tänkte köpa och den passiva noise reduceraren är grym. Så köp om du vill ha ett par hörlurar med grymt ljud och inte bryr dig om lite små brus när du inte lyssnar på musik.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kolla inte ens åt något annat håll.. har köpt studiolurar och andra lurar i samma prisklass men detta är utöver det vanliga. Super välbalanserat ljud som inte offrar highs och mids mot bas, basen är väldigt närvarande och balanserad samtidigt som man inte tonar ner andra toner. Kul att hifi-klubben är exklusiva för B&W, det är dom värda, grym service!

  Enda nackdelen jag kan tänka mig är saknaden av W1-chip som gör att lurarna fungerar bättre när man växlar mellan Apples produkter.

  Edit: Köpte ett par Apple Airpods, för dom gångerna man vill ha med något smidigare.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanon hörlurar ljudmässigt men tyngden och klumpigheten samt bruset vid låga volymer. Kunde knappt bära de i 15 minuter innan jag upplevde de tunga och började göra ont uppe på huvudet. Gedigen och snygg konstruktion men alldeles för tunga och klumpiga för att lyssna en hel dag på.

  Vidare är de inget att rekommendera om du skall lyssna på ljudböcker eller musik på låg volym då det knastrar i hörlurarna. Efter alla positiva omdömen här måste jag säga att det var en besvikelse. Dessutom är de inte något för den som vill prata i telefon, mottagaren hör dig knappt och du hör knappt den.

  För de som vill lyssna på en enastående ljudkvalité hemma en kort stund är det superlurar men för mig och Er andra som skall ha dessa dagligen i flera timmar och även vill lyssna på ljudböcker och musik på låg volym, avråder jag från dessa.

  Jag kommer köpa Bose QC35 istället då jag testat dessa och de känns fjäderlätta, känner knappt att man bär de eller hör något i ens omgivning.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft lurarna nu i ca 24h och dom levererar måste jag erkänna. Läser och kollar noga in produkter innan inköp. Speciellt noga om dom kostar en slant...
  Allt man läst om P7 stämmer helt. Sjukt bra lurar, lyssnar på en salig blandning av stilar. Allt ifrån Thrash till Beach Boys. Kommer att ha många, många timmar av musikavnjutning i dessa suveräna lurar. Inget att fundera på, KÖP om du har tillfälle!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lite bättre ljudmässigt än sitt äldre syskon med kabel, dock inte helt bra. Jag skulle beskriva dem som lite M-formade i frekvensgången, med lite för mycket betoning på högbasen och de mellersta partierna i diskanten. Basen (som likt trådade P7 också är lite bumlig i karaktären) färgar mellanregistret en aning och stör därmed sammanhållningen i musiken. Lite för mycket energi i toppen gör också att s-ljud kan bli en smula påträngande.

  I övrigt låter de rent och detaljerat med en vidöppen och precis ljudbild. Och snygga som F. Tyvärr kan B&W tydligen inte släppa taget om sin icke-neutrala frekvenskurva!

  De är iallafall bättre än P9 och den bästa luren B&W har i nuläget. Bland trådlösa lurar skulle jag valt Sony MDR-1000X istället för dessa, som inte är riktigt lika detaljerade men låter markant mer balanserade i frekvensgången.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt bra ljud! Jag är väldigt nöjd :). Den enda nackdelen som jag kan hitta är att det saknas brusreduktion men det går inte att jämföra med t.ex. Sony MDR eller liknande, det är två helt olika produkter. Det ena är bra ljud det andra är brusreduktion. Kåporna är dämpar det omgivande ljudet något, så är det inte ren brusreduktion man vill ha så rekommenderar jag dessa, de trådlösa lurarna. Då görs ljudet görs om av hörlurarna istället för den eventuella telefonens DAC.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Magi!

  Varmt, stort och högupplöst ljud med grym bas utan att ta över för mycket.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbara sladdfria hörlurar
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Använt en dag än så länge men är sjukt nöjd. Enda som saknas är brusreducering, men eftersom dom både låter bättre och är snyggare än sonys mdr 1000x så blev det dessa.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Referenshörlurar som jag jämför med ifrån bland mina egna hörlurar:
  Sennheiser HD650, Monster Cable Turbine pro (copper), Sennheiser 555 mfl.

  Jag är allätare när det gäller musik, från fina spår från soundtracks från filmer till metal och Trance/psytrance.

  Till att börja med måste jag börja med att skriva att jag har testat ett flertal trådlösa hörlurar som inte står specificerade ovan i varierande prisklasser men som jag inte har behållit då ljudkvalitén har varit under all kritik. Jag tror att det är svårt att få bättre ljud trådlöst än vad P7 erbjuder, de ligger ljusår bättre än allting jag tidigare har hört!

  Ljud:
  Jag skulle klassa ljudet som ett par välljudande hörlurar som går lite mer mot party.
  Med det så menar jag att ljudet är något varmare än vad jag är van vid från mina
  tidigare lurar. Basen är tung, men ändå rapp och väldefinierad. Detta brukar påverka
  ljudbilden negativt när det kommer till detaljer, men jag upplever att man hör detaljer
  på en nivå som kan mäta sig med trådade hörlurar i samma prisklass. Diskanten
  är klar och ljudet hålls samman bra! Jag skulle ta dessa lurar framför HD650 alla
  dar i veckan när det gäller studioproducerad musik. De faller kanske lite på separationen
  jämfört med öppna lurar när det gäller live musik, men annars passar ljudbilden mig bra.

