Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Azur Performer GC4527

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (121)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft det ett par år nu. Stryker skjortor och byxor 2-3 gånger per vecka, dukar, gardiner och övrigt någon gång per månad. Riktigt, riktigt bra strykjärn. Stabilt i temperatur, allt fungerar mycket väl. Jag fattar inte vad de andra som recenserat pratar om, det här är i princip så bra som det blir.
 • Bra
  2 år sedan
  Hade höga förväntningar, speciellt på steamer funktionen, då jag länge varit intressera av att skaffa en steamer. Nu behöver jag inte det längre, då detta strykjärn går att ånga med i lodrät position och räcker precis för mina behov! Det lilla negativa är att strykjärnet fortfarande har sladd.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Gör sitt jobb mycket bra, gillar design, tyngd, strykplatta, sladdlängd etc
  - Avsvalningstiden ej bra (typ 15 min)
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inte ens en vanlig skjorta blir ordentligt slät med detta strykjärn, det känns inte som att strykjärnet blir tillräckligt varmt (eller nåt) trots högsta värme. Dessutom känns indikator lampan inte ritkigt stabil, den tänds inte när man kopplar in strykjärnet utan bara ibland utan att jag förstår logiken.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har nu använt Philips Azur Steam Iron i en månad. Jag måste säga att jag är imponerad. Och mannen i huset är glad när skjortorna är strykade. Konstruktionen är tilltalande och mycket funktionell med en flexibel kabel som gör strykning minimalt komplicerad.
  Ångstrykjärnet värms upp mycket snabbt och sulan glider lätt över tyget. Gör jobbet snabbare och enkelt. Effektiv ånga avlägsnar rynkor lätt, men använder mer vatten sedan måste naturligtvis fyllas på vid längre strykning eftersom vattenbehållaren slipper 0,3 liter.
  Levereras inte med en liten vattenkanna för påfyllning. Applicera lätt vikt på järnet med en fylld vattentank. Bekväm kalkbehållare för enkel rengöring av ångjärn.
  Automatisk av-funktion, säker med små barn i huset.
  Korta och okomplicerade produktinstruktioner. Rekommendera detta till nästa personem