Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG V20 Dual H990

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Min andra V20. Sista riktiga flaggskeppet med utbytbart batteri. Välutrustad med dubbel-SIM + SD (inte antingen eller), stor QHD-skärm, IR och diverse smågimmicks som second screen och Hifi DAC. Telefonen har en relativt gedigen följarskara och erbjuder Android 10 för den som önskar.

  Dessvärre har båda mina telefoner haft problem med överhettning och katastrofal batteritid. Detta skall vara vanligt på V20, finns en mängd forumtrådar om fenomenet. Ungefär en procent per 2-3 minuter dräneras vid normal användning (Chrome eller YouTube). Nallen tenderar också bli slö och irresponsiv med tiden, vilket förmodligen är en konsekvens av ovanstående.

  Utöver att V20 också dras med ett lite ogenomtänkt interface (genvägar flyttar hela appen, namnsortering måste göras manuellt via inställningsmenyn.. hallå?), och att VoLTE inte tycks fungera alls på modellen, är helheten ändå en kanonlur med "det lilla extra" moderna flaggskepp saknar. Byt batteri själv, hoppa några onödiga generationer och gör något kul för pengarna! :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett år med min V20 dual sim och kan va säga,helt grymt smartphone, jag som betalade dubbelt så mycket att det som kostar nu, ska inte byta mot nån nytt ,allt är dubbelt I den! fantastiskt dual kamera med vidvinkelobjektiv på 125 grader! 2 förstarkare, en i huvudchip och en HIFI quad DAC separat som klarar hörlurar upp till 600ohm (möte höras för att förstå hur bra den låter) , 2 sim, 2 skärmar, 2 minne 64 intern och microSD, IR fjärrkontroll till alla apparater hemma, appen som är inbyggt är kanon!.. och möjlighet att byta batteri på en super enkelt sätt, otroligt tålig, skämmen repas inte, snabbt som attan, en par hörlurar från B&O medföljer
  På dem minus sidan, batteritiden, är inte imponerande om man kör igång många appar och lyssnar på musik med 4DAC aktiverad, men det är som en turbo i en bil, den drar soppa! Kan bara rekommenderar att köpa detta monster om du vill ha en grymt mobil på de pengar som kostar just nu!