Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit E27 10W 3-pack (Dimbar)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ljuskällor (499)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tänkte att det var lite väl saftigt för 3 st ljuskällor + bridge...
  Men när killen i kassan på Kjell o Co i Haninge bara log mot mig och välkomnade mig in i den "nya Världen" fattade jag ingenting, men efter att ha lekt med lyset i 20-30 min förstod jag vad han menat.

  Busenkel installation och fantastisk effekt. Förflyttade mina 3 ljuskällor in i mina olika rum, vart som 3 nya rum när färgerna och styrkor skiftades. Som ni kanske känner på er kommer jag konvertera hela min lägenhet till Hue! Imponerad!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det fungerar hur bra som helst. Lifx är bättre om man ska ha någon enstaka lampa men ska man ha ett komplett system är hue klart bättre. Lifx har separata mottagare samt sändare, lek med tanken att ni har 20 lampor, 2 surfplattor, 2 st smart tv, hemmabio med trådlösa högtalare, tv spel, etc etc. Den som säger att lifx inte har det problemet har ingen elektronik i övrigt eller helt enkelt ljuger.
  Nu ska jag inte dra ner på betyget pga att det är för många färger som jag sett andra recensenter gjort, det känns som att köpa sig en Ferrari för att sedan gnälla på att den går att gasa för mycket med.
  Bra färger nu med gen 3 lamporna, hade varit fint med samma ljusstyrka som lifx men nöjer mig med stabiliteten hos hue istället.
  Gillar skarpt alla lampor som finns att köpa till såsom go, iris etc. Riktigt läckra saker som förhöjer ordentligt!
  Och nu när dom också lanserar e14 lamporna så ska det bli kul att få med alla fönster lamporna, och slippa göra om den fasta elinstallationen för att få ett astro ur på dom. Så skönt att det går att ställa in dom så att det tänds av sig själv när jag vill och att dom släcker sig därefter också.
  Jag är ju trots allt ute efter en komplett smart lösning, inte en dum lösning som man måste göra en norsk omstart på så fort det hänger sig. Därför väljer jag hue över lifx.
 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Philips Hue är verkligen ett fantastiskt system. När du kan styra lamporna på en mängd olika sätt så öppnar det för möjligheter som du aldrig ges med vanliga lampor. Du kan automatisera tändning och släckning av lampor, sätta på och stänga av olika scener, ändra ljusstyrka och färg. Allt via en app, eller varför inte Siri på din iPhone? I mitt system använder jag även en Hue Tap, konfigurerad i Hue Labs, vilket kan rekommenderas då det ger ett mer intuitivt användargränssnitt - fysiska knappar.

  Att jag endast ger 7/10 i omdöme beror på att möjligheten att ändra färger känns lite onödigt. Det är mest en kul grej som du kan använda för att visa dina "nya, fina, fantastiska" lampor. Tänk efter två gånger innan köp - färgerna gör produkten dyrare. Köp hellre endast White ambiance-lamporna då möjligheten att kunna ändra färgtemperaturen på det vita ljuset är något du kan ha stor nytta av.

  Annat som är värt att nämna är att om du har bryggan i ett sovrum eller vid en tv bör du tejpa över lamporna på den. Det blå ljuset går inte stänga av och kan vara störande. Detta löses lätt med just tejp.

  Jag har haft dessa lampor i någon månad nu och från den stund jag tejpade bryggan har jag varit mycket nöjd. Funderar du på att köpa? Tänk på det där med färger... De är faktiskt lika fantastiska även utan "16 miljoner färger".
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Mycket nöjd med mina Color Ambiance-lampor. Dessa är betydligt mer ljusstarka än tidigare versioner och går dessutom att dimma ner till betydligt lägre nivåer. Har dem i sovrummet så att jag kan välja intensiv vit färg när jag behöver vakna, eller mörkt gul-orange-färg när jag sova. Styr dem också via HomeKit och appen Enlighter for HomeKit där jag kan lägga till egna bilder till enheterna, vilket ser snyggt ut och gör det lite roligare att använda dem.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Efter senaste uppdateringen av appen kan jag inte längre rekommendera Hue till någon.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Skriver mitt omdöme främst för att ge en annan bild av deras kundservice. 1 av mina drygt 100st lampor var defekt out of the box, den blinkade när den blivit varm. Kontaktade support och fick svar efter 1 dag, sedan uppföljning 4 dagar senare då jag inte svarat. 3 dagar efter det var upphämtning av min defekta lampa bokad. En dryg vecka senare skickade de en ny (med BT, det hade inte min), de följde sen upp att jag fått den innan ärendet stängdes.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Lampan slocknade efter 7månader. Ingen garanti pga. brinntid som inte går att bekräfta :(
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft lamporna i några år nu utan några som helst problem. Toknöjd, skulle inte kunna leva med vanliga lampor igen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Omdömmet 2 blir till deras sk kundtjänst. Har under 1 nästan 2 månader försökt nå dom för att en av mina lampor dog efter strax över ett år. Lämnade jag in den i butiken jag handlade av så blev jag tvungen att lämna in både hur bryggan o dom övriga 2 lampor som fortfarande va hela. Kändes rätt onödigt. Jag valde att kontakta hur direkt men så svåra att nå att det känns som jag inte its göra en retur.

