Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beyond Good & Evil (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Ett äventyrsspel som fick ta emot många utmärkelser på E3-mässan. Du spelar Jade, en grönögd flicka beväpnad med en stav och en kamera som ska leda rebellernas kamp mot de onda utomjordingarna. Stäng
Ett äventyrsspel som fick ta emot många utmärkelser på E3-mässan. Du spelar Jade, en grönögd flicka beväpnad med en stav och en kamera som ska leda rebellernas kamp mot de onda ut... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Topp 3 i äventyrsspelsgenren.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Ett underbart spel som är tyvärr väldigt underskattat. Bra story, bra musik och en allmänt mysig stämning. Ett riktigt feel-good spel! KÖP!
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Absolut ett oerhört roligt spel, påminner lite om giants -kabuto i stil och utseende även om mycket snyggare. Oerhört varierat och stimulerande gameplay. Även om det ser lite barnsligt ut kändes det inte alls så. 1 år efter att jag spelat det är det fortfarande ett favoritspel för mig. För maxbetyg skulle det krävas något av den episka känslan som finns i longest journey. Ett superspel som man ofta hittar för runt 60 spänn.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Beyond Good & Evil är definitivt ett av de absolut bästa spel som någonsin har gjorts. Alla som är det minsta intresserade av ett spel med äventyr, action, härlig spelupplevelse och riktigt djup bör köpa det här spelet. Det är så j***a synd att det inte blivit någon uppföljare ännu. Ju fler som köper, desto större är chansen för en uppföljare, så köp!