Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Pro VMS4230

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskameror (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.39)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag inhandlade denna från webhallen för ca 1 vecka sen då den kostade 4.490:- vilket var ett ganska stort prisfall så då passade jag på. Det som lockade var i första hand 2 vägs kommunikation och siren. Jag har utöver det även konfigurerat geofencing, d.v.s att kamerorna skall vara avstängda när min och frugans telefoner är i närheten av huset. Jag har dock inte hunnit prova att detta funkar än.

  Här kommer lite plus och minus som jag har sett hittills men reserverar mig lite då jag inte haft den så länge än.

  + Enkel installation som gick på ett par minuter. Man synkar kamerorna mot bas stationen och sen är det klart. Även att sätta upp kamerorna är lätt då man skruvar dit en metallplatta som med magnet fäster kameran och man kan lätt vinkla den etc.
  + 7 dagar moln lagring ingår av ditt inspelade data och det bara funkar direkt,men du behöver skapa upp ett konto hos netgear. Man kan även koppla en disk med usb till basstationen och spara datat lokalt
  + Från appen på telefonen kan man göra allt, även starta igång sirenen samt att prata via 2vägs kommunikation med personer som rör sig vid kamerorna.

  - Ett STORT minus är att sirenen sitter i basstationen, och den är ju varken vattentät eller trådlös så tyvärr blir det svårt att skrämma bort eventuella objudna på utsidan, och detta var ett stort minus för mig. Ljudet är dock väldigt starkt och obehagligt.
  - Rätt ofta så uppfattas enheten som offline av appen på telefonen fast den inte är det, man får då logga av och på, biland ett flertal gånger innan appen uppfattar den som online.
  - (uppdaterat)Många har klagat på att Geofencingen inte fungerar för fler än 1 person på deras forum, även om man har fler telefoner kopplade. Det kopplas ihop genom att man skickar en inbjudan från appen till någon som sedan skapar upp ett eget arlo netgear konto och dettta syns sen på "primär" kontots status sida. Jag återkommer hur detta funkar när jag har testat.
  Jag har nu provat den och det funkar som det skall. När varken min eller frugans telefon är hemma så ändras läge. Jag har även lagt in aktiverat läga på natten trots att telefonerna är hemma så det funkar bra att schemalägga.

  Uppdatering 2.
  Geofencingen är fortfarande inte 100% efter ett par månaders användning tyvärr och filmar när man är hemma och geofencingen skall känna av detta. Dock så har div. programuppdateringar gjort att kamerornas status är korrekt uppdaterat och dom inte ses som offline när dom inte är det. Även problem med att kolla live etc på arlos website har åtgärdas och fungerar nu i dom "vanligaste" browsers.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  9 mån sedan
  Troligen det sämsta köp jag har gjort. Inte en enda gång när jag verkligen har behövt se vad som händer där hemma har jag kunnat göra det. Jag betalade närmare 10 000 för detta för att jag ville ha ett pålitligt system, men det har varit helt värdelöst. Problemen:
  1. Batterier dräneras fort. Under lång tid var det något mjukvarubugg som gjorde att batterier var slut efter bara några veckor. Nu funkar det i några månader om man inte använder dem.
  2. En kamera slutade bara att funka. Testade att byta batteri, installera om men inget funkar. Den var helt enkelt stendöd.
  3. Så buggigt att det sällan går att se något. Har man tur får man bild men stänger man appen och försöker igen så är det oftast omöjligt att få kontakt igen.
  4. Appen är instabil. Kan ofta inte etablera kontakt med systemet.

  Problemen beror inte på internet hemma. Det har jag samtidigt verifierat med annat system.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte den här för att få koll på vad som händer på främst baksidan av huset och avskräcka genom att det finns kameror. Tänker också utöka till landstället framöver.
  Varför jag köpte den här produkten var för att jag slapp hålla på och dra kablar genom hela huset för ett "riktigt" larmsystem.

  Installationen var en dröm. Det tog bokstavligen mycket längre tid att packa upp allt ur kartongerna än det tog att installera det. Man kopplade ihop basstationen, satte in batterierna och tryckte på två knappar så var man live. Jag tycker att Netgear borde få utveckla all IT framöver.