  Dock har jag ett antal lampor från dom m3n jönns som pga detta att jag kommer att välja bort dom och köra nått annat märke till mina smart bulbs
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tänkte först hyra in en elektriker för att installera dimmers men nöjd med att jag bytte ut mina lampor till Philips hue istället. Ändrar ljus genom mobilen efter stämning. Wake-up lights på morgonen och party lights för fest.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fick detta kit för 1111kr under Singles Day så kunde inte vara mer nöjd med priset även om det fortfarande kostar en del.
  Riktigt fina o starka färger och även skönt att kunna ställa in temperaturen på lamporna.
  Mjukvaran är också grymt utvecklad med otroligt många funktioner och enkelt att byta färger osv exakt som man vill ha det.
  Parat detta kit med en Google Home Mini vilket gör att jag enkelt kan släcka/tända med mera via röstkommandon vilket är något men inte kan gå ifrån när man väl börjar använda det.

  +Byta färger och temperatur
  +Bra utvecklad app
  +Enkel installation
  +Går att koppla till diverse virtuella assistenter
  +Dimbar från 1-100% med max på 800 lumen

  -Dyrt
  -Kräver brygga
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Såå nöjd med dessa lampor! Använder några i vardagsrummet och styr skenet utifrån humör och behov. En lampa används i sovrummet som nattlampa. Lätt att tända gradvis när bebisen vaknar eller vid natt-amning. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt nice, dock känns alla färger lite vita i grunden 😬. Men som sakt, riktigt nice. Philips Hue är klart bästa lamporna på marknaden imo 😁
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra lampor, underbart att kunna styra min belysning via telefonen och anpassa den efter mitt liv. Verkligen helt toppen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fattar fortfarande inte att jag trillade över detta kit för 750kr på ICA Maxi, de hade 50% reducerat pris. Så jag klapp två kit rakt av.

  Busenkelt att installera, otroligt levande färger.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Philips Hue är enkelt att installera och fungerar verkligen bra (så länge det fungerar). En av mina lampor la dock av efter dryga året. Med tanke på vad lamporna kostar och den annonserade drifttiden så är det inte acceptabelt. Kontaktade Philips för reklamation och fick väldigt snabbt svar att de öppnat ett reklamationsärende. Detta är dock över en månad sedan och sedan dess har jag inte hört något och inte heller fått några svar på mina mail.

  Sammanfattningsvis fungerar hårdvaran väldigt bra, men om den går sönder, räkna inte med att du får någon hjälp av Philips.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Är ny på smart-belysning men av det jag hunnit test så är det helt lysande!

  Philips Hue är riktigt bra på många sätt.
  Trevlig belysning för många olika tillfällen.
  Att skapa miljöer med olika ljus är väldigt enkelt och trevligt.
  Att styra sin belysning med tex Google Home går bra men även där blir det med begränsningar.
  Funktionerna med Hue är många och grundfunktionerna även väldigt enkla.
  För den som börjat använda detta lär det snabbt utökas mer och mer i hemmet, om det inte vore för priset.

  Priset på Philips Hue är galet dyrt!
  Jag förstår att det är en "ny" teknik osv men att betala flera hundra för 1 glödlampa går inte att försvara.
  Detta paket är väldigt bra men med en normalpris på 1500kr för 3 lampor (och en brygga) är för dyrt!
  Har man tex en taklampa som behöver 4 glödlampor får du betala nästan 2000kr för att få det att fungera sin det ska. Lägg till en kökslampa, ett par lampor i sovrummet och kanske ett par i hallen och kanske fler så har man snart lagt en månadslön på bara glödlampor.
  Visst köper man kanske inte alla lampor på en och samma gång men den totala kostnaden är alldeles för hög.

  Utöver priset så hade jag också önskat att tillgängligheten till de olika funktionerna vore lite enklare.
  Det vanliga funktionerna går att sätta som widgets på sin telefon eller platta men att tex få ljuset att skifta i färger mm måste gå in i appen och klicka i flera steg för att komma åt.
  Det blir onödigt krångligt.

