Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenWatch 3 Leather

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Smarta klockor ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft klockan ett par dagar och den är kanon. Kört en LG G Watch R innan, som jag varit nöjd med, men ville uppgradera. Framförallt valde jag ZenWatch 3 eftersom den är sjukt snygg. För mig är det också ett säljargument att den saknar somliga, enligt mig, onödiga sensorer vilket borde vara bra för batteriet.

  Så här långt så har batteriet varit lite sådär, men jag har hört att det ska bli bättre över de första veckorna så jag avvaktar med ett omdöme kring den. Det är svårare att hitta snygga custom-klockbakgrunder till den eftersom den har en så speciell färg på själva klockan. Men det får man ju helt enkelt jobba sig runt, och jag skulle inte vilja byta utseende på klockan. Negativt är att man inte kan byta armband eftersom kopplingen är proprietär, dock.

  All in all, några små problem finns, men så länge batteriet bättrar på sig lite så är jag mycket nöjd.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg klocka, bra funktioner
  men.... Den slutade ta laddning efter 4månader. Skicka in den till Asus men fick aldrig tillbaka den. Återförsäljaren var schysst och gav mig en, tack så hjärtligt Webhallen. Men nu 2 månader efter jag fått ny har den slutat ta laddning också, vill gärna inte skicka in den igen då den kanske inte kommer tillbaka..
  Bra klocka men med en sådan usel laddare och kass service drar ner betyget, synd på en potentiell bra produkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snyggaste klockan hittills när det gäller Android klockor. Visst saknar den puls mätare och gps inget jag är ute efter, så det stör inte mig. Batteriet är ok klarar en hel dag men det sägs att det tar lite tid att batteriet kalibreras efter ett antal laddningar. Då blir batteritiden bättre. Jo väntar bara till den nya Wear 2.0 i Feb. Högtalarna på denna låter sjukt högt kan spela musik från klockan prata osv det är det viktigaste för mig. Full pott av mig. Uppdatering batteriet blir bättre o bättre igår hade jag typ 42% kvar från ca 12:30 till 18:00. Idag har jag från 6:00-14:30 86% batteri kvar på klockan vilket är väldigt bra. Håller fast på full pott.