Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Grohe Blue Home Köksblandare 31455000 (Krom)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Grohe Köksblandare (174)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Det är inte ofta jag skriver recensioner men jag ber er verkligen ta en funderare på detta system.

  Grohe Blue Home av denna variant bör testas på plats hos någon som förevisar systemet.
  Detta beror på kolsyran, jag bor i Göteborg och har helt klart problem att få önskad mängd kolsyra.

  Orginal levereras detta med ett magnesium filter något som inte gav tillräcklig kolsyra detta är något som blir bättre när man får kolfiltret. Något som den snälla kundtjänsten hjälper till med. All kred till dem de är verkligen hjälpsamma

  Fick en ersättningsenhet pga den första hade trasig kylare, gick hela tiden utan att vattnet blev kallt.
  På ersättningsenheten så hade man dragit sönder en o-ring vid montering av vvs kille och helt plötsligt stod jag med ett plaskvått golv efter att kört maskinen. kundtjänst behjälpliga och skickade föredömligt packningar.
  Samt varje gång min flickvän köper Aga Soda stream flaska riskerar du förstöra bussningen i maskinen, Det måste vara Aga med Röd märkning dvs Linde flaskor
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Själva Blandaren har snygg design men detta är tyvärr det enda positiva med denna kolsyreapparat.jag köpte den då jag ville han kolsyrat kallt vatten direkt ur kranen vilket man inte får. Man får grumligt vatten utan kolsyra då den bara gör luftbubblor som inte är kolsyra. Geumligheten försvinner dock efter ett tag men vattnet är inte kolsyrat. Enligt Grohes support sa det att de kan bli bättre med ett annat filter som de skulle skicka men jag har svårt att tro detta. Kolsyrade vattnet är inte gott. Som en 10 dagars avslagen vattenflaska som stått öppen. Installerade maskinen vilket krävde mer omfattande rörarbeten då man var tvungen att köpa diskmaskinsavstängning samt ett till t-rör för att koppla in diskmaskinen samt alla rör däremellan. Fick även borra upp hål och såga sönder köksskåp och låda för att få in maskinen. Som är stor som den största stationära datorn på marknaden. Nu står jag här med ett sönderborrat kök och en värdelös stor klump till maskin och det har kostat 15000 kr + säkert minst det dubbla för att återställa köket, bänkskivan, uppsågade köksskåp ett/lådan mm. Hade ju räknat med att grejjerna skulle fungera specifikt då det är från Grohe och inte räknat med att de skickar någon halvfärdig produkt som dessutom låter som ett jetplan var femte minut även fast man ställer ner tempen på skruven. Har även testat justera kolsyreskruven på baksidan av maskinen enligt förslag från Grohe support men detta hjälpte inte. Sista grejjerna som inte funkar bra är även knapparna för att klicka igång kolsyran på kranen. De vill inte lira som man vill och man får ibland trycka som en galning för att få stopp på flödet och tvärtom.

  UPPDATERING
  Fick igång lite bättre kolsyra nu (var gaspatronen som krånglade verkar det som) och väntar på ett Carbonfilter som kanske gör det ännu lite bättre. Uppgraderar från 1 stjärna till 4 stjärnorna. Återkommer igen om det blir bättre med nya filtret.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Äntligen ett seriöst paket för hemmet. Vi har nu använt det hårt en dryg månad och allt känns gediget. Bubbelvattnet kommer direkt och är kallt. Klumpen med kompressor, gasflaska och filter är stor som en gammal PC, men passar fint i ett underskåp. Vi köpte på bygghemma.se och leveransen tog ca tre veckor. Kranen är av hög kvalitet men ger inte full malle, då vanliga vattnet måste samsas med separata slangar för kolsyrat och kylt vatten.
  Kylaggregatet burrar en hel del när det går. Oftast går det bara i några minuter i sträck dock. Vi bytte kolsyrepatron nyss och upptäckte då att ventilen är avsvarvad en bit ner så att flaskan skruvas längre upp liksom. Våra gamla sodastream flaskor passade inte. När vi bytte dem på Ö&B, så såg jag att flaskorna de hade var blandade. Några hade svarvad hals och några som våra gamla sodastream. I övrigt såg de lika ut. Jag plockade ut de nya svarvade och de passade bra. Bra att veta :) I övrigt en fin apparat.