Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Motion Sensor

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fenomenal för dig/mig som gått all-in på Philips Hue. Mjukvarumässigt finns en hel del att önska, men det duger tills vidare. Hårvarumässigt är den 100% krångelfri och riktigt kvalitativ och pålitlig. Magnet fästet är också ett smart drag.

  Har 8st i vårt tvåvåningshus och det underlättar verkligen.

  Update, +1 stjärna: För HomeKit-stöd och retroaktiv aktivering av termometer och LUX-mätare på köpet-
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Funkar bra, använder för att mäta temperatur
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Supernöjd. Bra batteritid, räckvidd och verkar kontinuerligt mäta ljusnivån (vissa sensorer [t ex Aqara] mäter bara vid rörelse). Smidigt med magnetfästet men saknar lite att kunna justera vinkeln. Antar den plockar upp rörelse i 180° vinkel ändå så det inte behövs men det hade varit trevligt med att kunna justera lite :)
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Har man Hue-belysning och vill styra dessa med rörelse är denna utan tvekan bäst! Bra omfång, mycket inställningsmöjligheter (särskilt med Hue Labs) samt visar även temperatur. Klockren produkt som passar i alla hem och batteritiden är oslagbar (monterad i snart tre år med frekvent rörelse och fortfarande över 70% kvar) 👍👍
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Stämmer in i kören med omdömen om att produkten är superb på alla sätt och vis. Men jag drar ändå av 1 stjärna eftersom den inte klarar av fuktiga miljöer särskilt bra. Missförstå mig rätt, jag har den inte inte inne i en dusch, men väl på en toalett modell normalstor i en lägenhet (vad nu normal är). Duschen är inte i direkt anslutning till sensorn och självfallet blir det fuktigt & ångigt inne på en mindre toalett.

  Denna fuktiga miljö gör iaf att sensorn SLUKAR batterier. Den fungerar perfekt som den ska fortfarande, men man måste byta batteri varannan / var tredje månad ungefär. Hörde av mig till Philips support och de var totalt ovetandes om detta problem och kunde inte säga något konkret för att lösa det. Mina andra två sensorer i lägenheten har tuffat på i flera år nu utan att ha bytt batterier en enda gång.

  Så egentligen är produkten en 10a, men jag tycker det är oskönt att köpa nya batterier var tredje månad, därav en 9a.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En av de bästa zigbee sensorerna för rörelse.

  Triggas snabbt och kan triggas snabbt igen, mycket snabbare än Ikeas, Aqara och Xiaomis varianter.

  Ger även ljus o temperatur vilket är trevligt och luxmätningen sker oberoende av rörelse. Tex Aqaras sensor uppdaterar bara värdet när något rör på sig framför sensorn.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra. Upptäcker rörelse på gott avstånd, bidrar med temperaturmätning och känner smart av om det är tillräckligt ljust eller inte. Inget att klaga på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar bra!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Kvalitet rakt av.
  Den är liten och diskret och fungerar nästan alltid som den ska.
  Man kan med Philips appen ställa in känslighet och vad den ska "göra" när den triggas. Monteringskit medföljer.
  Den mäter som någon annan sa också temperaturen, så man kan be den utöra kommandon om något händer inom ett temperaturintervall.
  Men i skrivande stund (sommaren 2019) så kan man inte utläsa temperaturen i Philips egna app, vilket är lite konstigt.
  Men kort och gott så är den ett bra komplement till ett hem med Hue lampor.

  Köp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den funkar med allt. Nu visar även Home Assistant ljus o temperatur (som dock bör kalibreras) utan att man behöver customisera. Hårdvara o batteritid är top notch!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt enkel att komma igång med, det var inget problem alls. Lampan i hallen tänds när jag kommer innanför ytterdörren, eller när jag närmar mig hallen. Tidigare hade jag ställt in HomeKit till att tända lampan när jag kom hem, men det fungerade bara ibland - med rörelsesensorn är det mycket enklare och fungerar varje gång.

  Som extra bonus mäter sensorn även temperatur!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Att sätta upp en Hue lampa ihop med denna sensor var imponerade enkelt. Tog kanske tre minuter från att jag öppnat kartongen. Kunde inte låta bli att le för mig själv. Bra jobbat Philips. Betyget sjönk ett par stjärnor, sensorn triggar inte alltid, men oftast. Då får man använda strömbrytaren en gång så löser det sig
 • Perfekt
  2 år sedan
  Hög byggkvalité, smidig att installera. Du får fler funktioner via en annan app än Philips egna, dock bara till iOS. Först då blir den riktigt grym och användbar - du kan villkora saker på ett helt annat sätt.
  Har haft mina tre nu i över ett år och de drivs fortfarande på de batterierna de kom med. Fantastiskt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sammanfattning: Hallelujah. Gillar främst att man kan styra tidpunkt för när sensorn ska aktivera lamporna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gör allt man förväntar sig PLUS en sak som jag inte förväntade mig. Den mäter temperatur också, hittar ingen info någonstans om detta men jag får ändå upp grader från sensorn i Apple Home Kit. Kul easter-egg.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft en sensor i omkring 7 månader och den gör vad man förväntar sig. Än har jag inte behövt byta batteri. Jag har tappat den i golvet ett par gånger (stod och balanserade) utan att den gått sönder. Går att ställa in känslighet.