Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arrogant Bastard Quake (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arrogant Bastard Tangentbord (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den som jag fick gör ett störande metallisk klang när man trycker ner tangenterna (jag är säker på att det finns vissa personer som kommer att älska det ljudet, men jag är inte en av dem), vissa av de stora stabiliserande tangenterna är trögare än de vanliga små tangenterna, speciell space och enter. Detta är små fel, och går att leva med.

  Men värst av allt, en månad efter köp började space att periodiskt fastna i nereläget. Gick för att lämna tillbaka den på Kjell men fick inte pengar tillbaka eftersom "Det är mer än en månad sedan du köpte den", jag lämnade in den 31 dagar efter köp, med kvitto och bildbevis på felet (eftersom de uppkommer random periodsvis är det svårt att demonstrera vid kassan). Fick ett tillgodokvitto istället, vilket inte hjälper mig ett piss eftersom Kjells utbud på tangentbord suger.

  Det positiva med den då, den är väldigt välbyggd med en tjock metall platta på toppen Och brytarna känns underbara, men jag är rädd att nackdelarna väger tyngre i detta fallet. Det kan ha varit så att jag fick ett måndags ex, men jag vågar inte ta risken igen, särskilt med det där metalliska ljudet som jag inte tänker stå ut med när jag vet att det kan finnas större fel som väntar bakom horisonten. Rekommenderas inte.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett mycket prisvärt mekaniskt tangentbord.

  Väldigt skönt att skriva på, det är visserligen en smaksak när det kommer till det finkänsliga men för mig är det perfekt.
  Switcharna låter dock väldigt väldigt högt och då är jag ändå van vid Razers gröna.
  De har dock standardfattning så att man kan använda gummidämpare gjorda för t.ex. Cherrys switchar, vilket jag planerar att göra.
  Bakgrundsbelysningen kan lysa väldigt starkt vilket är ett plus t.ex. för den som jobbar i en ljus lokal men ändå vill ha bakgrundsljus.
  Ljusstyrkan kan justeras till ganska många nivåer och går självklart att stänga av. Inga drivrutiner krävs.

  Standardlayout på knapparna och mediaknappar osv. via FN + funktionstangenterna.
  Själva kanterna på tangentbordet gör att hela konstruktionen ser lite "nedsänkt" ut vilket jag tycker är väldigt snyggt, själva tangentbordet är stilrent och snyggt i mitt tycke; inget onödigt bling-bling och i princip noll döyta.
  Det känns stabilt och stryktåligt, inte alls plastigt eller billigt.
  För vissa kan det kanske vara ett minus att det inte ingår något handlovsstöd, men personligen bryr jag mig inte.

  Definitivt värt 599 kronor, kanske till och med lite mer.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För priset så kan jag inte ge annat än ett högt betyg! Det här måste nog vara ett av de mer prisvärda tangentbord som jag har haft under åren och jag har haft en del. Det är rätt så stilrent vilket känns lite ovanligt bland mekaniska tangentbord idag som är riktade mot gamers och brukar snarare se ut som rymdskepp eller något likande. Det har väldigt små yttermått och PCB och stålplattan sjunker liksom ner en bit i chassit.

  Brytarna är kopior på Cherry's MX Blue. Men allvarligt talat så kan jag inte påtala någon direkt skillnad dem emellan när jag skriver på det. Tycker de både låter och känns som Cherry's brytare. Ljud kan dessutom variera en hel del beroende på hur chassit är uppbyggt. Detta låter aningen "billigt" när man skriver på det och bottnar en tangent. Är man nördig som mig så finns det dock ett sätt att råda lite bot på detta och få det att låta lite mer gediget. Jag öppnade helt enkelt upp hela tangentbordet och la dit lite tjockare tyg på botten av chassit för att få bort mycket av tomrummet där inne. När man sen skruvar ihop det igen så låter det inte lika ihåligt och ger sken av lite mer kvalité.

  Stabiliserarna är Cherry men jag hade föredragit att de var Costar. Gillar den hårdare känslan i dem bättre och att de känns som alla andra tangenter. Nu är alla större stabiliserade tangenter lite svampiga i känslan pga att de använder Cherry stabs och bottnar tyvärr inte lika hårt som jag föredrar. Men det har jag nu i efterhand fixat själv genom att modifiera stabliserarna så att de känns som ett par Costar istället. Det kräver dock att man löder bort brytarna för de tangenterna så att det går att plocka bort stabiliserarna för att sedan bryta bort de lilla lilla plastbitarna som ställer till det.

  Allt som allt ett väldigt prisvärt tangentbord som jag kommer att vara nöjd med.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mitt första mekaniska tangentbord efter ca 30 år av regelbundet spelande på pc. Blev direkt positivt överraskad. Om man önskar större separation mellan tangenter och distinkta tillslag och klickljud är detta ett mycket bra tangentbord. Är förlåtande och risken för fel/miss klick är mindre än hos "vanliga" tangentbord. Bra för gaming och för oss lite äldre och långsammare(klumpigare). Bra pris just nu hos Kjell.

  Enda negativa är de höga skarpa kanterna runt om som gör lite ont att vila händerna mot och att egna inställningar för bakgrundsbelysning inte sparas vid omstart.