Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tolino Vision 4 HD

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tolino Läsplattor (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Jag vill egentligen sätta ett lägre betyg. Jag tycker inte om att hålla i den här, den ligger inte bra i handen (kanske delvis på grund av fodralet jag köpte till) och har inga fysiska knappar. Den har en bra skärm och en frontlight som går att göra relativt mörk, men inte så mörk jag vill för nattläsning. Dock är det de facto den jag använt till 95% av min e-läsning de senaste åren.

  Vid en resa bestämde jag mig för att använda den tills den gick sönder, utnyttja vattentåligheten fullt ut så länge det fungerade. Höll hela resan, genom regn och oförsiktigt nedklämd i väska bredvid metall.

  Nåja, vinterläsning (med handskar) i Kiruna? Inga problem. Underkylt regn, väta och kyla? Lugnt. Tappat på marken (ibland med skärmen först) fler gånger än jag vill erkänna? Inte ett märke. Det enda som är märkbart slitet är skyddsfodralet.

  Så även om den inte är perfekt för mig (missförstå mig inte, den är väldigt bra - skarp och tydlig skärm, det är bara för hög lägstanivå på ljuset samt inget bra "grepp") så tvingas dess Jeep-liknande (kackerlacks-liknande?) tålighet den mig att anse den vara en väldigt bra e-bok-läsare - för den där jungelvistelsen, bergsklättringen eller djuphavsdykningen du skulle på. Välj bara något annat till soffan.

  Update: Skärmen har fått en (liten) repa! Bara synbar i visst ljus, men dock! Långt efter att alla fyra hörnen på skyddsfodralet slagits sönder/bort och prylen fortsatts behandlas omilt. Markrelaterad tropi har varit en regelbunden deltagare i läsarens vardag, liksom delande av min jackficka med nyckelknippa och associerade stötar i väggar, dörrkarmar och andra farthinder. Nämnde inte ovan, men dock värt att nämna, att den har ett numera exceptionellt batteriliv, även för en ebok-läsare.