Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Trust Exos Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Trust VR-glasögon (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick den här modellen 'på köpet' som tur var. Det fungerar väl som det skall för en sådan enkel pryl, med en specifikation som borde tydligt synas för alla sådana VR glasögon, är ju synvinkeln! och den är dålig för just den här modellen! Känns lite som man tittar genom ett fyrkantigt hål, och sådant vill man definitivt inte ha! Modellen är den enklaste. Man klämmer in telefonen, stänger panelen och sätter på glasögonen och anpassar lite. Ingen interaktion med telefonen. Behöver du alltså välja ett alternativ på telefonen måste du ta av glasögonen, öppna panelen, trycka på skärmen och tillbaka.

  Har en Galaxy S7 Edge, och en Samsung Gear VR. Går inte att jämföra! Hittills hade jag inte ens tänkt på synvinkeln! Dessutom är Gear VR uppkopplat till telefonen och det går att använda en liten controlpanel (någon sorts touchpad) på sidan av glasögonen så att man kan interagera med telefonen utan att ta av dem.

  Stark rekommendation: prova på sådana prylar i någon affär innan ni köper dem! Prova på flera också då det är tydligt att synvinkel varierar kraftigt!