Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco NV-776

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco Ryggsäckar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Nice med stort fack. Praktiskt om man ska handla in. Ser ut som ett flak läsk faktiskt hade fått plats. Har inte testat resa med den än men lär iaf få plats med stuff för en weekend, utan problem. Med tanke på priset så får den en 9:a, kanske förtjänar mer för rätt målgrupp,
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Uppdatering efter två år: Kort sagt - utmärkt lätt väska som har mycket bra utrymme och är perfekt för att ta på planet. Har varit överraskande hållbart, med ett litet undantag. Dragas för att ha på sig komfort och lite stöd för saker du har i, så man bör "stapla" smart.

  Väskan har nu funnits på otaliga resor runt om i norge och världen, och ligger fortfarande i stor utsträckning. Kvaliteten är mycket bättre än jag trodde, för jag har transporterat denna väska ganska tungt utan att den förstörs helt. Det enda som har lämnat bakom är en av remmen som låter dig dra åt den på sidorna.

  Det enda som drar ner är bärkomforten och det faktum att väskan inte ger "stöd" till saker du har i den. Och med smart packning kan man i viss utsträckning motverka bristen på stöd / styvhet i väskan.

  Till exempel, om du vill ha en säck att få in så mycket som möjligt på ett plan, så är den här säcken nästan perfekt. Perfekt storlek att ha under sätet eller i hyllan ovanför, mycket lätt och överraskande hållbar.

  -------------------------------------------------- -------------------------------------------

  Jag letade efter en säck som jag kunde ta med mig som det enda bagaget på vägen. Det är, allt jag har är packat i väskan, och jag checkar aldrig in när jag flyger.

  Detta är en bra väska på många sätt. Den passar väldigt bra som bär på flygplan, och eftersom det är så lätt kan du bära mer än de flesta andra väskor. Det är också mycket rymligt. Dessutom är priset mycket trevligt.

  Det är överraskande hållbart. Jag har nu använt den för många långa resor, och det enda problemet jag har haft är en del av en söm som gick upp efter den första resan. Detta jag symade igen och efter detta har jag inte haft ett enda problem på några av de resor jag har haft. Ändå förväntar jag mig inte att det här är en säck du vill ha i många år.

  Nackdelen med väskan är att det finns lite stöd i väskan, så sakerna "kollapsar" och kan hamna som en klump i botten. Detta kan emellertid motverkas av t.ex. använd paketpåse.

  Bärkomfort är inte heller högst, men eftersom det här är en väska som jag använder för att ta ombord flygplanet, kan jag inte fylla det så fullt att det blir mycket tungt och det blir så ett problem. Bärkomfort kan säkert vara ett större problem om du bär mycket tung vikt.

  I ett tag hade jag letat efter en så stor väska som möjligt, men det väger fortfarande inte så mycket och kan tas som handbagage på flygplan. Många mycket dyrare påsar är förmodligen mycket mer hållbara, men de väger ofta dubbelt så mycket, och många "premium" påsar som är avsedda att vara för handbagage på flygplan har konstig form. Till exempel, vad är meningen med en rundad topp på väskan? Det betyder att något utrymme är bortkastat.

  Den här väskan är väldigt rymlig och inte minst den är helt kvadratisk och har därmed en form som faktiskt är meningsfullt som handbagage på flygplan. Det väger också bara 700-800 gram (vissa flygbolag tillåter endast handbagage på mindre än 7 kg, så här kan några hundra gram ha något att säga).

  Den har en stor huvudfack som kan öppnas upp på fyra kanter, vilket möjliggör förpackning precis som i en resväska. Huvudrummet har inga innerfickor, och inte något stickat eller liknande att "hålla på" innehållet, så så kan packningspåsar vara en bra idé.

  Sedan har den en ytterficka på locket som också kan öppnas på tre sidor. Inuti finns flera mindre fickor. I själva luckan i denna ficka finns plats för minst en 15-tums MacBook. Det här är inte en idealisk lösning eftersom det borde ha inneburit att den stora fickan på datorn borde ha varit i ryggen och inte i locket. utrymme för både PC, mobil, tablett och eventuella papper (pass, biljetter, etc.).

  I slutet finns en ficka med dragkedja på toppen. Här finns inget utrymme för något annat än platta saker.

  En sak att notera är att den inte är särskilt resistent mot vatten. Det ger en viss grad av skydd, men det ska inte vara så mycket att väskan blir våt (och därmed dess innehåll).

  Priset, storleken, den låga vikten och det faktum att det är överraskande hållbart och gör det möjligt för mig att ta allt jag behöver när jag gör ett flyg gör det till en bra produkt för min användning.