Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 50PQ3000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (260)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är kanonnöjd med tv n
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  ändrar efter ett tags användande, märker att den har lite kantiga konturer å inte sådär knivskarp man vill ha samt den dåliga ljusstyrkan. utseendet är väldigt standard, inget litet extra.
  kontrollen är i billigaste laget.
  Upptäckte även att när jag har den kopplad till datorn så dämpar den ljusstyrkan lite efter nån minut automatiskt. irriterande. Jag har kollat mina inställningar i datorn!

  Bytte till en Samsung PS50B550, oj man märker lika mycket skillnad som i priset, stor skillnad på skärpa å färgrikhet.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mitt 6 år gamla 32" CRT rör pajade så jag var i behov av ny TV.

  Som andra recensenter så beställde jag en 2000 från Intropris men fick 3000-modellen i stället, och det sörjer jag ju inte. Skilnaden är den lägre energiförbrukningen, vad jag förstår.

  När jag beställde TV-n visste jag inte riktigt vad skilnaderna var mellan plasma och LCD, men vad jag visste var att jag inte gillade de LCD apparater jag hade sett i verkligheten. Grafiken i en LCD upplever jag som hård och kall, med en blåtonad svärta och dålig betraktningsvinkel. Därför blev denna TV en övervägande positiv upplevelse.

  Den har inte riktigt full HD -kvalitet, men lär ta 1080p 60Hz och går upp till 1366 pixlar på bredden, vilket räcker ett tag.

  Jag börjar med det positiva: Färgerna är behagligt naturliga och påminner om en blandning mellan CRT-rör och projektor, i mina ögon. Ljusa till halvmörka filmsekvenser gör sig jättebra. T.ex. naturbilder och solnedgångar känns väldigt äkta.

  Kontrasten känns riktigt bra den med, vid liknande ljussättning, så även om ljuset och svärtan inte är extrem händer det mycket däremellan.

  Ljudet är öppet och obehindrat, förutom en liten avrundning i diskanten - inte alls hårt eller burkigt som många andra TV-apparater.

  Anslutningsmöjligheterna och inställningsmöjligheterna är också många, vilket gör TV väldigt flexibel.

  Då över till det negativa:
  Skärpan kunde vara bättre. Har inte kunnat mata den med HD-material än och endast använt analog anslutning, men det finns en viss luddighet i bilden (vilket iofs också gör bilden mjukare än en LCD).

  Ljusstyrkan, som omnämnts, är i lägsta laget för att titta på TV:n i dagsljus, men, med glasrutans alla fördelar, reflexerna blir ändå så besvärande då att man inte vill ha ljust omkring TV:n.

  Svärtan när enstaka detaljer ska släckas ut är god, men vid halvmörk grafik märker man att den lider av blackout-sjukan och svärtan ser mer mörkgrå ut. Svärtan är dock jämn och kolgrå, utan att verka kall. Bättre än LCD men sämre än CRT.

  Som plasma är känt för kan bilden fastna som spökskuggor, dels om panelen blir chockad (vilka klingar av i ett nafs) men även vid längre visning av samma bild (klingar då av långsamt men säkert).

  Vid lågenergiläge blir bilden också onödigt varm, men jag låter den själv ställa in ljusnivåerna åt mig.

  Med tanke på priset på endast 6000:- och att få den levererad till dörr är det svårt att hitta en lika stor och lika bra TV som denna. Min nästa TV kommer definitivt att även den vara en plasma om inte någon nyare teknik ger ett lika naturligt resultat som denna.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fick också denna för 5990kr hos intropris, då PQ2000 var slutsåld.
  Funkar mycket bra, har prövat dvd, digital-tv samt med vga-dator. Det enda som drar ner betyget från 10 till 9, är att den är ganska ljussvag, annars inget att klaga på.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  fyndpris 5990kr hemkört till dörren hos intropris.
  beställde en 50pq2000 men den var slut fick en 50pq3000 för samma pris 5999kr om jag ville å de är ju nästan samma tv så jag tog en,
  mkt nöjd med bilden . jag har boxer via antenn, jag har bara kolla lite snabbt på dvd men bilden var ochså bra,
  perfekt os-tv visar sport mkt bra.
  rekomnderas
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Gör sitt jobb och gör det riktigt bra, för 6900:- som jag gav kan det omöjligt bli bättre och för en vanlig användare räcker det gott och väl.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har surfat runt på prisjakt i några veckor, stått i valet och kvalet mellan LCD - PLASMA, FULLHD- or not. Jämfört denna modell emot andra på elgiganten, och sen såg jag det här priset...

  6999:- är ingeting. TVN går fortfarande för 11.000 på Julrean i de flesta butiker.

  Bara att slå till. Jag har just nu den kopplad via hdmi på datorn, den går då ned till 70 hz. Har även wii inkopplat samt ps3. Ser faktiskt ingen skillnad i bilden på polarns full hd ps3 och den här (hd ready) Filmer med kass kvalite (divx - 760megs) blurras ut och blir mjuka...

  Så är du en fattig student som jag, slå till. den är värd vartenda öre, dessutom ska det gå att uppgradera mjukvaran i tvn så att det går att se divx format via usb porten. (samma som pq6000 just nu funkar bara mp3 och bilder)
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det var dax för min gamla 42" Plasma att hamna i sovrummet nu.. Så då blev det en ny LG 50PQ3000 50" i vardagsrummet! Tycker att för priset 6990kr är denna Tv verkligen ett kanon fynd, dessutom inkl. väggfäste! Tack Dustinhome!

  Bra bild, fjärrkontroll och menyer. Men framför allt rikligt med ingångar på baksidan! Ett bra köp!! :-)
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ok
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  För detta priset så är tv så bra. Sekvensia 7900kr det tycker jag ger mkt för pengarna. Var precis på vär att köpa en lg-lcd full-hd, när jag ändrade mig. Jag använder den till tv, film och ungarna den till sina tv spel. Jag är riktigt nöjd. Just nu tycker jag inte en tv kan bli för stor. Det skulle kunna vara att den blir svår att placera i rummet. En nöjd kund
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöjd med tv:n än så länge,har egentligen inget negativt att säga då detta är min första plasma,betalade 11500:- med 3 års drulleförsäkring och en c-modul,enda nackdelen jag kan komma på att skärmen speglar sig när det är ljust,men inget jag stör mig på speciellt mkt.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  När den förra TV:n jag hade var totalt oduglig så blir inte detta betyg något annat än högt! Byte från 42" till 50" var precis behövligt också. Har inte testat så mycket inställningar i bilden ännu. Testat några varianter som funnits på andra LG modeller, men som inte alls gav den goda upplevelsen som jag ville åt. Fungerar rätt bra med de förinställda varianter som man kan välja på. Ljudet är helt ok, men använder surround så TV:ns ljud utnyttjar jag ändå inte så ofta. Priset har sjunkit ganska snabbt under senaste månaderna. Har haft min i ungefär 1,5 månad och köpte den då för ca10.400 på Expert. Är i alla fall nöjd med köpet! Kan inte sätta fullt betyg eftersom jag har knapphändiga erfarenheter att jämföra med andra modeller.