Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cleanmate S900

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cleanmate Robotdammsugare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Kanonprodukt... Om du inte har varken trösklar eller mattor i hemmet.

  Rengör golven över förväntan så där får den snudd på full pott med tanke på pris.
  Ej testat alla funktioner ännu och inte moppfunktionen, så det blir intressant att se hur den klarar den uppgiften.

  Men som sagt... Fått byta samtliga trösklar (i mitt tycke normala vanliga trösklar) i lägenheten mot 5-6mm. tunna.
  Fastnar ibland även på dessa men tar sig loss själv efter lite kämpande.

  Mattor klarar den inte lite tjockare fransmattor så mina 3 sådana har fått bytas ut mot tunnare varianter.

  Sammanfattningsvis ändå nöjd med produkten, då jag som sagt inte hade speciellt höga förväntningar med tanke på pris. Trösklarna kan jag ha förståelse för men hade den tagit mattor bättre så hade betyget blivit högre. Behållaren hade också kunnat få vara lite större men där tror jag inte det skiljer speciellt mycket mot dyrare varianter. Den är lätt att rengöra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Fungerar som förväntat men om solen skiner in genom tex ett fönster ner på golvet så tolkar den ibland det ljusa fältet som ett hinder och vänder.

  Det händer att den fastnar på mattkanter och stänger av sig eller så står den bara och slirar.

  Den har en förmåga att köra in och krocka med sin laddstation då och då under ett städpass. Det borde finnas en funktion som hindrar dammsugaren från att göra detta.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Nu har jag äntligen beställt dammsugarrobotarnas urfader; iRobot.

  Jag har haft 2st. av denna S900 varav den ena gick på garantin för liknande fel som nu.
  Det är inte kul att behöva byta dammsugare var 15e månad, så nu ger jag upp.
  Bara att gratulera er andra här som höjt den till skyarna men detta märket har förbrukat sitt förtroende hos mig iaf.
  Visst, de två jag haft har gjort ett bra jobb under sin högst begränsade livslängd MEN displayen har gett upp till den grad att det inte längre går att utläsa felkoden, och detta har hänt på båda 2.
  Nu backar den ut, snurrar runt, varvar upp för att sen bara dö, precis som på min första.

  En annan brist som denna dras med är att den är känslig mot direkt solljus vilket fört med sig att jag måste komma ihåg att dra ner persiennerna den dagen den ska dammsuga annars lämnas denna soldränkta ytan ostädad för det ses som ett hinder....

  Och - som andra påpekat - den är inte bra på att rengöra hörn.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är min första r.dammsugare, blev rekommenderad av en vän som har 3 st o tycker denna modell är bäst. Inte haft den så länge än så inte hunnit testa alla funktioner som kantrengöring m.m. Skulle dock inte låta den gå när jag inte är hemma då den fastnar på vissa mattor o trösklar även att den nyss kört där o det fungerat, tråkigt att komma hem då o det inte är städat. Jättebra ändå om man t ex behöver fixa maten o kan få dammsugat samtidigt. Tycker defintivt den gör sitt jobb men behöver lite tid på sig för att pricka alla ytor om man har möbler som står ivägen. Behållaren med filter är lätt att rengöra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Efter att ha haft denna maskin i 1.5 år så måste jag konstatera att den inte håller måttet.
  Hållbarheten är under acceptabel nivå. Den håller bokstavligen på att falla sönder i bitar. Hjul som lossnar, paneler som inte sitter fast. Rengöringseffekten är fortfarande ok. men jag vet inte i vilket skick jag hittar den efter en körning.Inte robust nog för dagligt bruk i flera år.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpte två till mina vuxna barn med familj julklapp. En bor i enplansvilla och en har källare. Fick varorna snabbt och det blev en populär julklapp. Uppskattat med timer och trappsensorer. Speciellt när man har småbarn som vill ha leksaker över hela golvet. Kan man plocka upp kvällen innan och dammsuga och moppa och få det nystädat tills man kommer från jobbet. En liten nackdel dock är att den fastnar ibland uppe på en av mattorna och inte kommer ner. Då stannar den bara.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jättenöjd. Har barn o katt i huset. Skulle vara lite längre batteritid
 • Bra
  1 år sedan
  Har inte så ingen erfarenhet av, andra robotdammsugare. Men den städar bra. Det jag dock skulle vilja är att den städar hörn. Då den är rund blir hörnen inte bra. Tyvärr har höger motor fram lagt av, men den är inskickad på garantilagning. Och då märker man hur mycket nytta den gör.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans och väl inpackat!
  Fungerar hur bra som helst, tar sig över trösklar och gör ordentligt rent. Skönt st ställa in tid så den kan gå när jag inte är hemma. Skönt att slippa dra fram stora dammsugaren varje dag. Kan stå framme var som helst med dens snygga utseende så passar den in liksom!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har länge varit intresserad av att köpa en robotdammsugare då vi både har hund och katt hemma som fäller mycket. Vi måste i princip dammsuga varje dag. Fyndade denna på årets mellandagsrea och är hittills riktigt nöjd. Den gör ett bra jobb på en lägenhet på 75m2 med 3st trösklar och en matta. Har ställt att varje dag kl 12:00 så städar den medan vi är på jobb. Så nu dammsugar vi bara manuellt ungefär en gång i veckan i hörn och lister.
  Var tvungen att ta bort borstarna på den och sätta dit det medföljande sugmunstycket eftersom allt hund/katt hår fastnar i borstarna.

  Hade gett den full poäng om behållaren för all damm hade varit lite större, annars helt perfekt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra dammsugare, men fastnar ofta på mattkanter och tar inte alla hörn. Annars värt priset! Fick den för 1990 kr på Netonnet.