Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AEG L9FEP967C (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AEG Tvättmaskiner (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppenmaskin! Enkel att komma igång med, snygg och bra funktioner (ex ånga för skjortot)! Finns egentligen bara en funktion jag saknar och det är att ha möjligheten att tala om hur smutsig tvätten är för att generera kortare tvättid. Gillar den atora öppningen extra mycket!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vi har köpte en ny tvättmaskin AEG L9FE967C .
  Nu har vi använt maskinen i några månader och är vi mycket nöjda.
  Vi uppskattar den stora luckan som gör det lätt att lägga in och ta ur tvätten. Den är även mycket tyst, vilket gör att man gärna startar maskinen nattetid. Det är dock svårt att se om den svarta tvätten förblir svart, men det är ingen tvekan om att maskinen är lätt att hantera.
  #Smartsson
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vi är en utvald testfamilj från #Smartsson.
  Nu har vi använt maskinen i en månad och hittills är vi mycket nöjda.
  Älskar den stora luckan som gör det lätt att lägga in och ta ur tvätten. Den är även mycket tyst, vilket gör att man gärna startar maskinen nattetid. Det ska gå att ställa in den ännu tystare men upplever att detta inte behövs.
  Vi är bara två i familjen så vi upplevde först att maskinen var lite för stor men det går ju att ställa in för mindre tvätt. Enl. bruksanvisningen ska maskinen väga tvättmängden för att få korrekt tvättmängd och tid.
  Maskinen har massor (kanske väl många) finesser och inställningar av vilka vi bara har hunnit utforska en bråkdel. Bl.a. startfördröjning, hand/ylletvätt, förkortning av tvättprogram för lätt smutsig tvätt, skrynkelfri programmet.
  Centrifugeringen på maskinen är på 1 600 varv/min men jag har hittills ställt in varvantalet till 1 400 varv/min. Det räcker alldeles utmärkt.
  Dessutom tvättar maskinen tvätten ren- i alla fall renare än vår tidigare maskin.
  Kan varmt rekommendera den till barnfamiljer och familjer med höga krav.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Top tvättmaskin med många funktioner. Briljant nöjd med de olika wake-up-programmen. Får tyst tyst och har kapacitet upp till 9 kg. Designen är väldigt snygg. Rekommenderar maskinen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Intuitivt och enkelt att installera och använda. Efter att ha bytt ut en äldre AEG-tvättmaskin märker jag att tvätten blir renare och jag tar mig inte fast innan jag går vilse. Det är också mycket tystare än min tidigare tvättmaskin.
  Trevligt att ha många olika program att välja mellan, så att du kan anpassa tvätten till vad den fyller med.
  - En sak som var en besvikelse var att anslutningen på vattenslangen var av mjuk plast och gängen bröts när jag försökte skruva den på vattenuttaget.