Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Genesis II E-410 GBS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grillar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Fantastisk grill, är så glad att jag valde en den större modellen (jämfört med 310) så att man får plats med mer mat på den. Kommer upp i 250-260 grader på ca 10 minuter och ger perfekta grillränder. Riktigt kul med gallerformationen som gör att man kan montera wokpannor, grytor och annat genom att ta ur en bit av gallret. Är vidare väldigt imponerad över hur jämn värmen på hela gallret ända ut i kanterna, riktigt stor skillnad från vår gamla där den blev för varm längst bak och iskall där fram, bra gjort Weber!

  Vi hade tidigare en Nordic Season som rostade sönder på två år, så det faktum att det är 10 års garanti på alla delar är riktigt bra.

  Paketet väger extremt mycket, vi fick ta ur en hel del grejer innan vi ens kunde lyfta ner paketet från bagageluckan.
  Monteringen gick snabbt och väldigt smidigt, tog kanske en timme för två personer.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Grillen ger ett gediget intryck. Lätt att montera, väldigt genomtänkta lösningar och mycket god passning. Ca en timmes monteringstid för två pers (jobbigaste var att få bort en säkerhetlapp på vänstra sidobordet... väldigt onödigt starkt häftämne på den).

  Grillen tar en gasolflaska storlek PC10 på sidan, perfekt. Regulatorset & slang förmonterat, bra!

  Mycket bra tändsystem, tänder omedelbart. Extremt enkel att rengöra via ett enkelt och genomtänkt system, går på fem minuter.

  Under grillningen så blir jag väldigt glad att det är så enkelt att reglera värmen i de fyra brännarna, extremt lätt att få perfekt grillresultat. Effekten på brännarna är fullt tillräcklig som jag ser det, i alla fall för vad jag grillat hittills. Grillen kommer upp mycket snabbt i hög temperatur. Grillresultaten är lysande, trodde inte det skulle bli lika gott som med kolgrill men oj vad fel jag hade! Bara så sjukt mycket enklare och snabbare.

  Litet synd att det inte finns sidobrännare som standard i denna modell men ingen dealbreaker - det finns enkla lösningar tex en liten induktionsplatta man kan köpa på tex Jula fär en femhundring som passar fint på ena sidobordet om man har lust att fixa sås vid sidan om. Finns även enkla billiga gasolkök som passar fint på samma sätt.

  Det följde med en iGrill3 i erbjudandet, denna har inte anlänt ännu men det är såklart en lysande idé med temperaturmätning. Har använt en annan elektronisk tempmätare så länge och det funkar mycket bra via genomtänkta ursparningar för dylika kablar på sidorna av grillens lock.

  Skydd för grillen får man köpa separat, Webers väderskydd har fin passform och god kvalitet. Litet dyrt kan man tycka (ca 1500 kr) men klart värt det och nödvändigt tillbehör.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Väldigt gedigen grill. Kommer i ett 103kg tungt paket med väldigt många delar inuti. Lätt att bli skrämd vid första anblick men det var ganska enkelt och gick fort att montera tack vare riktigt bra manual i bilt appen.

  Grillen då? Detta är den största varianten i genesis serien med hela 4 brännare. Här får du plats med mat till hela släkten. En dröm att använda om man är ute efter gasgrill. Snabb och det blir riktgit varmt. Egentligen enda negativa jag kommit på är att det trots allt är en gasgrill. Du får inte den där riktiga kolgrillssmaken.

  + Kvalité
  + Värme
  + Snabb
  + lätt att rengöra
  + Galler
  + lätt att montera
  + lätt att flytta

  - Stor som en finlandsfärja
  - Inte riktigt lika gott med gas
 • Perfekt
  2 år sedan
  Underbar grill, tar ett tag att montera och paketet väger bly.