  Det finns många bra kommentarer om detta system från andra som går in i mer detalj än vad jag kommer att göra, men detta system är helt suveränt om man vill ha en enkel övervakning som är just fokuserad på enkelhet. Sätt igång systemet på nolltid, placera ut kamerorna var du än vill ha dem och du är uppe. Helt suveränt.

  Detta system kanske inte kan mäta sig med proffsystem som har koppling till larmfirmor och hej och hå. Men detta räcker nog för väldigt många att övervaka sin tomt och kunna visa upp att man gör det.

  Det jag stör mig på:
  Det är mer Arlo och deras affärsmodell man stör sig på, hela tiden blir du påmind om att de har ett svindyrt abonnemang som du inte behöver som du kan teckna, då sparas inspelningarna i 30 dagar plus en massa lull-lull jag inte bryr mig om. Detta kalaset kostar ca 1000 spänn. Eller så köper man en liten hårddisk för några hundralappar och kopplar in så spelar den in allt i evighet som jag har gjort.
  Men, det riktiga problemet börjar när du vill ha fler än 5 kameror. Då MÅSTE du ha deras skitabonnemang vare sig du vill eller inte, det räcker då inte heller med att pröjsa 1000 spänn per år, utan du måste också teckna ett abonnemang på 300 spänn per extra kamera! Inte nog att varje kamera kostar flera tusen, du ska ha ett abonnemang du inte vill ha. Värdelöst.
 • Dålig
  1 år sedan
  Reagerar sent. Dålig kvalitet på film. Kräver omstart titt som tätt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Snygga och bra kameror men priset är så högt! Älskar långa batteritiden.
 • Dålig
  1 år sedan
  Kamerorna och allt är helt ok, men hade problem med att det stod att laddaren inte var ok. Att få den utbytt var helt omöjligt får gå till ARN Så köp inte dessa produkterna!
 • Bra
  1 år sedan
  Bra kameror och hög siren.
  Problemet är att Geofence inte fungerar så bra och att APIt är ganska instabilt mot HASS.io. Så det är svårt att skapa en mekanism som hjälper till att komma ihåg att stänga av larmet. IFTTT funkionen saknar också möjlighet att notifiera när larmet aktiveras / diaktiveras. Är i övrigt nöjd med produkten. Fixar man dessa två problem, höjer jag den till en tia för den avancerade anvädaren.
 • Bra
  2 år sedan
  Haft detta system i över ett halvår nu. Är i överlag väldigt nöjd. Laddat båda 2 ggr sedan start. De höll i ca 4 månader i snitt.

  + Enkelt att installera. Både mjukt och hårt (SW och HW).
  + Inga kablar krävs.
  + Appen. Både enkel och bra.
  + Batteritid

  - Dålig upplösning vid in-zoomning
  - Appen har krånglat efter vissa uppdateringar och ny uppdatering har dröjt.
  - Svag mikrofon utåt.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har testat i ett par veckor nu, om än bara inomhus, och kommit fram till följande:

  +
  Supersimpelt att installera
  Mycket lättanvänd app
  7-dagars gratis lagring i molnet, yay
  Schysst vidvinkel
  Stöd för IFTTT
  Helt trådlöst (med batteri som nackdel)

  -
  Dålig upplösning/bildkvalité
  Dålig ljudkvalité ut i kamerorna
  Mycket latency i överföringen
  Endast eventbaserad inspelning
  Endast 10 sek inspelning vid motion detection
  Inget stöd för aktivitetszoner
  Webbgränssnittet använder flash
  Endast batteri som alternativ utomhus (med trådlöst som fördel)

  Framförallt stör jag mig på den dåliga upplösningen/bildkvalitén, personen som filmas måste nästan gå ända fram till kameran för att kunna säkert identifieras och då håller det knappast juridiskt i en domstol. Förmodligen är det bättre med Arlo Pro 2 med sin högre upplösning, men då pratar vi en annan prisklass där jag (enligt min mening) kan få bättre lösningar för samma eller lägre pris.

