Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer SE-MS7BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Hörlurar (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag köpte lurarna 2017-10-04 så recensionen kommer efter ca 8 månaders användande.

  Kan inte påstå att jag är audiophile men i mina öron är det bra ljud i dessa hörlurar. Jag upplever basen lite svag. Det var så pass 'störande' att jag installerade en EQ program på min mobiltelefon för att kunna korrigera lite.

  Det enda som riktigt strulade var när jag bytte mobiltelefon och var tvungen att para om den. Tydligen finns det en knapp kombination man ska göra för att nollställa lurarna. Man hittar det om man googlar lite.

  Med det sagt, så användar jag dessa dagligen och är mycket nöjd med kvaliten, jag upptäckte nya toner och instrument i gamla låtar. Prisklassen är utmärkt!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkel men funktionell design. Pioneer har höga ambitioner med ljudet, men når inte hela vägen fram. Hörlurarna är något tunna i basen och något vassa i diskanten. De är liiite för bassvaga och liiite för vassa för att kunna anses helt neutrala, men Pioneer ska ha en guldstjärna för att de inte går i basfällan som alla andra tillverkare....

  Det som framförallt fällde dessa hörlurar för mig var att de lät platt och burkigt. Det saknades luftighet och djup i ljudbilden. Jag skaffade istället ett par Sennheiser HD 4.40 BT Wireless som jag tycker gör jobbet bättre. Pioneer behöver dock inte skämmas. SE-MS7BT är bekväma, snygga och kvalitativa. Speciellt sett till priset. Ljudet skulle kunna vara fullträff, men är för platt för att jag ska acceptera det. Sennheisers ljudbild passar mig bättre.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trodde inte Bluetooth-lurar kunde leverera så här. Luftigt och detaljerat ljud. Kanske inget för basjägaren, men väl för finsmakaren. Svårt att få mer för pengarna i det här fallet.

  + Ljudbilden, wow!
  + Sitter skönt runt huvudet.
  + Känns bra i materialet.
  + Priset

  - Ingen överdimensionerad bas (Vilket är ett plus i min bok, men väl inte för alla)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiska lurar för pengarna. Hög kvalitetskänsla i material och utförande. Stabil bluetooth mot dator och mobil.
  Väldigt klart och rent ljud. Röster och detaljer hörs perfekt. Ingen förstärkt bas så det får man lösa med en eq om man vill ha det. Bra volym. Sköna och välsittande kuddar som inte släpper ut eller in mycket ljud, så de är diskreta på flyget. Passar min 15-åriga dotters lite nättare huvudform fint. Riktig metall på sidorna och snygga sömmar på bygeln. Riktigt nöjd med dessa. Ersatte ett par JBL E55 BT som jag inte var nöjd med.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta betyg baseras på användning för gaming till PC.

  +Hörlurarna har ett klart ljud och upplever inte att de har några direkta störningar när du använder de som stereohörlurar utan mic. Den hanterar både tal och musik på ett bra sätt.
  +De är relativt lätta och sitter skönt på öronen.
  +Bra finish, känns gedigna.

  +/-Räckvidden är ok, ca 10 m klarar dem om det inte är väggar mellan, är det väggar mellan börjar de få problem.
  +/- Mikrofonen är ok men inte mer. Jag använder en Modmic 4 till dessa istället om jag inte ringer med mobilen.

  -Batteritiden. Det står 12h i beskrivningen men jag upplever att de klarar max 7-8h sedan kommer ett högt tjut i luren typ var 10 sekund när batteriet håller på att ta slut vilket är frustrerande när du är mitt uppe i ett spel.
  - Använder du dem som headset istället för stereohörlurar (finns 2 alternativ när du parkopplat dem med bluetooth) så är där ett brus i bakgrunden.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nu baserar jag mitt omdöme på ungefär 15 minuters användning innan de fick åka tillbaka, så jag kan inte kommentera på hur de fungerar under långtidsanvändning och batteritid osv.

  Det jag kan kommentera på är ljudet. Lurarna levererar obefintlig bas och alldeles för vasst ljud i diskanten. Lite bättre blev det när man använde den medföljande kabeln men det var inte därför jag köpte dem.

  Inte ens när de är nedsatta till 745:- kan jag rekommendera dessa.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Sitter riktigt skönt över öronen. De är verkligen "over-ear". Inte en enda del av örat tar i hörlurarna. De trycker inte för hårt över huvudet och de blir inte för varma.

  + Ljudet är fantastiskt! Basen är lite svagare än mina in-ear, men det löste jag genom att en equalizer. Diskanten kan upplevas som lite för vass av vissa.

  + Designen är snygg och verkar väldigt hållbar. Kåporna är gjorda i plast, men högkvalitativ sådan.

  + Bra batteritid.

  - De går inte att använda medan de laddas, vilket är synd när jag sitter vid datorn och batteriet tar slut då jag inte har någon hörlursuttag lättillgängligt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt nöjd med dessa lurar, trådlösa och med inbyggd mikrofon. Trodde aldrig att samtal skulle vara att tänka på, men vad fel jag hade! Alla jag pratar med säger att det låter precis som när man har telen i handen och pratar. Ljudet är riktigt bra, djup och fyllig bas. Väldigt sköna är dom också! Rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick mina lurar igår och det är mina första som är trådlösa. Valet föll på dessa då jag verkligen gillade designen. Efter att ha lyssnat på dem ett tag nu kan jag säga att de låter superbra och känslan att slippa en kabel är härlig. Skulle batterierna behöva laddas och du vill kunna använda dem ändå så följer det med en hörlurskabel. Lurarna finns i 3 färger så alla bör kunna hitta sin favorit. Ångrar absolut inte mitt köp av dessa. Våga gå mot strömmen och välj Pioneer nästa gång du tänker köpa hörlurar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 år sedan
  Ok ljud när du har det som hörlurar och inte headset. Hade ett problem att få dem att ansluta på hörlurar ibland.

  Men batterilivslängden är alldeles för dålig till det här priset. Max 3h, men ibland gör det inte mer än 1h.
  Kunde ha levt med om de gick att använda medan de laddar - men det kan inte hantera det, de måste stängas av under laddning.

  Köp inte dessa.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa i Ström för ungefär 700 miljoner. Bra köp, snabb Bluetooth och trevliga ljud. Det fungerar alldeles utmärkt på samtal. Bang för dollar headset.