  Byggkvalitét:
  Topp shelf! Jag har ingenting att klaga på. De kan upplevas något tunga kanske,
  men de sitter stadigt på huvudet och är otroligt sköna att bära. Jag har mina till
  största del på jobbet och lyssnar på musik i omgångar i flera timmar och upplever
  dem inte obekväma under den tiden. De skönaste lurarna jag äger helt klart.

  Täckning och signalbrus:
  Parade med mina telefon Samsung S7 Edge eller med min laptop Lenovo T460S
  på jobbet så kan jag traska iväg runt 20 meter utan problem med öppen sikt utan
  att det påverkar kontakten alls, otroligt skönt! Så inga problem med signal alls.
  När det gäller signalbrus så har jag aldrig varit med om att det är så lågt någonsin
  innan. Du kan lyssna på väldigt låg volym utan att uppfatta bruset alls. I min
  kontorsmiljö så kan jag inte höra bruset med ljudet på 0 ens. Detta är en stor
  fördel mot andra hörlurar som jag har testat som väger väldigt tungt!

  Isolering:
  Du kommer inte sakna aktiv brusreducering. Kåporna är av modell "Peltor kåpor light"
  dvs. den passiva ljudreduceringen utifrån är riktigt bra. Med lite ljud i hörlurarna
  upplever jag det inte som något problem att stänga ute allt oönskat ljud.

  Headset för telefon/styrknappar/mjukvara:
  Jag upplever att jag har det jag behöver i form av knappar och kommandon.
  Knapparna är bra placerade, att para ihop lurarna med valfri källa tar sekunder
  och jag har fått beröm för att min röst låter klar när jag använder dem som headset.
  Jag har mestadels befunnit mig i inomhusmiljöer när jag har pratat i telefonen så
  jag kan tyvärr inte uttala mig om hur de fungerar i vind och liknande.

  Summering:
  De bästa hörlurarna jag ägt och de här kommer att följa med mig i många år framöver.
  Jag kan inte komma på något negativt mer än att jag skulle önska att de var några
  gram lättare. Det hade även varit trevligt om kontrollerna på hörlurarna fungerade
  även när man hade kopplat in sladden. Som det ser ut just nu så gör de inte det.
  Bortsett från de små punkterna så kan jag inte se att det finns så mycket lurar
  på marknaden idag som kan mäta sig med dessa.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Förmodligen marknadens bästa trådlösa hörlurar just nu för under 7000 kr.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det finns nu ute en firmware update på
  http://bowersandwilkinsus.custhelp.com/app/home/p/281
  Detta löser problemet för anslutning till en del enheter där det inte går att sänka ljudet till lägre nivåer. Finns fler förbättringar beskrivna hemsidan.

  Tänk att det kan låta så här bra trådlöst. Lurarna ger ett engagerande ljud, så det blir roligt att gå genom musiksamlingen igen.
  Har jämfört dessa med Bose QC35 och Sony MDR-1000X som båda har brusreducering och bättre komfort. Men ludet är bra mycket bättre i P7 Wireless så för min del, blev valet lätt dessa. Gediget kvalitetsbygge dessutom. Hyfsat bekväma att bära.
  P7 Wireless är i dagsläget enastående trådlösa hörlurar ljudmässigt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har länge haft Bose brusreducerande hörlurar. Har haft QC15 och QC25. Letade länge efter ett par riktigt bra bluetooth hörlurar. Först var jag inne på att köpa QC35. När jag provade B&W trådlösa P7or var jag dock såld. Ljudet för det priset är utan att tveka så mycket bättre än Bose och även Sonys MDR 1000x.

  Ljudet är rent och det spelar helg fantastiskt i alla register. Visst det hörs lite mer av ljud utifrån men det är minimalt. När ljudbilden är så bra som B&W presterar så behövs inte brusreducering. Tröttheten jag kunde uppleva med Bose och brusreducering är borta och det rena ljudet gör att örat orkar mer. Det går helt enkelt inte att jämföra.

  Är det något minus så är det sladden man kan koppla in som är speciellt vinklad och skulle den av någon anledning gå sönder, så vill jag inte veta vad den kostar. Andra är själva kuddarna som är lite hårdare än de Bose jag hade tidigare. Bose vaddering är det nog inte många som slår.

  Om inte brusreducering är en deal breaker så är dessa lurar värda varenda krona.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte först en Denon HiFi AH-GC20 Bluetooth hörlurar som enligt många tester skulle vara bästa köpet. Redan under första månaden av användandet fick jag problem med dem. Jag fick uppleva två olika typer av mekaniska fel med dem, en knapp som lossnade och en sladd som funkade bara om man vred huvudet åt ett visst håll. Jag lämnade tillbaka dem och bytte upp mig till B&W P7.
  Jag har absolut ingenting att klaga på när det gäller P7an. BÄSTA ljudet ever! Vill inte sluta lyssna på musik när jag använder P7an. Visst är de dyrare än några andra hörlurar men det är absolut värt att investera i dem för att uppleva den bästa musikupplevelsen.
  Och visst är de snygga också och samtidigt väldigt diskreta. Köp :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Testade flera hörlurar innan jag bestämde mig och dessa var helt klart de snyggaste och bäst låtande bluetooth-hörlurarna för priset. Extremt bra tryck i lurarna med den inbyggda förstärkningen. Måste testas!