  Jag tänker returnera produkten och istället köra ”riktig” videoövervakning med Synology Surveillance Station som finns bundlat i min NAS, och köpa till ett gäng Hikvision-kameror på 4 MP. Inte lika lätt att komma igång som med Arlo, men jag får fler kameror med avsevärt bättre kvalitet för samma pris. Samt mer funktionalitet och flexibilitet.

  Hade bildkvalitén varit bättre hade jag övervägt att behålla Arlo pga enkelheten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  ela familjen är glad över detta övervakningssystem. Man kan lämna hemmet eller gå och sova och känna sig trygg. Det är lätt att använda via appen till mobilen och ett stort plus är att den även är stilren och snygg vilket är viktigt för mig. Rekommenderar detta system till alla
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra !
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jätte nöjd! Enkel att instagram och använda. Bra bild och enkel att spara
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt smidig installation och att komma igång med kamerorna. Nu har vi stekoll på vem som rör sig utanför vår ytterdörr samt om dottern gör något bus i sitt rum på övervåningen :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gör allt som jag vill att en övervakningskamera ska göra.

  • Notiser till mobilen vid rörelse, eller ljud om jag har det inställt.

  • Sparar inspelade videos i sju dagar till molnet. Gratis!
  Kan dessutom koppla en extern hårddisk till basstationen.

  • Kamerorna är lätta att flytta då de är sladdfria. Inte som andra kameror som man monterar upp som sedan sitter. Kan använda dem både inomhus och utomhus. Så länge de har kontakt med basstationen.

  Det finns kameror med bättre kvalitet på inspelningarna men för mig räcker detta gott och väl. För mig var det viktigaste de de ovan nämnda sakerna.

  Fyndade på Black Friday för 3490:-
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar som det är tänkt, världsklass!
  Köpte på Webbhallen för 3490kr
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidigt med laddningsbara batterier och inga sladdar men det har sitt pris då de batteridrivna Arlo-kamerorna saknar möjlighet att begränsa vilka delar av bilden som skall reagera på rörelse. Dvs, man får larm på allt inom kamerans breda synfält och inte bara dörren + trappan t.ex.
  Däremot ska nya Arlo Pro 2 ha denna möjlighet men bara om man ansluter nätsladd till respektive kamera varvid de förstås inte blir lika smidiga längre och då även kan jämföras med andra billigare nätanslutna kameror.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte för kampanjpris 4500kr. Blir då 2250kr per kamera som är ungefär samma som konkurrenterna. För tillfället var det denna produkt som hade samtliga tre för mig viktigaste funktionerna. Larmsiren, tvåvägskommunikation och geofencing.
  Jag är nöjd som helhet. Jag har mina två kameror ute på fram och baksida. Bra bild dag som natt. Att ljudet även spelas in gör känslan mycket bättre när man kollar av inspelade klippen eller livekamera. Kommer sannolikt utöka med fler kameror framöver.
  Riktigt bra med 1 vecka gratis molntjänst och möjligheten att spara lokalt på egen hårddisk kopplad till centralmodulen (har inte testat). Hade varit omöjligt att behöva fånga varje rörelse live. Bra batteri också. Har haft dem ett tag och testat en hel del utan att batterinivåstatusen visar någon sänkning. Laddare medföljer.
  Några minus finns såklart men mest mjukvaromässiga.

  Sammanfattar plus o minus:
  +Larmsiren (aktiveras med app eller automatiskt)
  +Tvåvägskommunikation
  +Geofencing (känner av när din telefon finns nära och stänger av kamerorna, det går att vara flera kopplade användare och kombinera med tidsschema för tvingad på/av)
  +ljud och högtalare på varje kameraenhet
  +bra bild
  +bra mörkerseende
  +gratis molnlagring 1v
  +möjlighet att lagra lokalt
  +uppladdningsbara kameror

  -ibland fördröjning på att kameran noterat rörelse, går man förbi är man halvvägs förbi. Inte alltid dock.
  -går inte ställa in på kamerabilden vilka områden som ska notera rörelsen
  -fördröjning i ljud och bild. Kan vara pga mina kameror sitter en bit från centralmodulen med golv och yttervägg emellan.
  -geofencing buggar lite. Fruns telefon visar "ej i zoon" fast den är det ibland. Jag får spara om inställningarna.
  -lätta att plocka ner av obehörig. Stöldrisk.

