Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Define Mini C (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (91)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft det här chassit i 2 veckor nu, och jag är helnöjd. det är snyggt, det är inte onödigt stort och det var väldigt enkelt att bygga i.

  Fördelar:
  + Stilrent
  + Enkelt att bygga i
  + relativt litet
  + många dammfilter

  Nackdelar
  - Fläktarna som kommer med chassit låter lite, har dock inte stört mig så mycket och de är inte de mest högljuda delarna i min dator.

  Det här är ett fantastiskt chassi för sitt pris.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Håller med Malmen01 i allt, utöver att jag inte kan uttrycka mig om fläktarna då jag bytte ut dem (otestade) mot Noctua. Hyfsat ljudisolerande, bra dammfilter, inte för stort. Gick bra att få till ett front-to-back-flöde med dubbla 140mm i fronten och en 120mm AIO på baksidan.

  Enda minuset är att, då jag inte använder några fläktar i toppen, det finns ett "dött" utrymme överst där det kan samlas varm luft. I praktiken inte ett problem, då bakre fläkten drar till sig och blåser ut varm luft innan den når ned till processorn, men att jag inte kan justera bakre fläkten högre upp än det går innebär att chassit inte får full poäng.

  Att bygga i chassit var tokenkelt - till och med kabeldragning var lätt att få till rent och snyggt. Resultatet är enkelt, stilrent och högfunktionellt. Kanon!

  MicroATX är en fantastisk formfaktor - nog mycket utrymme för fyra DIMMs, en GPU, två M.2-slots och ett par extra PCIe-slots OM man skulle vilja skaffa, säg, ett separat ljudkort.

  Nästan full poäng till chassit för vad det är, men det skall erkännas att jag nu har köpt ett Silverstone Sugo SG10 som jag tänker flytta över delarna till. Sugon är ännu mindre och passar därigenom i den hylla jag vill ha datorn i. SG10:an kostar dock (just nu) ungefär dubbelt så mycket, och verkar inte lika smidigt byggledes, så ta inte det faktum att jag överger det här som ett dåligt betyg.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Enkel och har det mesta förutom den där "robusta" känslan men då hade det kostat det dubbla.
  Är supernöjd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag måste erkänna att medföljande fläktar aldrig fick snurra. Istället blev det corsairs ML140 i frontx2 samt ML120x3 bak/tak. Tillsammans med AIO CPU-kylare på 240 mm i taket fick jag till ett riktigt grymt luftflöde. Mycket tyst och svalt burken. Lätt att bygga i och god byggkvalite. Snyggt och stilrent, gaming utan ledlampor emblem och osmakliga färgkombinationer. Enda lilla minuset som inte ger stjärnavdrag är att strömbrytarknappen är idealisk för 1-3åringar om man ställer burken i golvhöjd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För priset finns nog inget bättre.
  Väldigt genomtänkt chassi som är lätt att bygga i och dra kablar i.
  De medföljande fläktarna är enbart 3 pin och av lite billigare modell men du får med två gratis vilket är bättre än inga. Rekommenderas!