Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nespresso Expert&Milk C85/D85

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nespresso Espressomaskiner (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Funkar perfekt. Gott kaffe snabbt och enkelt. Bara ladda en kapsel på kvällen ställa dit en kopp och sen på morgonen när klockan ringer gå in på appen o fixa sig en espresso perfekt när man kliver upp vid fyra...
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Jag hade en Nespresso Citiz innan. Denna maskin gör, i mitt tycke, ett bättre kaffe. Jag uppskattar att man kan ändra temperaturen för kaffet då detta direkt påverkar resultatet. Jag har använt bluetoothfunktionaliteten i mindre skala. Den fungerar som den ska men ger i mitt tycke inget extra värde. Maskinen värms upp snabbt och man behöver inte vänta på att den blir varm. Lägg i en kapsel och tryck på bryggknappen så fixar maskinen kaffe när den är redo. Detta gör att jag aldrig använder den uppkopplade funktionen. Man kan sätta upp en schemalagd bryggning men då gör jag det hellre själv. Den stora fördelen som var en stor anledning till inköp är att maskinen tar mindre plats (rent visuellt) eftersom det är långsidan som man interagerar med. Den står inte ut från väggen på samma sätt som Citiz.

  Nackdelar:
  Eftersom den är helt automatisk i sin hantering av poddar kan de ibland fastna och maskinen krossar dem glatt för att sedan producera färgat vatten och en mosad podd. Detta händer inte ofta men är irriterande när det händer.

  Ett problem som vi hade en längre tid var att poddbehållaren satt fast när den behövde tömmas. Man var tvungen att trycka in den hörst upp för att skapa ett moment. Orsaken är i min gissning att behållaren "klistras" fast av kletiga kafferester på undersidan. Detta gick inte att lösa trots att vi tvättade rent ofta. Lösningen var till slut att stryka på lite matolja under poddbehållaren, då försvann problemet.

  I övrigt en mycket bra maskin som jag är mycket nöjd med.

  Pros:
  * Storleken
  * Kaffet
  * Lätt att hantera

  Cons:
  * Fastnande poddbehållare
  * Stundom mosade poddar
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt klockren. Det enda som saknas är att kunna "ladda" med kapslar (så skulle tidsbaserad bryggning vara ännu bättre). Kan alltid räkna med en perfekt kopp. Supernöjd! Appen är sådär, men använder den nästan aldrig (därav 4 och inte 5. Maskinen i sig är 5/5).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supernöjd! Väldigt gott kaffe och fantastiskt med Appen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket smidig samt en maskin som känns robust. Perfekt med inställningar över vattentemp och mängd som man enkelt gör med telefonen. Gott kaffe. Nöjd helt enkelt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar utmärkt! snygg design och gott kaffe!

  Appen som går att använda funkar också väldigt bra, lägger i en kapsel på kvällen så har jag nybryggt kaffe när väckarklockan ringer. perfekt.