Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Wilfa HU-35W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Wilfa Luftfuktare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.88)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Gör det som den ska, på ett bra sätt. Tyst, har rätt nära i sovrummet men enda problemet är att den gurglar till lite då och då. Ger mycket fukt på högsta läget, då blir det gärna blött omkring och den måste i så fall stå högt upp. I halvfart räcker tanken två nätter, och det förändrar fuktigheten markant. Men drar av en stjärna för att påfyllningen är lite omständlig och det gärna kommer några droppar på vägen.
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Edit 2019-03-19
  Den fick åka tillbaka till affären då det var jobbigt att rengöra och jag inte märkte någon större effekt av att ha en luftfuktare igång.
  -----

  Har ingen luftfuktare att jämföra med, men köpte denna efter att någon nämnt att den var tyst. Ta således min recension i beaktning med att jag inte hört någon annan.

  Den är väldigt tyst och ängar på bra, ser i nuläget inga problem med reglaget. På lägsta nivån kommer det inte så mycket, men på högsta ångar det på bra.
  Än så länge känns det som att den låter tillräckligt lite för att jag, ljuskänslig, ska kunna sova i samma rum.
  Frekvensmäsdigt finns en peak vid 633Hz, så det är på en rätt behaglig frekvens också.

  Oklart hur länge gummipackningar och fjäderkonstruktion mellan tank och ångaren håller, men får hoppas att det duger.
 • Alla omdömen

 • Bra
  20 dagar sedan
  Helt ok och gör det den ska.

  Osmidigt att fylla på behållaren. Det ska vridas o vändas o öppnas o stängas i allt var det är. Det droppar vatten här o var o där under utförandet.

  Men väl plats, ja då sitter den på och fuktaren gör sin grej. Såklart att man kanske hade önskat en funktion att den skulle hålla en viss relativ fuktighet men för priset är jag helt ok nöjd.
 • Usel
  1 månad sedan
  Köpte två (!) och båda läcker direkt när man försöker fylla på dom.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Fick väldigt små, nästan osynliga sprickor vid sonic-membranet i tanken vilket ledde till att vatten droppade ner på golv och genom ”det elektriska” i avfuktaren så att maskinen inte kunde stängas av. Jag har svårt att ge mer än 1 stjärna till en maskin utan vidare varning läcker och blandar vatten med elektricitet. Va inga problem att returnera.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med denna modell, har två stycken.

  Positivt:
  + Blir inte fuktigt på närliggande föremål/möbler
  + Tillräckligt tyst för att stå i sovrummet. Den hörs men det är i mitt tycke inget störande ljud.
  + Smidig storlek, kan stå på fönsterbrädet.
  + Drar lätt upp luffuktigheten från ~25% till 40% (går att komma till 50% och kanske mer också men då tycker jag det känns för fuktigt) i ett normalstort sovrum.
  + Prisvärd

  Det som hindrar full pott:
  - Aningens liten vattentank. Får fylla på varje dag.
  - Nästan omöjligt att inte spilla vatten när man lyfter av tanken för att bära iväg och fylla på. Droppar/rinner både från toppen och botten.

  Får se om betyget håller sig över tid, beror nog mycket på om motor och lager håller över tid eller om den kommer börja föra oväsen.

  ClasOlssons har en liten enkel hygrometer som duger gott för att få en aning om hur man ligger till med luffuktigheten, rekommenderas (https://www.clasohlson.com/se/Hygrometer-termometer/p/36-6779)

  Som referens, har sen tidigare en "Stadler Form Eva Little" som är betydligt dyrare men den har svårt att sprida ångan och det blir väldigt blött runt den, det bokstavligen rinner vatten på den och det som står närmast.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha kört denna i två vintrar märker vi märkbar skillnad när luftfuktaren är igång. VI har en hygrometer i sovrummet och vi har på denna luftfuktare under natten. luftfuktaren höjer fuktigheten med ca 10% Det är en Oregon, så jag litar på den. Att rengöra denna är barnsligt lätt. Även gummipackningen på denna ser ut som ny efter två vintrar. Rekommenderar köp.