  Rekommenderas
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  4 mån sedan
  Användbar produkt. Programvaran är instabil. Det är nästan omöjligt att se vad som händer på inspelningarna på grund av dålig bildkvalitet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt att ansluta, lätt att använda, enkel app, bra bilder både inomhus och utomhus, dag och natt. Plus med ljud går båda vägarna. Rekommenderas starkt som övervakning för hus, lägenheter, barn eller husdjur. Den bevakade hunden som förstörde husets armaturer och sidan har inte varit ett problem. Du kommer inte bli besviken av Netgear Arlo Pro. Här kommer vi att köpa fler kameror och utrustning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En produkt som jag starkt rekommenderar. Vattentätt och kan användas utomhus, bra ljud, tydlig bild och lätt att hantera. 10/10
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Netgear Arlo Pro är den produkt vi inte visste vi behövde, vi använder den idag för att övervaka utloppsdörren och som babyövervakning. Båda programmen är mycket användbara för oss.
  Till att börja med var det lite knepigt att sätta synkamera med basen, och var tvungen att spendera lite tid på forumet för att få det, men det är tillräckligt med hårdvaruproblem, med vår bas och ingenting om användarvänlighet fungerar det fortfarande Som om det är möjligt att bassen kan vara lite knepig att synkronisera med kamerorna, men nu när allt är klart fungerar det smärtfritt. Det är en mycket bra bild, både när den är mörk och när den är ljus. Bra ljud också.
  Appen är också användarvänlig.

  Kan definitivt rekommendera produkten, både inifrån och ut.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk produkt. Kamerorna är trådlösa och ger en tydlig bild, de är vattentäta och kan därför användas utomhus. De har också nattljus, så de arbetar på natten. Något som är absolut nödvändigt för övervakningsändamål. Det finns möjlighet till dubbelriktad kommunikation. Batterierna är laddningsbara och lätta att ladda. Plus de är trådlösa och kan placeras var som helst, och de är lätta att använda! Med nedladdad app på din telefon strömmar HD-video direkt till din telefon / surfplatta. Geni för övervakning av hem och hem. Dessutom kan den användas för att ta hand om husdjur och barn. Rekommenderas. Ser fram emot att använda den vidare.

  Lisag82
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt lösning! Det var mycket lätt att installera och var klar att använda på nolltid. Vi har en kamera på ytterdörren och en insida som gör oss ha en överblick över hunden när vi är borta på jobbet, etc.
  Vi får ett meddelande på telefonen när en av kamerorna registrerar rörelse och kan sedan visa video som visar vad som händer. För att vi inte ska bli störd av alltför många anmälningar från kameran inne vad vi aktiverade detta är endast för perioder varje dag där vi inte är hemma. Också mycket bra att man kan kommunicera verbalt med kamerorna. Detta har varit en stor hjälp när vi hade att skriva ut en kort resa och inte blivit givna budskap till barnen. När de sedan komma hem till tomma hus kan vi ge budskapet om där vi med hjälp av kameror. Ljudet är oklanderliga och appen kommer att få höra en väl vad som sägs i den andra änden. Batteritiden är stor.
  Appen är enkel att använda och det var lätt att få ställa upp systemet och anpassade inställningar så vi vill ha det. Vissa trial and error i början, men det tog inte lång tid innan vi hade det precis som vi vill ha.
  Detta är verkligen rekommenderas till alla som är ute efter övervakning.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta var en dyr och lite användbar produkt, vi köpte en typ som gick på batteriet, som kan förändras, batterier var av en ganska dyr typ så vi slutade att sluta använda kameran. Användargränssnittet var också mycket liten användarvänlig. Fältprospektering mycket att komma dit du vill och vi kunde bara se bilder från samma månad. Dvs 2 februari så att du kan bara se bilder från den 1: a och 2 februari och ingen antagning från januari. Det kan mycket väl vara så att de har ändrat användargränssnittet eftersom vi använde detta, men jag är säker på att det finns bättre alternativ.

  Det bör åtminstone vara möjligt att få in ett uppladdningsbart batteri.