Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Polar M200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Polar Pulsklockor & sportklockor (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte denna klocka för att kunna bära samma klocka under ett helt lopp i triathlon medeldistans. Tidigare använde jag en Fitbit Surge som inte var möjlig att simma med.

  Jag är förvånad över alla funktioner och konfigurationsmöjligheter som jag fick för ca 1200 kronor.

  Det jag är mest nöjd med är:
  1. Möjlighet att konfigurera vilka variabler som ska visas på skärmen vid olika typer av aktiviteter. Det finns vad jag vet ingen klocka till det här priset som har så många möjligheter till konfiguration av skärminnehåll och "triggers".

  2. Snabb på att hitta gps-satellliter.

  3. Bra nogrannhet på gps-trackingen.

  4. Simtålig och möjlighet att använda gps-tracker vid simning i öppet vatten.

  5. Tydlig skärm.

  6. Bra applikation för smartphone och väldigt snabb synkronisering i jämförelse med min gamla Fitbit.

  6. Bra intergrerad pulsmätare som innebär färre saker att hålla reda på.

  På minussidan finns att pulsmätaren inte är aktiv om jag inte utför en aktivitet. Å andra sidan så bryr jag mig inte så mycket om min vardagspuls. Är mer intresserad av att hålla koll på pulsen under träningspassen än att använda den som ett fitness-armband. Det sparar på batteriet. Gällande batteritiden så är den helt okej även om några ac de dyrare klockorna på marknaden säkert håller lite längre. Hållbarheten får visa sig på sikt. Om armbandet pajar så köper jag ett nytt - det kan kännas ganska fräscht att byta ut ett armband som man svettas i några timmar om dagen.

  Är du ute efter en prisvänlig gps-klocka som är gjord för resultatinriktad träning så kan jag varmt rekommendera denna.
 • Alla omdömen

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 8mån: Nu har klockan börjat klicka ur igen. Dock inte såpass mycket som efter 6mån då den ibland ramlade ur helt (höll på att förlora den i havet). Att behöva fixa nytt armband så ofta är inte rimligt. Är ju dessutom lätt att göra rent. Synd, gillar klockan i övrigt. Skall tilläggas att kollegan med samma klocka men smalare handleder inte har samma problem.

  Uppdatering 6mån: Nu är klockan oanvändbar pga uttänjt armband. Har fått ett utbytes skickat till mig men är övertygad om att det kommer hända igen. Den smarta funktionen att kunna ta ur klockan var kanske inte så smart...

  I övrigt en grym klocka men -2 stjärnor.

  -----
  Köpte klocka i första hand för att ha koll på vardagsmotionen och det gör den mycket bra. Olika nivåer för detta finns beroende på din levnadsstil.

  Både GPS och puls visas med hög noggrannhet. Kört med polars H7 bälte parallellt med klockans mätning och de var identiska över ett 60 min spinningpass. Klockan satt dock på bättre än bältet som tappade kontakten vid ett tillfälle. Man slipper krånglet med bälte och man har alltid pulsmätningen tillgänglig. Så det är inget att vara tveksam till!

  Klockan tas ur armbandet för att laddas via usb, smidigt. Dock brukar jag dra åt armbandet lite extra vid träning och då klicka själva klockdelen lite ur position ibland men det lossnar aldrig. Ett mindre problem.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft det i nästan fyra månader och måste säga att du får mycket för pengarna. Den har många egenskaper i form av pris och verkar vara av god kvalitet. Batteriet har bra kapacitet, men det går naturligtvis att gå ner i vikt om du använder hjärthögtalare och GPS (eftersom du självklart måste hålla klockan mot himlen några sekunder innan det tar emot en signal). Designen är också snäll, men det finns några saker som drar ner.

  Den har bara två knappar som gör den mer avancerade inställningen du behöver ansluta till datorn för att justera. Och du måste ställa in tiden för schemalagda sessioner, vilket kommer att få din session att försvinna om du försenar det till nästa dag. Och jag har INTE funnit ett sätt att spara favorit sessioner, till exempel. 4x4-serien, då måste den anslutas till datorn varje gång och det är lite besvärligt. Kundtjänst svarade inte på mig när jag frågade om detta. Jag tycker också att klockan är lite stor (för aktivitetsmätning i vardagen).
  Så upp och ner är följande:
  + Pris, funktioner, bra inbyggd hjärtfrekvensmätare, design och kvalitet
  - Kundtjänst och dålig mobilapp (som tillåter mig att ansluta till PC ofta)

  Slutsatsen är att det här är mer en aktivitetsmätare än sportsklockan för seriösa idrottare, men på grund av pris jag är mycket nöjd