Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Napoleon Rogue 425

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Napoleon Grillar (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Konverterad kolgrillsfanatiker som ägt en landmann grillchef gasolare som försvann på 2 år förutom kolgrillarna
  Grillat med diverse gasolgrillar i Usa och förutom landmannen weber spirit och Genesis här hemma och var då egentligen ute efter en genesis då spiriten är oduglig.
  Då uppstod problemet att en designer på weber drabbades av en släng av extremt dålig smak och hann designa nya genesis 2 innan någon brottade ner honom och förde ut honom utanför grindarna.
  Lyckades inte få tag på förträffliga och snygga genesis 1 så jag började läsa recensioner utanför Sverige i och med att vi här bara vill ha det grannen har och sällan använder hjärnan.
  Napoleon rouge och genesis vinner ungefär varannat test i USA så jag tänkte att jag testar.
  Det är jag oerhört glad över då jag nu har en grill som är minst lika bra som den genesis jag blev kär i midsommar 2016.
  Värme så det räcker och blir över och fantastiska garantier som byggkvaliten känns som om man inte behöver. Till råga på allt så är den lättmonterad och jäkligt snygg.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Bra kvalite men ojämn värmespridning vilket kräver mer trixande under grilningen. Förväntade mig mer jämn värmespridning av Napoleon.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Känns riktigt gedigen och var lätt att montera men hur tänkte dom när dom valde vreden? Resten av grillen är helt gjord i metall medans vrederna är gjorda i plast och dessutom glappar ordentligt. Drar ner helhetsupplevelsen på grillen rejält även om den annars verkar som en bra grill.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra, lätt att montera