Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Switchar (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  UBNT has done it again! Karate-bra prylar, allt funkar fint och det är enkelt och överskådligt att konfigurera allt. Samma mjukvara/controller som för UBNT´s accesspunkter och "USG"-routern.

  MEN, fy tusan vad varm den blir om du drar ca 10W 48VDC PoE eller mer! Knappt man kan ta i den. :/

  Här gäller de också att du är påläst rörande PoE. Denna följer IEEE 802.11af INTE 11at.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Jag skaffade denna för att få en enhetlig nätverksmiljö hemma. Tanken var att driva två st. Unifi AP AC Pro via POE. Storleken på switchen är bra. Lite klumpig strömadapter om man vill få plats med allt i ett kopplingsskåp där det redan är lite trångt.

  Lätt att sätta upp MEN precis som alla andra skriver så blir den ohyggligt varm. Tillräckligt för att jag inte ville stänga in den i mitt skåp. Den hade säkert klarat av det, men det känns inte bra helt enkelt.

  Jag köpte denna för att ersätta en NetGear GS108 som i mitt tycke har fungerat helt klanderfritt. Man kopplar in den och den bara funkar.

  Istället köpte jag en Unifi Switch Lite 8 POE direkt från UI.com då den känns som en ersättare till Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W. Med Switch Lite fick jag precis var jag var ute efter, så skaffa en sådan i så fall och håll dig borta från Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Levererar den PoE jag har behov för och ser med enkelhet vad varje enhet drar.
  Dock inte den billigaste produkten, har kört med andra PoE Switchar tidigare som haft alla 8 portar som PoE till lägre pris.
  Men Ubiquiti uppdaterar sina produkter hela tiden, missar aldrig en säkerhetsuppdatering, vilket annars var med andra produkter som inte styrs centralt eller där de snabbt blir EOL.

  Har följander produkter inkoplade i dessa Switchar:
  Ubiquiti Networks UniFi AP AC LR
  Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh
  Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO
  Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key
  Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD

  Fungerar utmärkt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Prisvärd och stabil
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Suverän switch till resten av Unifi serien.
  Blir varm - ge den tillgång till sval luft.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Grym switch som fungerar perfekt i ett Unifi-system. Saknar L3 men det är kanske för mycket begärt. Går varm men kan stå i ett skåp utan ventilation i modern svensk högsommar (28-30 grader varmt i lägenheten...) utan problem. Köp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Införskaffades som matning till accesspunkterna efter jag gått över helt till UniFi och Edgeroutern returnerades. Var rädd för att den skulle bli väldigt varm då jag läst att Ubiquitis switchar kan bli det men jag tycker att Security Gatewayen alstrar mer värme än denna som håller sig hyfsat sval. Då driver den ändå 2st AC PRO och en Cloudkey.

  Trodde det skulle räcka med 4st POE-portar men är rädd jag får komplettera med en till snart om jag fortsätter bygga ut nätverket.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sista biten i unifi-pusslet hos mig. Kör poe till mina ac ap lite.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt nöjd. Perfekt för max 3 APs och en Cloud Key Gen1, pga 4x PoE.

  Enda nackdelen är att uppgraderingen av firmware hänger sig OFTA jämfört med USG, Cloudkey och APs. Men det är bara köra SSH och uppdatera den vägen. Den blir även ganska varm.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar perfekt i Unifi-familjen!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Orkade inte läsa hela specen när jag köpte den och tog då för givet att den stödjer deras egna UniFi APs men det gör den alltså inte. Dvs ingen passiv 24V POE utan bara standard POE. Så Pro är den enda av UAPs som går att driva med denna.

  Lite irriterande men man kan ju vända på det också och säga att det är de 24v passiva UAPs som är skit, som inte följer standard...

  Annars nöjd med switchen. Använder den i hemmet.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt! Har 16 & 8-150W sedan tidigare. Denna har samma funktioner och möjligheter som de större modellerna men till ett lägre pris. För de pengarna så är det ett fynd.