  Belysningen i sig är väldigt bra och ger näst intill högsta betyg så när på förbättrade widgets.
  Det här är något jag tror dom flesta skulle vilja ha när man upptäcker hur trevligt det är med denna belysning.
  Funktionen får betyget 9 = utmärkt.
  Priset får betyget 2 = dåligt.gör totalbetyget väldigt mycket lägre.
  Totalbetyget sätter ja dock något högre än medel = Ganska bra, då jag verkligen gillar produkten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fungerar klockrent
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trevligt system som jag investerat ganska hårt i nu. Kommer säkert att komplettera med billiga trådfri lampor på några ställen men philips lampor är mkt trevliga o känns inte kalla o flimmriga som led kan göra. Visst är färgerna lite en gimmick men tillsammans med ambilight är det ändå svårt att motstå. Tips är att skaffa 3:e parts appar för att anpassa switchar och även integrera med home assistant för total automation. Att styra med siri är lite kul i början men blir ganska tröttsamt i längden. Jag passade på när man fick en extra lampa på köpet och sålde den extra bryggan så till slut blev det inte så dyrt ändå.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt ok lampor men sämre på allt i jämförelse med LIFX.
  Jag tycker framförallt att ljusstyrkan i LIFX (75W) lamporna är en fördel, tillsammans med att man slipper en brygga som bara kan 1 sak. Då har jag hellre en raspberry pi med Home Assistant som kan allt.
  Som svar till Xertium:
  Du har uppenbarligen 0 koll på hur Lifx protokoll fungerar. Dom skapar ett meshsystem mellan varandra och den närmsta lampan kommunicerar till AP/router. Det är likt zigbee (som går på samma frekvens som wifi) men genom wifi. Fyi har jag 16 Lifx enheter och om det helt magiskt skulle uppstå problem vid just 20 lampor kan jag inte svara på men det låter bara som att du försöker motivera din investering i ett sämre system. Jag har nämligen 4-5 datorer, NAS, mediaspelare, tv, raspberry pi’s, iPads, iPhones, etc. etc. Det är helt enkelt inga problem med enheterna.
  För övrigt har inte någon lampa hängt sig på 1,5 år. Den stabiliteten duger för mig.
  Är man ute efter en komplett lösning kommer man 10% på vägen med hue.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dyrt, men med dessa tar du, utan någon som helst tvekan, ett stort kliv rakt in i framtiden. Färgerna är starka och härliga, funktionerna i appen många, och installationen busenkel. Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dyra lampor, samt att den inte kommer ihåg "last state" efter man brutit stömen på lamporna är vad som drar ner Philips betyg. Hoppas de kan åtgärda detta, nu lägger jag detta på hyllan så länge.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det är fantastiskt kul att leka runt med de olika inställningarna och slippa bry sig om att tända släcka lampor när jag lämnar lägenheten.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppensystem, som dock är lite dyrt. Passa på och köp när det är erbjudanden och rabatter.

  Kan styras hemifrån, utifrån hemmet, via röstkommandon. Bra färger och ljusstyrka, med responsiva lampor utan flimmer. Hue appen från Philips verkar få nya funktioner hela tiden, så jag tror på detta system.

  Lamporna i sig är rätt så stora och tunga, endast med E27 sockel för närvarande.

  Har testat Osrams RGBW lampor med dessa, Philips är helt överlägset. Undvik Osram, två av sex lampor har slutat svara inom två veckor.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Premiumpris men dessa lampor är helt fantastiska ! Varje lampa kan styras individuellt eller i valfri grupp av lampor till vilken färg/ ljusstyrka som helst smidigt via mobilen. Letade länge efter någon bra produkt att dimma lampor med i vardagsrummet när jag skulle kolla på film. Dessa lampor levererade det och mycket mer därtill :) Kudos till Philips att ta fram en sån här produkt, lär nog bli standard i många hem när utbudet breddats och priserna sjunkit.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har ca 10 lampor hemma nu och är fruktansvärd nöjd. Smidigt att koppla sin Apple tv4 så man kan styra lamporna när man inte är hemma. Och homekit support är grymt trevligt.

  Dock hoppas jag dom släpper e14 snart.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket tjusigt. Det funkar med Apple HomeKit och går att styra med rösten (Siri).
  Efter jag köpte startpaketet så blev det en till extra lampa och 2 led slingor. Men nu får det räcka för ett tag.
  Dyra grejor men ändå värt det. Är man sugen så köp och sätt färg på tillvaron ;-)