Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 ZA0F 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (100)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Avråder starkt från köp! Projektorn fungerar bra och designen med inbyggt stöd är klockrent, men uppväger på inget sätt nackdelarna. Plattan är seg och har ofta problem med respons (fabriksåterställning hjälper bara på marginalen). Många omstarter krävs för daglig användning. Nätverksdelen är rent ut sagt usel, wifi kommer och går även om sin sitter nära router, och växling till 3G/LTE tar lång tid där mobiltäckningen oftast går ner på noll för att först efter en stund koppla upp sig. Generellt väldigt svag mottagning, jmf med Samsung mobil placerad på exakt samma plats har plattan alltid färre pinnar eller tappar helt täckning. Taskig antennlösning? Vidare finns det flera populära appar som inte riktigt vill sig eller kraschar. "Inte optimerad för din enhet" är ganska vanligt.
  Nice try Lenovo, men ångrar att jag inte gick på de vanligare läsplattemodellerna då den här är näst intill värdelös trots genomtänkt design och kul funktioner.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Älska Lenovo-produkter, men det här beror på alla och det beror på projektorn. Specs är bra låter bra och det är inte för stort heller