Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Pro VMS4130

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskamera (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fungerar som det ska och batteri håller bra som det ska.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Framförallt så var räckvidden urusel. Bildkvalitén var absolut inte bra. Programvaran var något av "självdestruktiv" då den gjorde sin egen produkt obrukbar då en uppdatering kom. Det gick inte längre att få live uppdatering från kameran. Uppdateringen gick inte att ladda ner för min nedladdningshastighet var för långsam!? Försökte om och om igen men med samma resultat. Upptäckte att detta var ett känns problem. Lånade en 4G anslutning och över en natt så lyckades jag uppdatera men vad händer nästa gång? Ska det verkligen fungera så med ett säkerhetssystem?!
  Jag återgår till FlirFX. Dyrare men bättre bild, högre upplösning, molntjänst och framförallt 24/7 service! NetGear skärp er!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har kört min ett par månader nu och är väldigt nöjd så ska nog skaffa fler kameror till. Har den på baksidan av huset så den fångar in all rörelse på tomten. Enda jag kan önska är att den skulle hantera kontraster bättre vid stark sol, har en förmåga att överexponera områden i bilden.

  Har inget problem med räckvidd har basstationen i källaren och kameran längst ute på tomten. Har en bra Asus router med antenner så det kanske bidrar.

  Enkel installation.

  Bra mörkerbild. Batteriet är på 44%efter 4månader utomhus på vintern, har inte behövt ladda än.

  Geofencing är bra så den börjar bevaka när mobilen är utanför tomten. Kompatibel med Apple tv så den kan fungera som "övervakningsrum".

  Den startar automatiskt inspelning om den hittar rörelse i bilden. Oftast korrekt då den fångar in någon lösdrivande katt, men ibland missar den och startar för att T.ex parasollet fladdrar i vinden, så det får man tänka på vid placering.

  Rekommenderas starkt om du tycker priset är ok.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utmärkt, fungerar helt perfekt!