Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro Addon T10 MK II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Mobilhögtalare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Sanslöst öppet och fint ljud med stark närvaro! Körde ett jämförande test mot vifa Oslo och go+play och testade dom flesta olika musikstilarna. Dom andra gick bort ganska fort. Matar en Chromecast audio via USB porten, funkar klockrent.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  It is very easy to connect to and use.
  But I must say that I was disappointed by the sound of the product.

  It sounds a bit boxy and unclear, Muffled and Depthless. I compared it towards a boom box from the 80s and small CD-stereo from Yamaha. They were both better than the Audio Pro Addon T10 MKII. It’s so weird that the experts gave it such a good review.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt klart ljud för pengarna, basen går att justera i tre nivåer med en knapp på baksidan. Den kan ladda mobilen eller annat genom usb, den har också en aux port, blir en rejäl skjuts i både kvalitet och volym genom den jämfört med BT.

  Lyckades knycka min för 1100 kr.
  Går inte att ge annat än fullt betyg på denna för det, även för det dubbla så skulle jag ge den full pott. Det är en riktigt fin pjäs att ha i hemmet!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Betalade 1300 precis på tampen innan den tog slut nästan överallt. Et kap!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra ljud, byggkvalité och handhavande. Finns i "smart"-variant som C10 med bl.a. Spotify Connect.
  Denna håller väl på att fasas ut nu.

  Dimper ofta ner till 1500:- kr och är väl ett kap då helt enkelt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Makalös högtalare som är väl värd sitt pris! Spelar tung bas och fyller lätt även större rum med sitt klara ljud. Snygg design och lätt att ta med sig tack vare det välplacerade handtaget. Följer med överallt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Övriga recenssioner vittnar om bra ljud och mkt bra bas, bygg kvalitet och lättanvändande. Därav köpte jag denna pjäs. Ok lets go.

  1. byggkvaliten är verkligen topp. inget att snacka om där. denna har Bluetooth som marknadsförd anslutningsmöjlighet. Nu vet vi att Bluetooth och musik är en horribel kombination med stora ljudförluster, där av kombinerade jag denna med en Chromecast audio och det rekommenderar jag alla som bryr sig om ljud och musik att göra.

  2. Ljudet då. absolut, för att vara en Bluetooth högtalare så låter det faktiskt bra, kanske inte hi fi men i ett blind test så lär du inte höra skillnaden. Man kan dock höra att något segment saknas men är definitivt inte så markant som andra modeller av andra fabrikörer. Basen då. ja den är helt ok. Är du en person som tror att bra och högtöveröstande bas är deffiniton på bra ljud så lär du bli besviken men du kan köpa till en subbas. Basen måste vridas upp på max i inställningarna för att låta som en högtalare bör. Men över lag mer beröm godkänt över ljudet, men recenssionerna om basen är totalt missvisande.

  jag rekommenderar denna produkt om du vill slippa köpa en förstärkare och passivahögtalare eller som ett vardags alternativ så absolut.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otroligt nöjd med min.
  Haft en grå sen i sommras.

  Mycket nöjd med ljudet, inte överröstande bas.
  Samt man ställer in lite mer inställningar direkt i spotify med så får man en riktigt bra ljudbild.

  Simpel att synka, tappar inte BT anslutningen.
  Så provlyssna om ni kan, ni blir inte besvikna.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skynda fynda för halva priset, 1500kr! Snygg i grått, mycket bra fylligt ljud utan att basen blir grötig eller tar över. Nog med kraft att fylla ett större rum med ljud.

  Uppdatering: sänker med en stjärna eftersom man hör ett brus när ingen musik spelas. Spelar ingen roll om man spelar via BT eller AUX-ingången, det finns ett svagt ”hiss”-ljud som förstärks något med volymknappen. Har även testat på en annan enhet - samma sak där. Det är inget som stör, så fort du börjar spela musik så hörs det inte, men för 3000kr tänker man kanske lite bättre design eller komponenter borde ha använts.

  Uppdatering 2: kopplade en Chromecast audio på baksidan, strömmen får den via den inbyggda USB kontakten på baksidan, funkar riktigt smidigt och man slipper BT som hackar om man är för långt bort eller pling från telefonen som stör musiken.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Magiskt ljud med stilren och gedigen byggkvalitet. Hade fått en stjärna till om det inte brusade lågt vid användande av BT på låg volym och när inget spelas för stunden.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en sådan här på netonnets erbjudande för 1490:- och måste säga att jag är väldigt överraskad och nöjd. Låter kanon och fyller våran lägenhet med bra ljud och skön bas för att vara så liten. Bluetooth räckvidden är tvärt emot som någon skrev riktigt bra, ja kan gå runt med mobilen och den spelar utan problem och hack. Så är riktigt nöjd med detta.
  Min tanke med detta köp är att flytta runt den dit jag är typ som balkongen och sommarstugan då vi har el där.
  För de tillfällen vi har behov av batteridrift så använder jag en bose soundlink II för det, riktigt bra ljud med men inte i närheten av denna.
  Rekommenderas varmt.

  Känner inte direkt att ja har något behov av suben man kan köpa till, än ;)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Utmärkt ljud och inställbar bas förstås. Köptes för 1500kr. Det ända petigt negativa är att den ibland brusar någon, har troligtvis med bluetooth att göra.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra ljud som är imponerande stort, fylligt och detaljerat. Högtalaren utstrålar verkligen kvalitet. För 1500 kr skulle detta kunna vara ett fynd!

  Enheten har dock en stor, och två mindre brister (jag kanske har fått en defekt enhet vad gäller de första två punkterna?):
  1. Blåtandsmottagningen är extremt dålig/svag, på 3 m avstånd är inte anslutningen stabil, och skulle någon/något komma mellan på detta korta avstånd bryts/störs anslutningen. Detta är långt sämre än samtliga andra blåtandsenheter jag har använt mig av (har ett antal!). Så det blir förmodligen en reklammation. Får hoppas att detta löser problemet.

  2. Inget stöd för anslutning av multipla enheter, högtalaren skall stödja anslutning av två enheter samtidigt, får dock inte detta att fungera, vilket gör att man ibland måste leta upp och inaktivera blåtand på den enhet som tidigare varit ansluten till T10an innan det går att ansluta den enhet man vill använda.

  3. Att laddporten bara har strömstyrkan 1A, när standarden för vettiga laddare är 2A. Onödigt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Full pott! Dynamiskt ljud genom hela registret. Fantastisk snygg. Det är otroligt att en sån här liten högtalare kan låta så mycket, så otroligt bra!