Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco NV-776

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco Ryggsäckar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering efter ca 7 månader: ryggsäck har nu varit på otaliga resor runt om i Norge och världen, och fortfarande fungerar som ny. Kvaliteten är mycket bättre än jag trodde, eftersom jag har haft nära ganska kraftigt med denna väska utan att ha förstörts.

  Det enda som drar ner slitstyrka och att ryggsäcken inte ger särskilt "support" i saker som är i. Men å andra sidan finns en stor och mycket ljus väska, och mer stärkande och liknande skulle ha ökat i vikt.

  Om till exempel, vill du ha en väska för att fånga så mycket som möjligt på ett plan, då denna väska nästan perfekt. Perfekt storlek för flygplanssäte, mycket lätt, och förvånansvärt tålig.

  -------------------------------------------------- -------------------------------------------

  Jag letade efter en väska jag kunde ta med mig som den enda bagage reser. Det är allt jag har med packas i väskan, och jag checkar aldrig in i något när jag måste flyga.

  Detta är en bra säck på många sätt. Det passar mycket bra som carry-on i farten, och eftersom det är så lätt att man kan bära mer än de flesta andra väskor. Det är också mycket rymlig. Dessutom är priset mycket trevligt.

  Det är förvånansvärt tålig. Jag har nu använt den på många långa resor, och det enda problemet jag har haft är en del av en söm som gick upp efter den första resan. Detta gjorde jag igen och efter detta har jag inte haft ett enda problem på en del av de resor jag har haft. Men jag tror inte att detta är en väska du har i många år.

  Nackdelarna med påsen är att det finns lite stöd i påsen, så saker "kollapsar" och kan sluta som en klump i botten. Detta kan dock motverkas genom exempel. använda packpåsar.

  Bärkomfort är inte top notch heller, men med tanke på att detta är en påse jag använder för att ta ombord på planet så jag kan inte stoppa det så full att det blir mycket tung och detta blir därför ett problem. Bärkomfort kan säkert vara ett större problem om man bär mycket tungt.

  Jag hade en tid letat efter en stor påse som möjligt, men det är fortfarande inte vägs så mycket och som skulle kunna tas som handbagage på flygplan. Många långt dyrare påsar är förmodligen mycket mer hållbara, men de väger alltför gärna dubbelt så mycket, och många "premium" säckar som är tänkta att vara för handbagage på flygplan har konstig form. Vad exempelvis poängen med en rundad topp på påsen? Detta innebär att inget utrymme går till spillo.

  Denna väska är mycket rymliga, för att inte nämna den perfekt kvadrat och har således en form som faktiskt är vettigt som handbagage på flygplan. Den väger också bara 700-800 gram (vissa flygbolag tillåter endast carry-on under 7 kg, så här några hundra gram har något att säga).

  Det har ett stort viktigaste rum som öppnar upp på alla fyra kanter, vilket möjliggör förpackning mycket som en resväska. I främsta rummet har inga inre fickor, och ingen stickning eller liknande att "hålla på" innehåll, så packa väskor som nämnts kan vara en bra idé.

  Så det har en ficka på locket, som öppnar på tre sidor. Inuti finns det flera mindre fickor. I skydd av denna ficka har plats för åtminstone en 15 "MacBook. Detta är inte en idealisk lösning, eftersom det borde ha varit så att den stora Pocket PC borde ha varit i ryggen och inte i locket. Men det har åtminstone rymmer både PC, mobil, surfplatta och andra dokument (pass, biljetter, etc.).

  Längst finns en ficka med dragkedja på toppen. Här finns det inget utrymme för annat än plana saker.

  En sak du bör notera är att det är särskilt motståndskraftig mot vatten. Det ger tillräckligt ett visst skydd, men det bör inte vara mycket för att väskan blir våt (och därmed innehåll).

  Pris, storlek, låg vikt och är förvånansvärt tålig och tillåter mig att ge mig allt jag behöver när jag är på flyget innebär att detta är en bra produkt för min användning.