Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ubiquiti Networks AmpliFi HD Mesh Router

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Routrar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  (Uppdat 190820) Enkel setup, men med avancerade alternativ om man så önskar. App som gör det enkelt att se vem som förbrukar bandbredd och sätta gränser eller köra en diagnos om internet är segt. Snygg och stilren produkt som gärna placeras synlig (vilket man inte kan säga om många routrar), routern har många portar vilket passar oss perfekt. Värt att veta är att router och meshpoints som ingår i ett kit är låsta till varandra, medan dem lösa inte är det och kan användas med alla Amplifi routrar och även tredjeparts produkter. Om man köper ett kit med router och två mesh points och routern går sönder när garantin går ut, så är mesh points värdelösa då dem i ett kit fungerar ENBART med den router de levereras med. Därför köper jag bara lösa enheter.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Kommer från ett 3 pack Google wifi-system och bytte till 2st Ubiquiti AmpliFi HD och vips försvann alla tidigare problem jag dragits med från Google wifi. Allt funkar och hastigheten har ökat, likaså responstiden vid vanlig surf. En otrolig skillnad till det bättre. 2 veckor har gått sen bytet, men jag kan bara säga wow så nöjd jag är.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Kan en router va snygg? Tveksamt, men denna är lite mer estetiskt tilltalande än de flesta.
  Bra hastighet (dock ej Wi-Fi 6).
  Väldigt tillförlitlig, inte haft några problem alls. Spelar en del och streamar högupplöst musik, Netflix osv. Allt funkar klockrent.
  Ett litet minus för att bara ha 4 LAN-portar och att vikten är så pass låg att den knappast vill stå rakt om man pluggar den full med styva cat-8 kablar.
  Men på det hela taget en mycket bra router som tål att stå framme
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fungerar väldigt tillfredsställande med hastigheter som är betydligt högre än de routrar man får med från bredbandsleverantören eller andra jag testat. Överskådlig app med alla möjliga funktioner. Klarar flertalet anslutna enheter samtidigt, jag brukar ha ungefär 15st enheter anslutna och har inte upplevt några problem. Snygg design! Rekommenderas starkt.
 • Dålig
  10 mån sedan
  VARNING! Mycket dålig täckning då den inte klarar av många anslutningar samtidigt! Har två mobiler, två plattor, en TV, Chromecast, Google Home och två laptops kopplade (inte alla samtidigt igång) och blir uruselt hastighetsresultat.
  Dessutom är täckningen sämst. Ska köpa ny nu för min mobil kan inte ens koppla upp sig ("fel lösenord") trots att allt är riktigt!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Användarvänlig rakt igenom! Konfiguration genom appen är klockren och ger täckning i hela huset.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk router! Den är riktigt snygg och har inte massa fula antenner som sticker ut. Mycket väl fungerade GUI. Den inbyggda pekskärmen gör det lätt att se grundläggande information (kan t.ex. visa hastighet för uppladdning/nedladdning) direkt på routern. Även mycket bra app som man kan manövrera routerns mer avancerade inställningar med. Bra räckvidd och hastighet.

  Har gigabitlina i min fastighet och även om routern är snabb så klarar den inte att leverera motsvarande hastighet trådlöst. Gjorde en trådlös mätning med min laptop en meter från routern och fick 480/420 mbps.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bråkat med massa andra olika routrar över åren och aldrig varit lika nöjd som med denna. Smidig setup och grym täckning för en lägenhet.

  Magisk unboxing som bonus!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har en gigabitlina hemma och denna klarar endast att leverera ca 450mbit/s på ethernet porten samt ca 300mbit/s på 5ghz bandet till min rMBP. Att den inte klarar leverera mer än 450mbit/s är det som stör mig mest. Finns flera som har samma problem när jag läser på nätet och enligt supporten håller de på med en fix, men tyvärr vet de inte när denna kan levereras.

  Produkten är annars mycket snygg, enkel setup med appen med en snabb support som man också når genom appen.

  Räckvidden är ok på 2.4 ghz bandet, märkbart bättre än min EG300 som ingick från Ownit.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Direkt när man packar upp routern ser man att det fullkomligt skriker kvalité ifrån den. Är ingen allround förpackning utan inslagen som en riktigt lyx pryl.

  Och positivt är att den lever upp till vad den ser ut att prestera.

  Bra är att man får ett wifi nät,inte två som många andra routrar ger. Amplifi HD känner själv av om prylar som försöker ansluta klarar av det snabba 5Ghz nätet, eller det äldre 2,4Ghz och anpassat sig efter det.

  Snygg design, visar klockan på en lysande display. Lyser även nedtill, coolt. :) Går att trycka på displayen för mer info som näthastighet, IP nummer osv... I appen kan man reglera ljusstyrka eller stänga av helt.

  Appen är lätt använd och stilig. Har ett inbyggt hastighets test typ bredbandskollen. Nördigt fast intressant. :)

  Jag kör den som ensam router i min två plans villa, grym hastighet nere och helt ok uppe. Ska man säga nått negativt så är det att extra antenner kostar nästan lika mycket som en ny router, känns väl dyrt. Skulle vilja kompletta med en extra antenn fast kan inte motivera mig till kostnaden.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lättförstått och enkelt interface. Snygg hårdvara och mjukvara. Är snabb och fungerar bra.

  Bra produkt för den som vill ha en enkel router av en erkänd tillverkare. För mig är avsaknaden av alla krafsegenskaper andra routrar dras med positivt. Dock lite saftig prislapp men sett över dess livslängd kanske det betalar sig. Hoppas den uppdateras med stöd för att dela ut usb-skrivare genom usb-porten, något som saknas just nu.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kört den ett par dagar nu och inga problem. Ca 20 klienter i huset anslutna fördelat på tre våningsplan med fullgod täckning överallt. Haft en AirPort Extreme (gen 4) i sju år som jobbat på bra men Amplifi HD har ungefär dubbelt så bra signalstyrka. Bra köp och appen gjorde installationen lekande lätt.